Zamansızlıktan 30.000 km bakımını ne zaman yapıcağımın planını yaptım :(
Zamansızlıktan 30.000 km bakımını ne zaman yapıcağımın planını yaptım :(
yerinden çıkarmadım,hiç kullanmadım dinlensin yavrucak
Bugün değil de dun sirkeciden 220 TL ye shad marka 40 lt topcase aldım motorum için
Hava yağmurlu...
Yarın gelecek siperliğimin kesim planlarını yapıyorum...
Benim motorlarım her zaman farklıdır...
Karıya götürdüm namussuzu çok sevindi
son zamanlarda, motorun içinde yaşamaya başlayan fındık faresini kovalamak için sele altına mazotlu bez koydum...
Ortalama 20 günde bir hafiften su tutmak dışında hiç bir şey yapmıyorum. Scooter olduğu için bakımlık bi durumu yok bence
400 km olmadı daha yahu öyle duruyor franjitten süremiyorum
Alarm taktim
En yakın zamanda kayışını ve varyatör misketlerini değiştirmek için plan yaptım Ve yağmur yediği için güzelce bir temizledim.
283 tl ye malolan yeni plakayı motoruma güzelce monte ettim
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Karnını doyurdum. Sonra Sabah Namazına gittik. Dışarıda bıraktım o ne yaptı görmedim. Tana işte insan bi camiye girer. yok. nasıl motor bilmedim. böyle büyütmediydik amma... gençlik işte. nerelere gidiyor...
Ruhsatını Plakasını Çıkardım Namussuzu Eskişehirden almaya qidecem gelemedi kendısı
Bir şey yapmadım, son zamanlarda pek de bir şey yapmıyorum biraz kirli duruyor. İtiraf etmek için yazıyorum sanırım. Belki de pek bir yerlere gitmediğim için içimdeki hırsı mı kaybettim? sanmıyorum.
Bari zinciri bir yağlayayım, ben aşağıya iniyorum size iyi günler
Zenn Moto'ya gidip lastik havalarını kontrol ettirdim, 2'şer psi düşmüş. Sonrasında çevreyoluna çıkıp azıcık haylazlık yaptım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)