Allah beterinden saklasın..geçmiş olsun...
Allah beterinden saklasın..geçmiş olsun...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
geçmiş olsun. Haklı çıkmana sevindim. Böyle yerlerde kameralar varsa haklı çıkmana yardımcı oluyor. Eğer kamera veya görgü tanığı yoksa ve karşı taraf sağlam bir firma ise yandın. Senin ile araç arasındaki takip mesafenden tutta fren izlerine kadar araştırıp kendilerini haklı çıkaranlar var. Tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun ... En kısa zmanda iyileşmeniz dileyi ile ...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
arkadaşlar bende düşündüm bu süreçte biraz ve dava açmaya karar verdim, biraz başınızı şişirdim ama bilmediğim için soruyorum, malum ilk defa geliyor başıma böyle şeyler. Mahkemeye verdiğim taktirde beni ne gibi bir yol bekliyor, o süreç nasıl işliyor ? tecrübesi olan veya aramızda avukat olan üyelerimiz varsa yardımları için şimdiden çok teşekkür ederim. çok şükür bugun hastahaneye kontrol için gittim beyin cerrahı ile görüştüm MR gerekecekmiye diye bi rşey çıkmadı ordan da mutluyum biraz.
Ölmek için degil, Ölene kadar...
Büyük geçmiş olsun
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
kardeşim çok geçmiş olsun , bende diğer arkadaşlar gibi haklarının arkasına düşmeni tavsiye ediyorum.
Geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun..
Facebook SYM Türkiye: facebook.com/photo.php?v=10150404954988509#!/groups/255250534521200/
bir kaç fotoğraf çektirttim servisten.
Uploaded with ImageShack.us
ön granaj sağlam kalmış gibi görünüyor.
Ölmek için degil, Ölene kadar...
Ehliyetimi ilk aldığımda bana şunu öğrettiler
sana yeşil yandığında biraz bekle hemen geçme
çünkü denyonun biri kırmızı falan dinlemez hızlıca geçer
büyük geçmişler olsun
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
çok buyk gecmıs olsun allah kımseye kaza bela vermesın boyle okuz arkadaslardan bıız korusun .....
DÜŞ PEŞİME....
Geçmiş olsun,Allah daha beterinden korusun...
Çok geçmiş olsun sana birşey olmasında gerisi kolay dostum
geçmiş olsun kardeşim, Allah yenilerini yaşatmasın
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
bu kawasaki bir başka dostummm
Geçmiş olsun arkadaşım maddi olarak hasarını karşılasalar bıle manevı olarak ta karşılamaları gerekır en azından bu mıkser adam bı ceza almalı almalı ki bırdaha aynasına baksın sınyalını yaksın koca kamyonu ben büyüğüm dıye taksı gıbı sürmesınler ve hatta öyle bır dava konusu olmalı ki o bölgede bunlar kontrolsüzce dolaşıyor gerekenler yapılmıyor denetlemeler az poliste görevını yapmıyor davası olmalı .
bızım başımıza karadenız ereğlide geldı orda duble yol calışmaları var kamyonlar arı gibi çalışıyorlar ama denetleme yok ben 120 ile gıderken yüklü harfıyat kamyonu benı gecıyor uzayıp gıdıyor bölge trafık şb. müdürlüğüne gıttım aldığım cevap şikayet yokki ne yapalım oldu malesef ülkemız böyle
çok geçmiş olsun okurken kazanı kendi kazam gözümün önüne geldi.yapman gerekeni söyleyeyim şikayetçi olmalıydın hastanede neden mi ben şikayetçi oldum kaza yaptığım adam 8/7 suçlu mahkeme 1.5 sene sürdü ne oldu hiç 5 kere duruşmaya gittim benim zamanım gitti o bir kere geldi ama bir şey olmadı hakim az kalsın beni içeri atacaktı benimde motorum pert oldu ama parasını 7 ay alamadım karşı tarafın sigortasından nedeni de benim kaza günü hastaneye kaldırılmam ve o lavuğun ruhsat ehliyet ve sigorta poliçe fotokopilerinin olmaması sanki alabilecek halim vardı neyse senin yapman gerekende boşver mahkemeyi sinir sitresden başka birşeye yaramaz o lavuğun ehliyet ruhsat sigorta poliçesinin fotokopilerini alman inşallah en kısa zamanda iyleşirsin ve motorunun durumunuda halledersin.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)