evet beyler bu yıl beleş bilet nerden bulucaz şimdiden istemeye başlayalım
evet beyler bu yıl beleş bilet nerden bulucaz şimdiden istemeye başlayalım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hayır sever bilet sahiplerini bekliyoruz :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Geçen sene otoseverden bide honda.com dan çekilişle 4 bilet kazanıp öyle gitmişdim 2 gün üst üste... bu senede bilet kovalayacam
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
bende geçen sene motoparca.com dan almıştım biletimi kargoyla bedavaya yollamışlardı
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yazık oldu canım konuya
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Sayın mod dan tam 30 gün önce fuar konusu açmışım ( tırışkadan da olsa idare eder )
demek ki ufkun ve vizyonun Adminden daha geniş...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yine güzel kızlar göreceğiz desenize
Konuyu kilitler/siler/diğer fuar konusu ile birleştirirseniz daha iyi olmazmı sayın mod. lar ?
2 ad. 2012 fuar konusu bulunmakta
Sevgiler saygılar
büyük bi ihtimal gidemicem..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
ALLAH rızası için üç bilet. Abilerim, Ablalarım. Burası Isparta oralara kadar gelelim de biletsiz mi kalalım, sokakta mı kalalım. Allah ne muradınız varsa versin. En güzel motorları nasib etsin inşallah. altı üstü üç bilet. Sonra İstanbul'a bir gişimiz vardı. ülen bir de gelişimiz vardı demeyelim.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
bir aksilik olmazsa oradayım
fakat davetiye nereden bulabilirim
ben almıcam bu sefer...
ondandır...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Fuardan motosiklet almak mantıklıysa eğer; Triumph, Ducati, MV Agusta artık hangisi denk gelirse alacağım inşallah.
www.motorumla.net
bu ne arkadaaş motor görmek için bile para alıyorlar
nalet olsun içimde ki motosiklet aşkına
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bende gelmeyi çok istiyorum inşallah zaman ve maddiyat ikilisi elverir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)