Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Pcx 125 Giyim Tarzı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 125 r 2011
    Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar.
    Honda Pcx 125 beyaz scooter aldım. Kask ve ceket alacağım bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.. Havalı ve şık birşeyler olabilir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    bendede beyaz ps150i var ama kask hariç bir türlü motorcu gibi giyinip gidemedim..
    motor marmariste ben istanbulda somestır tatilinde memlekete giderken kask mont dizlik alıcam aynı senin durumundayım yani
    ilkten şunu söyliyim motor beyaz bende motorun rengine göre giyineyim diye bir hava vardı üstümde ancak yakışmıyo zıt renkler daha güzel oluyo
    ls2 upside kask almıştım beyaza beyaz pek gitmedi birde bi beden büyük almışım zaten

mont ta kesin karar kıldım (unnamed) adlı kullanıcıdanda fikir alarak ..
    1.http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_46599.html#0
    aynı montun 150 tl olanıda var ancak bu hem 3 katlı hemde yarışlarda kullanılan sırt pedi var
    2.kask http://www.anesmotor.com/?urun-494-i...pali-Kask.html
    eğer istanbulda oturuyosan kadıköy hasanpaşada motomaxın arkasındaki outlet mağzasında ls2 kasklar 90 tl satılıyo haberin olsun en azından 30 tl kar edersin
    dizlikte motomax sitesinde 30 tl bulabilirsin en basitinden .hemen almaya kalkarsanda standart 50 tl başlıyor
    Mustafa Kemal Atatürk

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    metehanda aldı aynı motordan,sanırım kış kreasyonunu o belirler ve sarı çizme en büyük favorisidir
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Motosikleti
    Honda Cbr 125 r 2011
    Sarı çizgili güzelmiş. Kaskda bu monta uygun alınırsa güzel olacak gibi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)