Orjinal egzostu değiştirmek,Tiger egzost takmak ?
Reklamlar
-
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Uzun zamandır motosikletim için egzost düşünüyodum.Bilindik kaliteli çok marka var Arrow,devil,leo vince,scorpion gibi fakat Türkiye'de yok,getirtilse bile 1.000 lira gibi fiyatlar çıkıyor ortaya kargo dahil.Bugün tekrar youtube'da videolara bir göz atınca Tiger'ın şu egzostunu gördüm :
http://www.youtube.com/watch?v=jiis4HHDj00
Şimdi sormak istediğim şu.Öncelikle Tiger egzostlar nasıldır,kaliteli midir ? Yoksa bildiğimiz sanayi malı egzostlar mı ? Kendilerine mail attım uygun bir fiyat verirlerse almayı düşünürüm.
Şöylede bir durum var.Motorumu değiştirme gibi bir ihtimalim ve imkanım olmadığından ömürlük kullanacağım Egzost değişiminin motoruma bir zararı olur mu ? Zamanla motoru kötü şekilde etkileyecek bir sonuç çıkar mı ortaya?
Tecrübeli ve bu konu hakkında bilgili abilerimiz yorumlarını aktarırsa çok sevinirim.Teşekkürler.
Reklamlar
-
Sesi gayet güzel.Ve kaliteli markadır.Üstelik Bursa'da üretiliyor.
Alınır yani.
-
Tiger egsozları sanayici bir abimiz tarafından yapılmaktadır .Ercan motor. akrep arrow gibi eksozlar her motor için ayrı üretilir.testlere tabi tutulur. tiger da böyle bir durum yok. ucuz ama sübap ayarlarının kısa sürede bozulacağı (aşınma) ve motorun boş çalışmadan dolayı yüzde 30 ömrünün gideceğini belirtmek isterim.Gücün yetiyorsa marka egsoz al.aksi takdirde orjinal egsozun daha performanslı olacaktır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
bildiğim kadarıyla 200 300 lira da değil eskiden bu fiyatlara satılıyordu. maliyeti çok düşük yerli üretim. markalaşma yolundalar sanırsam fiyatını yazarsan sevinirim )) uçuk bişey çıkıcak....
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer
)
-
@ kanucan, teşekkür ederim dostum.
@gs500inanc detaylı açıklaman için teşekkür ederim.Ben zevk için boşuna yapılan çoğu yanlış modifiyeye karşıyım zaten.Yaklaşık 2 aydır arrow egzost kovalıyorum fakat Türkiye'de irtibata geçmediğim firma kalmadı.Cevaplar olumsuz.Türkiye'de olsa fiyat 900'e denk geliyor.Sonuçta egzost 1 kere alınacak biraz daha sıkar dişimi alırım.Fakat yurtdışından alınca fiyat çok tuzlu ve sorunlu oluyor.Eğer motorumun ömründen yiyecekse kesinlikle kullanmam zaten
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2864987/detay/
fiyat bu civar bişeydir sanırım.
sesi güzel videonun ben beğendim 125cc ye göre tabii.
-
gursus adlı üyeden alıntı
Ses arrow kadar olmasada idare eder,fakat motora zamanla zarar vereceğini bile bile kullanmakta olmaz.
-
Arrow al ozaman.Arrow neyden yapılıyomuş ki öyle, bence 2sinnde vereceği yarar&zarar aynıdır sonuçta çok kompleks bir sistem yok.
-
İnanç tiger'ı ercan motor diye bir firma üretmiyor.
Zippo's ben seni Tiger firması ile direkt görüştüreyim karararın değişecektir düşüncesindeyim.Tiger'ın üreticisi Serkan Bey çok mütevazi bir insandır.Sana ayrıntılı bilgiyi verecektir düşüncesindeyim.
Video'da gördüğün kişi Serkan Bey.Ürünlerin montaj sonrası videolaması ve testini de kendisi yapar :D
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
-
gursus'a katılıyorum diğer egsozlarla pekte farklı olduklarını zannetmiyorum,benim cbrımda Leovince vardı üzerinde takılı almıştım ve satarkende üzerinde sattım ama kalitesi hissedilirdi egsozun tüpü uzun yol yapsam bile ısınmıyordu elimle tutabiliyordum geçenlerde motoruma(KLR) Tiger taktırdım tüp orjinalinden fazla ısınıyor!(arkadaşımın Hyosung'dan bilidiğim birşey bence sorun yok) dehşet ses veriyor bence biraz fazla oldu ama motorun tadı böyle çıkıyor hem daha bi fark edilir oldu artık önüme çıkan yayalar olmuyorelbette motorun ömrü için sağlıklı olduğunu söyleyemem elin mühendisinden iyi bilecek değiliz elbet ama biraz farklı olmak istiyoruz işte hepsi bu
-
Ama simdi soyle bisey varki ben arrow un sitesine girdigimde her motor icin ayri uretilmis egzost ve ayrintili bilgilerini gorebiliyorum.Dyno testi vs vs.Yani belli asamalardan gecip uretiliyor diye dusunuyorum arrow olsun leo vince olsun.Ama tigerda bu soz konusu degil bu yuzden motora bosuna zarar vermekten korkuyorum
-
Evet arkadaslar bilgisi olanlarin yorumlarini bekliyorum
-
365 Euro dediler fiyatına
-
Sizcede fiyat biraz pahalı değil mi ? Yurtdışında olsam o fiyata arrow,leo vince alabiliyorum
-
Zippo's adlı üyeden alıntı
Sizcede fiyat biraz pahalı değil mi ? Yurtdışında olsam o fiyata arrow,leo vince alabiliyorum
burası türkiye işine gelmiyorsa alma arkadaş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
burası türkiye işine gelmiyorsa alma arkadaş
Vallahi komik bu durum şimdi kendi malımızı aşşağılamak gibi olmasın ama italyan malı bu işte ustalaşmış arrow egzos varken hemde çok büyük bir firma ve testlerden geçiyor.Bu fiyata tiger almak ne kadar mantıklı
-
Vallahi komik bu durum şimdi kendi malımızı aşşağılamak gibi olmasın ama italyan malı bu işte ustalaşmış arrow egzos varken hemde çok büyük bir firma ve testlerden geçiyor.Bu fiyata tiger almak ne kadar mantıklı
bak arkadaş paranla neden kötü bi mal alacaksın ki aynı paraya daha iyisi varsa ondan al ne malı olduğu önemli değil kaliteli mal al bir defa al benden demesi italyan ingiliz fark etmez
-
F54 adlı üyeden alıntı
bak arkadaş paranla neden kötü bi mal alacaksın ki aynı paraya daha iyisi varsa ondan al ne malı olduğu önemli değil kaliteli mal al bir defa al benden demesi italyan ingiliz fark etmez
Olsa alıcam,ne arrow ne leo vince ne devil hiçbirinin cbr 125 için üretilen modeli tr de yok
-
Olsa alıcam,ne arrow ne leo vince ne devil hiçbirinin cbr 125 için üretilen modeli tr de yok
yani o markaların uyan modeli olsa senin istediğin sesi ya alamassan ne olacak bence bekle birgün 4 silindire geçerken istediğin egzos u takarsın istediğin sesi dinlersin dinletirsin o zevk bi başka olur yani bence boşuna kafana takma orj takıl motoru değiştirince kafana göre takılırsın
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)