KTM iyidir
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Yahu bu DRZ'nin altında yazan "geniş jant" ne demek?
Bilmiyorum ama bildiğin geniş jant demek olabilir. Sadece görüntü amaçlı lastiklerin daha geniş jantlara oturtulması ile yada geniş jant'a uygun lastik kullanılarak yapılıyordur. Sanırım daha güçlü görüntü veriyor olabilir. Aklıma tekerleri dışa çıkartılmış 80~90'ların VW-Golf ler geldi.
Bu arada hangi DR-Z den bahsediyoruz? Genel mi?
#sürenadam
kanımca o husaberg tırt olmus gibi geliyor bana idareten toplayıp satısa hazır hale getırılme ıhtımalı cok gıbı geldı o ılanda bayagıdır var benım bıldıgım ama yınede bıraz masrafla canavara donusabılecek olduguda gercek
welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
Başka bir Husa vardı, o temiz görünüyordu. Baktım da satılmış sanırım o.
Ama Husaberg'lere ayrı bir güveniyorum. KTM adı altında çok ciddi motosikletler yapıyorlar.
askerlik bitti, döner dönmez bakmaya başladım supermotolara, e havalarda düzelmeye başlar yakında. ne alsam ne alsam (bütçe= 11.000 civarı)
xt varmiş madem onunla devam et fikrimce 660x olsa simdi kötü mü olurdu dostum: )
o imza biraz eskiymiş düzelttim bende, xt125 i askere gitmeden önce sattım zaten itiraf etmek lazım yetersiz geliyodu artık
mondial supermoto 250 diğer bir adıyla shineray güzel bir alet tavsiye ederim
ben şahsen hergün işe gidip gelmek için kullanıorm motorumu.. haliyle yakıta çok önem veriyorum.. onun için kawasaki klx 250 sf modeli adını street fighter dan alıyor.. şehir içi için çok ideal.. senin bütçene de çok uygun arkadaşım... torku 600 lere göre tabiki düşüktür ama küçümsencek bir makina değil.. benimde almak istediğim motordur..
[COLOR="#FF0000"][B][U]Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir.:bounce:
[/U][/B][/COLOR]
Lc4 safkan bir makina.Güçlü hafif.Karbüratörlü katır gibi sağlam.Zangır zangır titrer.Temiz bir tane ile atla zıpla.Tak sök .Egzos koy ortalığı inletsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)