Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Orjinal egzostu değiştirmek,Tiger egzost takmak ?

REKLAM ALANI
    Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Hayırlı akşamlar arkadaşlar.Uzun zamandır motosikletim için egzost düşünüyodum.Bilindik kaliteli çok marka var Arrow,devil,leo vince,scorpion gibi fakat Türkiye'de yok,getirtilse bile 1.000 lira gibi fiyatlar çıkıyor ortaya kargo dahil.Bugün tekrar youtube'da videolara bir göz atınca Tiger'ın şu egzostunu gördüm :

http://www.youtube.com/watch?v=jiis4HHDj00

Şimdi sormak istediğim şu.Öncelikle Tiger egzostlar nasıldır,kaliteli midir ? Yoksa bildiğimiz sanayi malı egzostlar mı ? Kendilerine mail attım uygun bir fiyat verirlerse almayı düşünürüm.

Şöylede bir durum var.Motorumu değiştirme gibi bir ihtimalim ve imkanım olmadığından ömürlük kullanacağım Egzost değişiminin motoruma bir zararı olur mu ? Zamanla motoru kötü şekilde etkileyecek bir sonuç çıkar mı ortaya?

Tecrübeli ve bu konu hakkında bilgili abilerimiz yorumlarını aktarırsa çok sevinirim.Teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sesi gayet güzel.Ve kaliteli markadır.Üstelik Bursa'da üretiliyor.

Alınır yani.

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    Tiger egsozları sanayici bir abimiz tarafından yapılmaktadır .Ercan motor. akrep arrow gibi eksozlar her motor için ayrı üretilir.testlere tabi tutulur. tiger da böyle bir durum yok. ucuz ama sübap ayarlarının kısa sürede bozulacağı (aşınma) ve motorun boş çalışmadan dolayı yüzde 30 ömrünün gideceğini belirtmek isterim.Gücün yetiyorsa marka egsoz al.aksi takdirde orjinal egsozun daha performanslı olacaktır...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

bildiğim kadarıyla 200 300 lira da değil eskiden bu fiyatlara satılıyordu. maliyeti çok düşük yerli üretim. markalaşma yolundalar sanırsam fiyatını yazarsan sevinirim )) uçuk bişey çıkıcak....
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

Motosikleti
    2011 600F ABS
    @ kanucan, teşekkür ederim dostum.

@gs500inanc detaylı açıklaman için teşekkür ederim.Ben zevk için boşuna yapılan çoğu yanlış modifiyeye karşıyım zaten.Yaklaşık 2 aydır arrow egzost kovalıyorum fakat Türkiye'de irtibata geçmediğim firma kalmadı.Cevaplar olumsuz.Türkiye'de olsa fiyat 900'e denk geliyor.Sonuçta egzost 1 kere alınacak biraz daha sıkar dişimi alırım.Fakat yurtdışından alınca fiyat çok tuzlu ve sorunlu oluyor.Eğer motorumun ömründen yiyecekse kesinlikle kullanmam zaten

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2864987/detay/

fiyat bu civar bişeydir sanırım.
    sesi güzel videonun ben beğendim 125cc ye göre tabii.

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı gursus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2864987/detay/

fiyat bu civar bişeydir sanırım.
    sesi güzel videonun ben beğendim 125cc ye göre tabii.
    Ses arrow kadar olmasada idare eder,fakat motora zamanla zarar vereceğini bile bile kullanmakta olmaz.

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Arrow al ozaman.Arrow neyden yapılıyomuş ki öyle, bence 2sinnde vereceği yarar&zarar aynıdır sonuçta çok kompleks bir sistem yok.

ilkantek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    21’Honda Dio,22’NC750X,22’CL-X250,22’CL-X700
    İnanç tiger'ı ercan motor diye bir firma üretmiyor.
    Zippo's ben seni Tiger firması ile direkt görüştüreyim karararın değişecektir düşüncesindeyim.Tiger'ın üreticisi Serkan Bey çok mütevazi bir insandır.Sana ayrıntılı bilgiyi verecektir düşüncesindeyim.

