Bir motor alıyorum, ama !?
Reklamlar
-
Selamun aleyküm,
Başlangıç niyetiyle bir motosiklet almak istedim. Motoru istanbul-bostancı'da buldum, abimle beraber gittik baktık.
Mondial 125 ZN 2009 model, 4280 km.de.. 1050 liraya anlaştık..
Fotoğrafını falan çektim(aşağıda), Galatasaraylı olduğum için GS plaka olması bu motoru alma isteğimi en az 3 kat artırdı.. Görüldüğü gibi pırıl pırıl çok temiz bir motor, içim aktı gitti resmen.. Cumartesi + resmi tatil olduğu için noterler kapalıydı, pazartesi gidip satışını alacağım.
Ancak! plakayı sorgulattığımda motorun 2007 model olduğu ortaya çıktı !..
Acaba adam 2009 derken, 2009 çıkışlı mı dedi, bu bir sorun oluşturur mu? Yardımcı olur musunuz, napmam lazım.. Teşekkür ederim..
Motosiklet aşktır !
Yarın olmayacak gibi kullanırsan, yarın olmaz. !
Reklamlar
-
sen yanlış anlamışda olabilirsin satan adam karambole getirip yüksek fiyatta söylemiş olabilir en iyisi 2007 modeller ne kadar dan gidiyor onları bi incelemek
-
safakk adlı üyeden alıntı
sen yanlış anlamışda olabilirsin satan adam karambole getirip yüksek fiyatta söylemiş olabilir en iyisi 2007 modeller ne kadar dan gidiyor onları bi incelemek
hocam yine bu fiyatlarda seyrediyor ama temizlik bakımından bu çok iyi..
Motosiklet aşktır !
-
hayırlısı olsun arkadaşım...motor 2007 modeldir ama muhtemelen 2009 yılında trafiğe çıkmıştır..
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
-
*/ AHm3T /* adlı üyeden alıntı
hocam yine bu fiyatlarda seyrediyor ama temizlik bakımından bu çok iyi..
Sağlamlığı ve temizliğinden eminsen modele takılma
-
bencede modele takılma kmden emin ol servis kitapçığına bak servise bir baktır olan biten herşeyi anlatırlar zaten hayırlı olsun
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
saticiyi aramayi neden denemedin soru isaretlerin icin?
-
Bence de motosikletin trafiğe çıkış tarihi kadar nasıl muhafaza edildiği de önemli.Mesela aldığım 0 km motosikletin grenajında tam oturmama,stickerlerde atma durumu vardı.Tabi çoğu sıfır alan arkadaş gibi bende bakmadım.Gözüm kapalı aldım.Ama dersimi de aldım.Fiyat olarak uygun gibi.Korumalarınızı ve kaskınızı da eksik etmeyin.Motoru almaya giderken yanınıza almayı unutmayın.
-
Cevaplar için teşekkürler.. Hocam adam çok meşgul ya, doktormuş, işten zar zor vakit ayırıyo.. anlıycagınız 1000 tl için uğraşmak istemiyor, her 2000.de bir bakıma götürdüm diyo, isterseniz şurda servis gidelim falan dedi, bizimde başka biyerde işimiz olduğu için gitmedik..Hani adam baya inandırıcı geldi, yalanı olmadığı belli.. Birazda zengin olduğundan kasmıyo, spor salonuna gidip geliyorum başka bişe yapmıyorum, karım istemediğinden satıyorum falan dedi.. Adamı da sürekli arayarak rahatsız etmek istemiyorum, yarın arayıp konuşacağım ona göre gidip satışı alacağım..
Motosiklet aşktır !
-
çin malı motorlarda model aranmaz.
şerefini kaybedenin kaybedecek bir şeyi kalmamıştır
-
Bir de bende ehliyet yok, Bostancı-Harem(Arabalı vapur)-Sirkeci-Fatih, şeklinde getireceğim motoru.. Başka getirme şansım yok, kamyonete 100 lira verecek param da yok.. Sizce bir çevirmeye uğrarsam ne yapmalıyım? Bu arada kask takacağım getirirken.
Motosiklet aşktır !
-
*/ AHm3T /* adlı üyeden alıntı
Bir de bende ehliyet yok, Bostancı-Harem(Arabalı vapur)-Sirkeci-Fatih, şeklinde getireceğim motoru.. Başka getirme şansım yok, kamyonete 100 lira verecek param da yok.. Sizce bir çevirmeye uğrarsam ne yapmalıyım? Bu arada kask takacağım getirirken.
Genç kardeşim.Şimdi sakın yanlış anlama ama bu soruya kim nasıl bir cevap yazsın söyle bana? Türk Milleti herşeyi tersinden yapar derler kızarız.hani önce şehri kurar sonra da o şehrin altyapısına başlar.Önce ehliyet alıp sonra motor almayı neden düşünmedin? ya da şöyle sorayım.ehliyet almayı hiç düşündün mü ya da ömürboyu ehliyetsiz mi kullanmayı düşünüyorsun? Ayrıca kask takmak ayrıcalıklı bişey midir? Sorunun cevabı hiç istemesem de trafikte tehlike yaratacaksın ve risk alacaksın çevirme olmasın diye dua edeceksin.Başka çaren yok.
-
ehliyetin yoksa istanbul gibi bir metropolde motosiklet kullanma. köy yeri kasaba yada en fazla ilçe olsa bi nebze ama istanbulda asla trafige çıkılmaz.
100 lira verecek param yok diyorsun ama çevirmede ehliyetin olmadıgından hapis cezası yiyeceksin. ilk seferde para cezasına çevirecek savcılık oda 1000 liraya yakın bir rakam tutar. mecbur ödeyeceksin.
bence 1000 lira ile eger yaşın tutuyorsa ehliyetini al üzerine kalan para ile koruma ekipmanlarını al.
bunlar olduktan sonra motosikletin er yada geç olacaktır.
şerefini kaybedenin kaybedecek bir şeyi kalmamıştır
-
Motor fena durmuyor. Yalnız burdan baktığım kadarıyla söylüyorum. Sağ grenajda mondial yazısı yok. Azcık sağ tarafına dönüp yatma eğilimde bulunmuş olabilir. Elciklere falan bakın. Aynaların arka yüzlerine. Egzoza sürtme yamulma falan var mı? Eğer öyle rahat bir adamsa. Amaaan 1000 liralık motor nolcak falan diyerek kullanmış olabilir. Aklınızında bulunsun. Satışı almaya gittiğinizde tekrar gözden geçirin motoru.
Model konusunda ise bildğim kadarıyla 2007'den sonra ZN 125'in üretimi yok. Bu 150 ZC'ler gibi 2007 modelde kalıyor. Adam muhtemelen trafiğe çıkışını söylemiştir. Göz göre göre lades yapmaz adam heralde. Yinede tam kesin bir bilgim yok. Aklımda böyle kalmış.
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)