mesela kaskımızı taktık yolda gıdıyoruz polıs cevırdı bende kactım polıs tabı plakayı aldı ben yakalanmadan kactım gıttım motoru bıyere sakladım..bana ceza gelırmı ne cezası gelır ne kadar gelır
mesela kaskımızı taktık yolda gıdıyoruz polıs cevırdı bende kactım polıs tabı plakayı aldı ben yakalanmadan kactım gıttım motoru bıyere sakladım..bana ceza gelırmı ne cezası gelır ne kadar gelır
Yeni yine yeniden
Ceza gelir tabi ki plaka var sonuçta,ama miktarı ne kadar onu bilmiyorum...
hayır artık plakaya ceza yazamıyorlar kaçabiliyorsan kaç
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
Kaskini Takip Ehliyet Ruhsat Varsa Dur. Ama Adam Kila Benziyorsa Devam Et Bişi Olmaz Adamlar Kovalamakla Bile Uğraşmaz Oldular Yanliz Plaka Alindiktan Sonra Yakin Zamanda Tekrar Görürlerse Yine Durdurmaya Kalkarlar. Mantikli Geleni Uygula.
eminmisin?melbur adlı üyeden alıntı
evet eminim artık kesinlikle plakaya ceza yazamıyorlar ben bunu bi polis arkadaşımdan öğrendimcceksi adlı üyeden alıntı
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
polisten kaçma deyince aklıma yaşadığım bi olay geldi anlatayım
motorum sıfırken, plakamı aldım poşete koydum, takmak için eve gidiyorum vida filan.
kırmızı ışıkta durdum yanıma BMW motorlu bir polis durdu. dedi ki
polis: hadi kaç da kovalayayım
ben: ibre 280 nasıl kaçacam?
polis: bi dene bakalım ama yakalarsam ceza yazcam (gülerek)
ben: tamam bakalım
sonra yanaryanmaz kalktım. sonra bi ses duydum geliyor. baktım sadece takip ediyor yavaşça.
sonra diğer kırmızı ışıkta durdum. polis de arkadamdan geldi
polis: aha yakaladım seni
dedi ve korna bastı, hayırlı akşamlar dedi ve gitti.
şaka yaptı tabiki bana. yakalasa ehliyetim yoktu
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
walla güzelmiş.. eskişehirde polisler kafalarından estimi ceza yazıyor..yaw hayatımda polislerin bu kadar çok ceza yazdıkları böyle bir şehir başka görmedim...
yakalarlarsa öperler tabi kaçtığın motorada bağlı
Rammstein-lost highway ölüleri uyandırabilecek bir parça................
Plakana ceza kesilse bile itiraz edebilirsin. Herhangi bir resmi kayıt (kamera, cevirmelerde kullanılan plakanı da okuyan hız olcerler) yoksa ceza kesemezler. İtiraz hakkın sabittir... Ödemek zorunda değilsin.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
200-300 milyon ceza keseceklerse canları saolsun... ama ehlıyetsız yakalanırsam 600-700 mılyon cıvarı ayrıca cenkmenderes itiraz için mahkemeye basvurmak lazım avukat parası en az ceza kadar yuksek olur. bavurmak mantıksız..
ben sızın dedıklerınızden kaç anladım. bende kaçacam
Yeni yine yeniden
Bugün gördüğüm rüyanın üstüne bu topic ilginç oldu hakkaten sizlere anlatıyım da boşa gitmesin bari: rüyamda R6 'm varmış ve ben Ankara'da çevre yoluna çıkmışım hız denemesi yapıyorum daha yeni yeni motora gaz vermeye başlamıştım ki henüz 180-185 falandı motosikletli bir polis sireniyle farıyla falan uyararak durmamı istedi bende biraz tereddüt ettim aslında istesem yol boş kaçar giderim ama plakayı alır bulur falan diye de düşünerek (butür konularda fazla düşünceliyim) sinyalimi verip durdurdum motorcuğumu (aslında racinlere fazla ilgim yok öyle aman aman kilometrelerce kullanmışlığımda yok, ama R6 ya ilk defa bindim baya rahat güzel makina acayip gidiyo bir anda ) polis geldi yanıma önce sağlam bi fırca kaydı sonrada ceza yazıyorum sana dedi : "abi haklısın normalde yapmam yeni aldım deniyodum" falan filan derken ikna ettim adamı "tamam adam gibi kullan" dedi. tam ayrılırken "abi istersen bi tur at gidelim söle Elmadağa doğru ben de seni takip ediyim" dedim- ben gectim BMW 1100 RT ye o geçti benim r6 ya off süperdi otordum üstüne ayağını kaldırdım çalıştırdım ve tam o sırada uyandırıldım...
nasıl yazmıyorlar ya hemde 92 ytl gerekçe ,dur ihtarına uymamamelbur adlı üyeden alıntı
daha dün arkadaşım ödedi
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
valla sevındım 92 ytl mı iiiı valla 600 ytl den iidir
Yeni yine yeniden
Selam; peşinden gelirse ve dur ihtarında bulunursa ve sen kaçmaya devam edersen, 3 el havaya ateş açar hala durmazssan seni vurabılır...
Gsx-R 98
Polisten kaçmak için akıl isteyen birisi ve buna karşılık kaçabiliyorsan kaç diye
cevap verenler arkadaşlar... Çok ilginç bu sitede böyle konuşmalara şahit olmamıştım.
Polisten kaçmak için kanunsuz bir iş yapmış olmak gerekir. Ben bu işte yokum.
polis bide kapkaççı sanıp arkandan sıkmasın. walla bende alkollu kaçtım ama adamlar azimli çıktılar geröi altımda 4 teker wardı ama miyawlattılar walla şimdi töwbe kaçmam
anladığım kadarıyla bu soruyu soran arkadaşın yaşı 17 den küçük. yoksa cezayı ödemek yerine ehliyet almayı denerdi. Ve sizde bu çocuğa kaçabiliyorsan kaç diyorsunuz.
Bravo.
Acı yoksa kazançta yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)