Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba.

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar. Bugün motor almaya karar verdim. Karar verir vermezde akşamına gidip A2 ehliyet kursuna kayıt oldum.
    Benimkisi ufak bir heves. Gerçi eminim hepinizde öyle başlamışsınızdır ama hayırlısı.

Kafamda üç motor var. Fiyatı sorun değil. Ama ben hayatımda hiç motor kullanmadım. Hangisini almam daha mantıklıdır, fikrinizi öğrenmek istedim.

Hyosung Gt250r
    Honda cbr125
    Yamaha yzr125

Tekrar belirtmek istiyorum. Benim için gösteriş önemli sadece. Motor 150 ye kadar bassa yeter. Motor sesi önemli. Motorun duruşu asaleti önemli.
    Kullanımları hakkında pek bi fikrim yok.

Yazdığım araçları bir iki arkadaş ayrıntılarıyla bir anlatabilirse çok mutlu olacağım. Tşkler şimdiden hepinize.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Öncelikle hoş geldiniz. Daha önce hiç motor kullanmadığınız için Hyosung gt250r biraz agresif gelecektir.

Honda CBR125 fiyat açısından yamahadan oldukça ucuz. Yamaha tabiki daha iyi fiyat sorununuz yoksa yamahayı tavsiye ederim.

Tabi herşeyden önce KORUMALIK larınızı almayı ihmal etmeyin.

İyi forumlar.
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Honda ve yamaha'da 150 basmaz.Sen eğitimini alıp 0 bir gt250r almalısın.Hız olarakta görüntü olarakta daha kalıplı.

fat280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2008 xmax 250
    150 bassın birazda göstersin diyorsan gt 250r alacaksın 600 gibi mubarek seriliği deli birşey

tşkler arkadaşlar.

Chymera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cbr 0 fiyatı 5.790 http://www.honda.com.tr/SeriesPrices...port-cbr-125-r satarken zarar ettirmez kullanımı kolay 0 dan başlayacağın için bunu öneririm sana

şimdi kararsız kaldım. honda beni tatmin eder mi ? yoksa direkt hyosung mu alayım ?

Chymera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hyo nun yakıtıda fazla para sıkıntı deyıl diyorsan hyo al 2.el satarkende zarar ettirir honda tutuluyor ben olsam honda alırım

hyo ile honda arasında motorun ses gücü ne kadar değişiyor?

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı blackxsuat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyo ile honda arasında motorun ses gücü ne kadar değişiyor?
    2sinden de istediğin ses çıkmaz.Sessiz giderler yolda.Sonuçta 4 silindir aletler değil.Sadece görüntü olarak tercih edebilirsin ses beklersen çok pişman olursun

daha buyuk bi araçla başlamakta saçmalık olur sanırım ?

cenkşenver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    301 mz kawasaki en 500 gitti honda 600f geldi
    rahatlıga cok önem verirsen copur al yamahanın 250 viregoları var cok keyifli baştan başlamak için idal diye düşünüyom yere alcak rahatlıkla 140 görüyor seside sena deyil benim görüşüm bakarsın bi copurcu olmuşsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)