Sırf kirlenmesine kiyamadigim için binmedim
Sırf kirlenmesine kiyamadigim için binmedim
t10 park lambalarını 5li led lambalarla değiştirdim
lastik subaplarına ışıklı kapak taktım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
büyük motor alınca haber verde senden motor alalım hahaha temiz motor işte
motor uzakta yatıyor sadece onu düşündüm
..uçuyoruzz DEDE
civatalarını sıktım
İkincilik kaybedenler içindir...
Yarın kıbrısa gidiyorum. Dolayısıyla 2 ay yatacak.. Herneyse hüzünlenmeden motoruma yaptıklarımı anlatıyım
Depoyu fulledim. Bi güzel yıkadım. Aşırı detaylı bir yıkama yaptım lastiklerine kadar Sıfır gibi oldu.
Yazlıkta yatacak motor orda yıkadım. Salonda köşeye koydum motoru. Lastiklerini yerden kestim. Lastikleri tekrar sildim toz kalmasın
Aküyü söktüm kaldırdım kenara
Egzozun ucunu kapattım. Geçen sefer yattığında içinden büyük güve kelebek çıkmıştı.
Direksiyonu kitledim brandayla üstünü örttüm. Son bikez baktım. Çıktım gittim sonra
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
90 km yol yaptım,
az önce yolda 225 km hıza ulaştım,
megane 2 ye kafa tuttum anladım ki magane 2 205 km hızdan fazla gidemiyormuş,
çünkü adam bana 180 le giderken sellöktör yaktı,
yol verdim, yanına geldim 205 e kadar çıktı,
dahası yok gibi bana baktı bende bastım gittim.
98 Beygir.....
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
ön balataı değişecem ama hangi modeller ile uyumlu bi yardımcı olsanız yada windy disk balata göreselini koysanız.ben bulamadım
resmini öptümde yattım
bu kawasaki bir başka dostummm
hahahahahaa
akşam bir güzel bol sabunla yıkadım iş yerinde,sıcacık bezle kuruladım,lastiklerini ilaçladım çektim garaja üstünü örttüm sabaha kadar sıcak sıcak uyusun diye
sabah çıkarttım dışarı eve gitmek için üşümüş garibim nazlandı çalışmakta,yola çıktım yagmur var eve geldim eskisinden beter çamur içinde kalmış,akşama yine duş aldırırım artık.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bu soguk havada benden arka fireni degiştirmemi istiyor motorumun dedigini yapacam sonra vuracam kırbacı vuracam kırbacı
bayramın dördüncü gününden beri horul horul yatıyor garajda
gidip görmedim ama düşündüm. o, benim onu düşündüğümü düşünebilseydi, gidip garaja görürdüm.
işte bu yüzden yanına gitmedim.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:50 ----------
kışın malum havalar soğuk genelde garajında duruyor, canı sıkılıyor çok. Ne zaman yanına gitsem beni kandırmaya çalışıyor, bazen bunu başarmıyor değil.
Bim'den aldigim 4'lu 5 LT suyu arka koltuk ve bagaj uzerine oturtup 3 tane kancali ip ile saglamca baglayip motor ile eve tasidim.
Onu Bi Kere Bende Yapmıştım Gerçekten Çok Utanç Verici
Bi Sıraya Koymak Gerekirse
1. benzin aldım 2. yıkattm 3.yeni far aldım 4.aldıgım farı taktım 5.kaskımı içine koymak için file aldım 6. siyah sprey boya aldım 7. diger kaskımı düşürdügüm için çok çizigi vardı sprey boyayla onları kapattım 7. paramın büyük bi kısmını harcadıgım için 20 tl ye dandik bi eldiven aldım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)