Video'da gördüğün kişi Serkan Bey.Ürünlerin montaj sonrası videolaması ve testini de kendisi yapar :D
    4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5

onur35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XT660X
    gursus'a katılıyorum diğer egsozlarla pekte farklı olduklarını zannetmiyorum,benim cbrımda Leovince vardı üzerinde takılı almıştım ve satarkende üzerinde sattım ama kalitesi hissedilirdi egsozun tüpü uzun yol yapsam bile ısınmıyordu elimle tutabiliyordum geçenlerde motoruma(KLR) Tiger taktırdım tüp orjinalinden fazla ısınıyor!(arkadaşımın Hyosung'dan bilidiğim birşey bence sorun yok) dehşet ses veriyor bence biraz fazla oldu ama motorun tadı böyle çıkıyor hem daha bi fark edilir oldu artık önüme çıkan yayalar olmuyorelbette motorun ömrü için sağlıklı olduğunu söyleyemem elin mühendisinden iyi bilecek değiliz elbet ama biraz farklı olmak istiyoruz işte hepsi bu

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Ama simdi soyle bisey varki ben arrow un sitesine girdigimde her motor icin ayri uretilmis egzost ve ayrintili bilgilerini gorebiliyorum.Dyno testi vs vs.Yani belli asamalardan gecip uretiliyor diye dusunuyorum arrow olsun leo vince olsun.Ama tigerda bu soz konusu degil bu yuzden motora bosuna zarar vermekten korkuyorum

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Evet arkadaslar bilgisi olanlarin yorumlarini bekliyorum

Motosikleti
    2011 600F ABS
    365 Euro dediler fiyatına

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Sizcede fiyat biraz pahalı değil mi ? Yurtdışında olsam o fiyata arrow,leo vince alabiliyorum

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Alıntı Zippo's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizcede fiyat biraz pahalı değil mi ? Yurtdışında olsam o fiyata arrow,leo vince alabiliyorum
    burası türkiye işine gelmiyorsa alma arkadaş
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    burası türkiye işine gelmiyorsa alma arkadaş
    Vallahi komik bu durum şimdi kendi malımızı aşşağılamak gibi olmasın ama italyan malı bu işte ustalaşmış arrow egzos varken hemde çok büyük bir firma ve testlerden geçiyor.Bu fiyata tiger almak ne kadar mantıklı

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Vallahi komik bu durum şimdi kendi malımızı aşşağılamak gibi olmasın ama italyan malı bu işte ustalaşmış arrow egzos varken hemde çok büyük bir firma ve testlerden geçiyor.Bu fiyata tiger almak ne kadar mantıklı
    bak arkadaş paranla neden kötü bi mal alacaksın ki aynı paraya daha iyisi varsa ondan al ne malı olduğu önemli değil kaliteli mal al bir defa al benden demesi italyan ingiliz fark etmez

Motosikleti
    2011 600F ABS
    bak arkadaş paranla neden kötü bi mal alacaksın ki aynı paraya daha iyisi varsa ondan al ne malı olduğu önemli değil kaliteli mal al bir defa al benden demesi italyan ingiliz fark etmez
    Olsa alıcam,ne arrow ne leo vince ne devil hiçbirinin cbr 125 için üretilen modeli tr de yok

Motosikleti
    crf 1000L + dio
    Olsa alıcam,ne arrow ne leo vince ne devil hiçbirinin cbr 125 için üretilen modeli tr de yok
    yani o markaların uyan modeli olsa senin istediğin sesi ya alamassan ne olacak bence bekle birgün 4 silindire geçerken istediğin egzos u takarsın istediğin sesi dinlersin dinletirsin o zevk bi başka olur yani bence boşuna kafana takma orj takıl motoru değiştirince kafana göre takılırsın

Motosikleti
    2011 600F ABS
    yani o markaların uyan modeli olsa senin istediğin sesi ya alamassan ne olacak bence bekle birgün 4 silindire geçerken istediğin egzos u takarsın istediğin sesi dinlersin dinletirsin o zevk bi başka olur yani bence boşuna kafana takma orj takıl motoru değiştirince kafana göre takılırsın
    Şöyle bi durum varki ben bu motoru ömürlük kullanacağım Değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü bu devirde daha yükses cc bir motor almayacağım ve ailemde izin vermiyor.Yani istediğim şeyleri bu motor üstünde yapacağım ama motor uzun süre benle olacağı için ellerimle motoru bitirmek istemiyorum Diğer egzostlardan daha iyi ses alıyorum tiger'a göre.Lakin Türkiye'de yok işte.Bakalım ne olacak

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tiger egzoza 900 küsür TL Git Allasen...

Leo Vince- Arrow- Devil World Superbike'a full sitem egzoz yapıyorlar. Adamlar gerçek uzman işleri bu

Tiger Hyosung dan gürültü almak dışında ne yapmış? Tam bizim türkiş durum olmuş fiyata bak. artık çaymı demlersin çiğ köftemi yoğurursun sana kalmış

Çok iyide oldu çokda güzel iyi oldu...işte bu arkadaş tam aradıkları müşteri

http://www.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo

Tiger egzoz konusundaki Eyyomlamam bu kadar

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)