Mondial 150 MG KING Kullanıcıları Buraya lütfennnn!!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar Bu motoru Kullananınız varmı ???
Eksilerini artılarını öğrenmek istiyorumm...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
Herkezin Mubarek Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum...
Yorumlarınınz için şimdiden teşekkrlr...
Reklamlar
-
bu motoru kullanmadım ama şekil süper inşallah kullanıcısı varsa burda paylaşır bizimle bende bundan almayı dşünüyom taksitle sele güzel motor siyah boyalı şekil süper
-
Çok sağlam ve oturaklı duruyo...
Kuba cg 150 de karar kılmıştım...ama 150 mg king görüntüsüyle onnumara,önfren de disk + olarak....
Titreşimde okadar yoksa alınır diyorum ben...
Model yeni olduğu için kullanıcısı az ve pek yorum bulamadım forumda da ...
150 MG ciler yorumlar buraya lütfen...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------
Bu da siyah rengi
-
motor üstten egzantrikli galiba titreşim çok azdır bunda bide az yakıyosa çok iyi bi tercih
-
-
Üstden ekzantrikli değil.Fakat tipi benimde hoşuma gitdi.Fiyat olarak da iyi.Kullanıcı yorumları önemli.
-
Yorum Bekliyoruz Arkadaşlar !!!!!!!!!!
-
Hiç kullanan yokmu arkadaşlar bu motoru ???bi tane yorum yok !!!!
-
Üstten egzantrikli değil galiba,ama bunda balansör olması lazım,şanzımanın önündeki çıkıntı balansör.Ben araştırıyorum bakalım.Kuba 150-25 alma niyetindeyim ama zam gelmiş:D
-
aynen zam geldini onunda zamına koydular
-
Aynen dark kardeşim,ama kış geldi artık ufaktan indirime başlarlar.Açıkcası,2600 TL çok derken adam bana 2950 TL ye çıktığını söyledi.O kadar para veremem açıkcası,böyle giderse kt 125 alacağım,salla titrreşimi
-
-
anaconda kardeşim(ismini bilmediğimden anaconda diyorum kusura bakma) valla KT 125 i de inceledim yakından çok güzel motor,millet bir titreşimdir tutturmuş gidiyor ama ben sanmıyorum o kadar abartılı titreşşm olsun.KUBA 150-25 almak istememdeki tek sebep KT ye göre balanslı olması.Ama kullananlar Kubadaki balans hikaye diyorlar,e öyleyse eğer KUBA 150-25 almanın manası yok,sonuçta KT 125 ile tip aynı ama arada 600 TL fark var.Ne bileyim yav karışık işler işte
-
-
Titreşim meselesıne o kadar takmayın arkadaşlar motosıklet keyfı yaşarken tıtreşimin ne önemı varki .gecenlerde 1600 cc chopper motosıklet ile kırmızı ışıkta durduk adamın ellerı tıtreşımden otomatık sılah kullanır gıbı sallanıyordu .Muhtemelen o motoru ıkıncı el almak istesek 10 bın tl üzrınde olacağı kesın peki bu motorlar 2 bın ila 3 bın arası bu motorlarda bakacağımız servıs yedek parca fıyatı bakımı ve yakıtı bunlar ıyı kötü hepsı aşağı yukarı aynı
Zaten bu bahsı gecen motosıklette de tıtreşim vardır şu an mondıalın dıfrıt modeli MCX modelı MC modelı vuluntre modelı bunların dışında kalanlar genelde tıtreşimi daha faszla
-
-
Millet sürekli YBR-CBR tavsiye ediyor ama ben otomobil tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki ikinci el işi sakat iş,adamlar eşeği boyayıp at diye satıyorlar.Başka açıdan bakacak olursak;adam 40 bin KM yapmış YBR ye 2500-3000 TL para istiyor.Şimdi bu 40 bin km boyunca ben nasıl emin olayımki adam motoru düzgün kullandı,önünü kaldırmadığını,kaldırımlardan atlamadığını,motoru sürekli yüksek devirde kullanıp kullanmadığını nereden bilebilirim.Bunları bilemediğim için sıfır almak istiyorum.Bir başka açıdan da.her zaman için sıfır ikiiinci elden iyidir(istisnalar kaideyi bozmaz)İşin aslı biraz da YBR ci arkadaşların işine geliyor sürekli motorlarının piyasaları yüksek oluyor,o yüzden çin mallarını karalayıp duruyorlar.Ha sen 2000-3000 km de motor bulursun yıpranmamıştır o ayrı mesele,ama binlerce km yapmış 125cc bir motora dünyanın parasını vermek benim işime gelmiyor.Şu an bu mesajı yazdığım bilgisayarım çin malı ve 2 senedir gece gündüz açık şekilde kullanıyorum,bazen günlerce kapatmadığım oluyor ama MAŞALLAH tık demedi.Aynı özelliklerdeki japon bilgisayar 3000 TL iken ben bunu 1500 TL ye aldımPara varsa en güzeli iyisini almaktır.Paran az ise sıfır olsun benim olsun demek daha mantıklı olur bence.Uzun oldu arkadaşlar ama son bir örnek daha vereyim;BMW 320 Fiat Linea dan kat kat üstün arabadır,fakat sıfır kilometre Linea almak 97 model BMW almaktan daha mantıklıdır.Her ne kadar BMW sağlam da olsa yaşından dolayı bir yerden su koyvermeye başladımı ocağınıza incir ağacını diker.ALLAH kimseyi gördüğünden geri koymasın
-
Önemli olan titreşimin elini kıçını rahatsız edip etmemesi değil bence önemli olan titreşimin motoru eskitmesi;
titreşim motorda sağlam civata bırakmıyo,motor titreşim çoksa çabuk dökülüyo,,problem burda işte
-
-
hocam 125mg deluxe al 1974 tl
DOST VURULUNCA DEGIL, UNUTULUNCA KAHRINDAN OLUR. BIZ SEVDIKLERIMIZI KIR CICEGI GIBI AVUCUMUZDA DEGIL, KURSUN YARASI GIBI GONLUMUZDE SAKLARIZ.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)