contıattack 2 contınental yeni lastiklerim
Reklamlar
-
Selamun aleyküm arkadaşlar
cuma akşamı mototaş tan ön 120 arka 190 contıattack 2 lastik aldım ve bugün sabahtan taktırdım.
Onurla birlikte biraz rodaj yaptık resimleri onur atacak ,yaklaşık 200 km kadar kullandım gittikçe lastik ısınıyor ve tutuşu şu an çok iyi.
Bu lastiği bana JESSE önerdi sağolsun iyide etmiş zaman ilerledikçe sizlerle lastik hakkından deneyime ait bilgileri paylaşacağım.
Fiyat olarak ön arka 700 tl ve 8 taksite aldım kendim başka yerde taktırdım.Avrupa fiyatları ile aynı zaten bu lastiği istanbulda sadece mototaş ta bulabildim başka yerde yok.
http://www.conti-online.com/generato...ttack2_en.html
http://www.youtube.com/watch?v=PuxNxLomu0s
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
-
hayırlı uğurlu olsun abi yeni lastikler..
Allah kaza bela vermeden hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin
-
hayırlı olsun abim...
eee artık bi yol yaparız herhalde...
fazer hazır kapıda bekler bizi(:
-
furkanmg adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun abi yeni lastikler..
Allah kaza bela vermeden hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin
amin kardeşim
-
Hayırlı olsun ,Allah (cc) kazalardan korusun.
Bana fiyatı oldukça uygun geldi.Ben 3 hafta kadar önce arka lastiği değiştirmiştim (metzeller) 210 euro fiyat istemişlerdi. Kaldı ki senin lastikler daha geniş.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun abim...
eee artık bi yol yaparız herhalde...
fazer hazır kapıda bekler bizi(:
eyvallah yakışıklı
bu arada sağ ayna demirinide değiştirdim şimdi sallanmıyor...
---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun ,Allah (cc) kazalardan korusun.
Bana fiyatı oldukça uygun geldi.Ben 3 hafta kadar önce arka lastiği değiştirmiştim (metzeller) 210 euro fiyat istemişlerdi. Kaldı ki senin lastikler daha geniş.
abi sen bana ölçü yolla ben fiyat alırım olmadı mottaşı ara-ben daha önce kazık yediğim için işi öğrendim böyle bir ihtiyaçta bana mesaj at abi ben ayarlarım....
http://www.mototas.com.tr/
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
abi sen bana ölçü yolla ben fiyat alırım olmadı mottaşı ara-ben daha önce kazık yediğim için işi öğrendim böyle bir ihtiyaçta bana mesaj at abi ben ayarlarım....
http://www.mototas.com.tr/
Artık başka sefere birlikte alırız.Zira ön lastiği birkaç ay önce arka lastiği de 3 hafta kadar önce değiştirdim.Ama ileride yeni lastik alacağım zaman mutlaka haber vereceğim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
hayırlı olsun abi ayna demiride..
grenajlardaki işlemlere başlamadan haber verde abi, olmadı bizim ustadanda fiyat alırsın hemde işçiliğini kendi gözlerinle görürsün...
-
Hayırlı olsun güzel km lerde kullanın inş... Resimleri bekliyoruz
GT! ...
-
güle güle kullan Allah tekerine taş değdirmesin.
-
106GT! adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güzel km lerde kullanın inş... Resimleri bekliyoruz
Bende onur uyuma..........
-
yeni lastikler candır, bende 2 ay önce değiştirmiştim insan pek bi keyf alıyor lastikler yeni olunca... her daim düz bassınlar üstad
-
srhtsglm adlı üyeden alıntı
yeni lastikler candır, bende 2 ay önce değiştirmiştim insan pek bi keyf alıyor lastikler yeni olunca...
her daim düz bassınlar üstad
eyvallah kardeşim....
-
cbr1100 xx arka 180 olan takım nekadar bilgin var mı?
-
Gökhan adlı üyeden alıntı
cbr1100 xx arka 180 olan takım nekadar bilgin var mı?
fiyat 700 tl civarı olur ön arka enfazla 2o tl farkeder...ve şiddetle tavsiye ederim .bugün 200 km ye yakın yol yaptım ve rodajda asıl aslabilirsen yola yapışıyor hele ısınınca çok iyi....
-
acaba ömürleri nasıl?. SS lastikleri gibi 6000-7000km'de bitmesin
-
Gökhan adlı üyeden alıntı
acaba ömürleri nasıl?. SS lastikleri gibi 6000-7000km bitmesin
İnsan ömrünün süre garantisi yok bunların nasıl olsun....2 yıl rahat götürür kaç km yaparsan yap yok ben yılda 50.000 deviririm diyorsan o başka ......metzellerle aynı km kullanımı kıyaslarsan daha uzun dayanır derim ...ve yaz kış kullanabilirsin gibi.....m5 çabuk bitiyor....
-
güle güle kullanın.. hayırlı oldu..
-
cbr1100 xx adlı üyeden alıntı
İnsan ömrünün süre garantisi yok bunların nasıl olsun....2 yıl rahat götürür kaç km yaparsan yap yok ben yılda 50.000 deviririm diyorsan o başka ......metzellerle aynı km kullanımı kıyaslarsan daha uzun dayanır derim ...ve yaz kış kullanabilirsin gibi.....m5 çabuk bitiyor....
Evet yavv M5 ler çabuk eriyolar benimkiler daha 500km oldu olmadı içim gidiyo 2012 de bu takımlar anca dayanır gibi :\...
GT! ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)