Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sürücü Gelişim Süreci

REKLAM ALANI
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Viraja girsem ucar dediginiz Mondial Hyena ile bi viraja giriyorum ayakliklar yere degecek neredeyse
    Ben 182 boy ile rahat ediyorum ama motor bana kucuk gelir derseniz saygi duyarim. ama vitesli motora yeni baslayan biri icin hyena'nin hafif olmasi buyuk avantaj.
    100 luk motor da bu kasayi cok rahat goturuyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ysn17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motoranTorro 100 - Mtr 125
    ilk motosikletim 2009 model motoran 11400 km yaptım,
    aldığımdan beri tepesindeyim sanırım 2 yada 3 yıl daha beni çekicek garibim.
    Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...

NecatMurat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BENELLI TNT 250 2016
    Selamlar dostum, öncelikle listende kaza durumunda motorlarda meydana gelebilecek maddi kayıpları yazmışsın, hiç düşündün mü acaba düşersem benim bir kemiğim , kaburgam, uzulum bunların kaybı ne ve ne kadar harcarsam bunları geri getirebilirim, benim sana nacizane bir tavsiyem, lütfen ama lütfen motor kullanmaya başlarsan kesinlikle çok korunaklı giyin ve de akrobasi hareketlerden önkaldırma ,arka kaldırma bu gibi hareketlerden uzak dur zira tecrübe edinmeden yapacağın bu kaldırma hareketlerinden sonra Allah muhafaza senin cenazeni kaldırırlar :(( bunlar aklında olsun, ayrıca öncelikli olarak internetten motosiklet kullanmanın teorik bilgilerini edin bunları zaman içerisinde pratikle beraber tecrübeye dönüştür, ama hep temkinli ol, çünkü senin canın gerçekten çok değerli belki bunun farkında değilsin ama farkında ol lütfen, ve kurallara riayet et lütfen, istanbuldan sevgiler ve de saygılar...

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Başlığı ''Gelişim Sürücü Kursu'' diye okudum.
    Ulan iyice kafayı çizdik
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

yesewi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Alıntı NecatMurat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar dostum, öncelikle listende kaza durumunda motorlarda meydana gelebilecek maddi kayıpları yazmışsın, hiç düşündün mü acaba düşersem benim bir kemiğim , kaburgam, uzulum bunların kaybı ne ve ne kadar harcarsam bunları geri getirebilirim, benim sana nacizane bir tavsiyem, lütfen ama lütfen motor kullanmaya başlarsan kesinlikle çok korunaklı giyin ve de akrobasi hareketlerden önkaldırma ,arka kaldırma bu gibi hareketlerden uzak dur zira tecrübe edinmeden yapacağın bu kaldırma hareketlerinden sonra Allah muhafaza senin cenazeni kaldırırlar :(( bunlar aklında olsun, ayrıca öncelikli olarak internetten motosiklet kullanmanın teorik bilgilerini edin bunları zaman içerisinde pratikle beraber tecrübeye dönüştür, ama hep temkinli ol, çünkü senin canın gerçekten çok değerli belki bunun farkında değilsin ama farkında ol lütfen, ve kurallara riayet et lütfen, istanbuldan sevgiler ve de saygılar...
    Sağolasın abi'm düşündüğün için dediğin gibi koruma ekipmanları içinde araştırmamı yaptım bunun içinde zaten en az 500TL lik bir bütçede ayırdım. Önce korumaları alacağım zaten teorik bilgilerin sürüş teknikleri olsun ileri teknikler olsun hepsini okudum inceledim. Şimdi para biriktiriyorum artık artiztik hareketlerede yönelmeyeceğim asla saygılar.

Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Konuyu Şimdi biraz daha hortlatmak ve bir önerge daha sunmak istiyorum.... Malum adımız gibi ezberledik 125CC ile başlayacağımızı... Peki 125 cc İLE 5.000 KM Kadar yol yapmış isek 250 cc ye değilde 600 cc ye geçmemiz mümkünmüdür ben olaya ağırlık olarak bakıyorum 250cc ara sınıf olacağı için bana göre fazla para gitmesi demek. yani kısacası şu 125cc 120 kg 250cc 160kg 600cc 180kg... sa 125 den 600 e gecmek olurmu ? dersenizki 600 cc cok güçlü gazı açmakda kapamakda kişinin elinde.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    6 beygircik 100'lük bi motorda bile motoru bağırtıp debriyajı bırakınca gökyüzünü seyrediyorsan, en az 100 beygirlik 600cc motorda ufak bi hatada yaşanacakları hayal bile edemiyorum. 100'lük motoru gidonu bırakmazsınız düşürmeden kurtarırsınız ama 600'lükle benzer bi durumda motor birkaç takla atar heralde.

Motosikleti
    DEWOX CLASİC BİSİKLET
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 beygircik 100'lük bi motorda bile motoru bağırtıp debriyajı bırakınca gökyüzünü seyrediyorsan, en az 100 beygirlik 600cc motorda ufak bi hatada yaşanacakları hayal bile edemiyorum. 100'lük motoru gidonu bırakmazsınız düşürmeden kurtarırsınız ama 600'lükle benzer bi durumda motor birkaç takla atar heralde.
    Ben sanki 600 CC ile başlayacağım demişim gibi bir cevap vermişsiniz.... Anlatmak istediğim konu farklı

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)