Yağmurlu Havalarda Kask Camınızı Nasıl Siliyorsunuz ?
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçen gün, anayoldan evime gelirken yolda yağmura yakalandım. Önümde giden arabaların yerden kaldırdığı çamurlu su taneleri bir anda kaskımın camını kapladı. ben de refleks olarak elimle (elimde normal örgü eldiven vardı) camı sildim. Ama çamurlu tanecikler bu seferde cama tamamen yayıldı , hiçbirşey göremez oldum. İkinci hamle olarak camı yukarı kaldırdım ,bu seferde yaklaşık 65 km kızla gittiğim için yağmur taneleri patır patır yüzüme vurmaya başladı Arkam,sağım,solum araba olduğu için hiçbiryere kaçamadım . 5 dakika boyunca yolda maymun oldum desem yeridir.
Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz. Yar bana bir tavsiyee
Reklamlar
-
-
Kaliteli motosiklet eldivenlerinin iç kısımları bu suyu silebilecek bir maddeden kaplıdır. Elinizi sürdüğünüzde siliyor.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Süper Moderatör
Pro +1
Yada eldiveninizin baş parmak buduna süet dikin, buda fukara yolu
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Eyong adlı üyeden alıntı
buda fukara yolu
bu fukara siz mi oluosunuz beyefendi
haha inanmammmm
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
bide bi madde satılıyomus suyu kaydırıyomus kaskın camına sürülen bişimiş ama tam net bi bilgim yok
-
Otomobil camı için yarım çiğ patates kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kaskta da işe yarayabilir.
-
baba kolayca sökülüp takılan pilli( güneş enerjili olması biraz saçma olur zaten :p) bi silecek falan mı yapsak nasıl olur sizce. elektrikten anlayan arkadaşlar biraz düşünseler bununla ilgili iyi olur bence
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bil gi için teşekkürler . Bakalım bu eldivenlerden bulabilecekmiyim.
-
kaskınız pvc alın
yolaçıkmadan önce kaskınızın camına en az iki kat şeffaf pvc ile kaplayın her kirlendiğinde bir katını çıkarıp atın
-
Süper Moderatör (BBRR)
camın su tutmasını engelleyen sprey ler var ondan kullanın
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
gündüz idare edilobiliyo da gece visörde tutunan su tanelerine karşıdan gelen araçların farları ışık vurunca görüntü nerdeyse tamamen kesiliyo. bazı deri boyası satan yerlerde suyun tutunmasını engelleyen sıvılar var. onlar da işe yarayabilir.
-
Sende yağmurlu havada motora binme kardeşim,araba minübüs dolmuş otobüs yokmu sizin köyde
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Silikon bazlı spreyler var, onları kullanmanı tavsiye ederim.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MoToR adlı üyeden alıntı
Sende yağmurlu havada motora binme kardeşim,araba minübüs dolmuş otobüs yokmu sizin köyde
Yok, yağmura yolda yakalandım, motoru da dolmuşa almadılar mecbur kaldım
Bu arada değerli bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
-
silikon kumaş ayırıcı sprey var. aslında tekstilciler kullanıyor. 5 ytl. çok uzun süre gidiyor. ayrıca deri döşemelerde cila işi yapıyor. çok fonksiyonlu yani.
-
Bunun en kolay yolu kaskın içine silecek motoru takdırıp camına silecek monte etmektir.
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yokmudur yaw silecekli kask?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu silikonlar için marka verebilirmisin
-
Ya arkadaşlar ben vizörümü şimdiye kadar hiç kapatmadım.Yağmur,kar,soğuk...her zaman da maske kullandım.7,5-15YTL arasında maskeler var ve mükemmel derecede yüzünüzü soğuktan koruyor.Ve bu sayede vizörü kapatmana gerek kalmıyor.Haaa bana sorarsan neen kapatmıyorsun diye;henüz kaliteli bir kask alamadım ve vizör çizik içinde,görüş mesafesini mahvediyor;bu yüzden kapat-a-mıyorum.Daha ucuz yollu çözüm bunu buldum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler