öncelikle tüm motosiklet tutkunlarının bayramını kutlarım. Bu pantolonu bilen ya da sahip olan var mı almayı düşünüyorum bi fikir sahibi olursam aklımda soru işareti kalmasın teşekkürler. http://www.motomaxonlineshop.com/mai...n-pmu1736.html
öncelikle tüm motosiklet tutkunlarının bayramını kutlarım. Bu pantolonu bilen ya da sahip olan var mı almayı düşünüyorum bi fikir sahibi olursam aklımda soru işareti kalmasın teşekkürler. http://www.motomaxonlineshop.com/mai...n-pmu1736.html
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
nitro np30 ile neredeyse aynı. ben 4rides mont ile nitro n85i denedim. montlar aklıma yatmadığı için pantolonları sadece elledim. yumuşak plastik diz korumaları var. öyle ahım şahım şeyler değil ama iş görür gibi. commuter kullanıyorsanız üstüne bi yağmurlukla gayet güzel kullanılabilir bence. parasına göre konuşuyorum. ben scooter kullandığımdan mont+ pantolon alacağıma aynı paraya mont aldım çünkü montları pek kullanışlı değil.
4riders mont afedersiniz ama bana cuval gibi oldu. dirsek koruması ve kolları çok rahatsız ediciydi. nitro n85 ise inceydi. 2si arasında kalsam nitroyu tercih ederim. en azından üstüme oturmuştu.
bende tam almayı düşünüyodum pantalon fiyatı uygunmus yandaki kargo ceplerde benm cok kullandıgım bi cep türü yarın gidip bi bakıyım pantolona
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
bence küçük cc makinalar için uygun bir pantolon zaten zayıf korumaları takviye edebilirsiniz...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Ben yaklaşık 1,5 ay önce 4RIDERS pantolon ve dıfı nın mavi siyah montundan aldım bence gayet kullanışlı ve güzel iç astarları inanın aşırı sıcak tutuyor ben batı karadenizde Karabükte kullanıyorum çok soğuk havalar ancak iç astara gerek duymuyorum şu anda gayet rüzgarı iyi kesiyor bence güzel bu arada koruma olarak pantolon korumaları genelde zayıf zaten ayrıca pantolon çok rahat koruma da olsun diyorsanız ekstra koruma alın derim
Yamahaşk 😍
ben de bu pantolondan almayı düşünüyorum ama resimlerde arkası gözükmüyor elinde olan varsa bir resmini çekebilir mi acaba?
İkincilik kaybedenler içindir...
Nitro da en azından knox diz korumalar var. Çok iyi yani. Ama ben 3 gün kullandım ve genel olarak memnundum. Diz korumalar yuvalarına küçük geldiği için aşağı kayıyorlardı. O yüzden kaliteli de olsa işlevsel değildi yani. Onun dışında nitro gayet yeterli bir pantolon. 4Riders daha çok şalvar gibi durmuştu üstümde...
#sürenadam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)