eheheh o motara bende bindim ve siparişi verdim bakalım ötv den önce alacak mıyım 1 haftaya gelio
arkadaşlar bunu alan-satan-ithal eden kim.adı sanı internet adresi yok mu.lütfen yazın bi bakalım...
arkdaslar ben yenı uyeyım adım huseyin kısaca huso dıyebılırsınız...ben sımdı jınlun 150-5 almayı dusunuyorum ama bıde zealsun 150-9 var hangısı daha ıyı kaçar....veya hangısı daha uzun ömurlu olabılır...jınlun 15 hp zealsun 8.5 hp 190 kılo...yardımlarınızı beklıroum..
Huso arkadaşım bu topiği nerden bulduh hortlattın bilmiyorum ama
zealsun alma. ithalatçısı polen motor piyasada yok bildiğim kadarıyla.
ben de bi ara zs200 gs kullandım. zealsun alacaksan da onu al en azından vibrasyon yaşamazsın. ama cruiser düşünme bile. inanılmaz bi titreşim var sürüş konforu yok.
jinlun kullanmadım ama yakından gördüm onun da geri kalır bi tarafı yok. ikisi de yaramaz makineler bence.
çin malı cruiser alacaksan keeway sl150 düşün derim. en azından diğerlerine göre bir kerte üstün işçilik kalitesi var. ama onda da titreşim ciddi sorun. ben ikinci motor olarak sl aldım şimdilik memnunum. en azından keewayde 50bin deviren dostlarımız var sitede. bu önemli bi referans bence.
artı keeway bir hd kopyası olarak diğer çinli cruiserlardan tasarım olarak çok daha hoş ve karakterli duruyo en azından uzaktan bakınca markasını söyleyebiliyosun.
şimdiden hayırlı olsun yeni motorun.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
hala memnunmu acaba
Orgazma Dudak Büktürür
hyosung gv250 almak daha mantıklı bence. Zealsun'dan memnunsan güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)