Evet arkadaşlar bugün motorunuz için ne yaptınız? ilk ben başlıyayım İç - dış IRC marka arka lastik aldım benzin hortumu yırtılmıştı yeni hortum aldım, ufak tefek bakımları vardı onu yaptım birde benzin aldım
Evet arkadaşlar bugün motorunuz için ne yaptınız? ilk ben başlıyayım İç - dış IRC marka arka lastik aldım benzin hortumu yırtılmıştı yeni hortum aldım, ufak tefek bakımları vardı onu yaptım birde benzin aldım
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
yattı akşama kadar.gerçi 2 aydır yatıyor ya benim gibi.benim ayak kırık motorun takozu sıyrık yatıoz bakalım
Ben iki gündür polisaj işiyle uğraşıyorum meguiars pasta cila vs vs...
Bi soruda benden gelsin ama bunu hergün sorun kendinize ;)
Bugün Allah(cc) için ne yaptınız...
GT! ...
yastık yorgan aldım :D sabahtan beri yatıyo kutuların içinde
dynojet powervision ım geldi amerikadan onu taktım,biraz havanın düzelmesini bekleyip yeni fuel mapi yükledim
düşük devirde çekişimin hyli arttıgını gördüm sonra eve geldim yağını değiştirdim ve hava filtresini temizledim istanbulda motor kullanmak işkence normalde her 8000 de değişmesi gereken yagı 4000 de değiştiriyorum
Allah için cok şey yapmak istedik ama lanet şeytan engel oluyo hep :(
dynojet powervision ne işe yarıyor tam olarak
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
bir haftaya yakındır garajda...
çıkmıyor....
motorun ecm yani beynine baglanıp motorla ilgili tüm verileri değiştirmeme yarıyor mesela ateşleme zamanlarını bu çok önemli çünkü performans lifterlarından taktım motora türkçesi ne bilmiyorum özür böylece motorun hp si ve akerelasyonu artıyor.Aynı zamanda motorumu dynoya baglamam gerekmiyor çünkü bu alet dyno cihazı gibi çalışıyor 30 dakka sürüyorsunuz motoru ve size bütün değerleri veriyor sizde istediğiniz gibi yakıt hava karşımı ve diğer değikenleri değiştirip performansı arttırabiliyorsunuz yada optimum yapabilirsiniz veya ekonomik ayarlıyabilirsiniz.Mesela yeni egzoz ve performans hava filtresi aldınız bu aletle mapleri yükleyip motoru kullanabiliyrosunuz çok fonksiyonlu bir alet kısaca enjeksiyon beyinlerinin en iyisi dünyada ama sadece harleyler için ne yazıkki yakın zaman spor motorlar içinde çıkartıcaklar
ilk işim eve gidince motorumu bir güzel yıkamak olucak . 2 haftadır hasta olduğum için binemiyorum ama özledim valla ...
@harleytamir teşekkürler bilgilendirme için ss için çıkarsa belki alırım fiyatıda tabi uygunsa
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Sonunda bende dun takamadigim 200eu degerinde ki rizoma proguard topuzlarimi taktirttim serviste, cocuk gibi sevincliyim!!! cok guzel oldular.
beni bugün baya gezdirdi karaoğlanım,artık akşam yemegini veririm güzel bir duş iyi gelecektir karaoğlana
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Sabah şöyle bir göz ucuyla hala yerinde mi diye baktım!
07 EEE 31
arka lastik hafif inmişti , hava bastım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)