Artık üçe beşe bakmaz kafana sıkarlar.......SRADkoprusu adlı üyeden alıntı
Artık üçe beşe bakmaz kafana sıkarlar.......SRADkoprusu adlı üyeden alıntı
Kırmızı ışıkta geçtin , Radara girdin polis tespit etti çevirmek istedi dur dedi durmadın kaçtın ceza gelmeyecek haa ?? Güldürmeyin!!!
Örnek : Radara girdin plakan alındı polis dur dedi durmadın en ufak radar cezası 110.00 YTL X2 olur : 220.00 YTL ve ayrıyetten kaçtığın için ayrı bir cezası var paşa paşa ödersin...
( Telsizden anons geçilmesi bile bir kayıt sayılabilir Bunu unutmayalım polisten kaçmak ciddi sonuçlar doğurabilir.. !!
polisin altında bmw varsa şayet kaç baya hoş olur hatta birbirinizi video alırsınız ghostriders puhahahahahahahaha
yakalayıncada o çekilen video başka türlü olur sexriders
Okan akıllı ol kaçıyım napiyim deme. "Sen işini sağlam yap kimse sana bişey deme hakkına sahip olamaz."
Kurtulabilsen bile, her polis gördüğünde Joseph-Joseph diye Rap söylersin
kaç canım kaaç en doğrusu,sakın yakalanma ama,
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
kaç ama kaçarken ölme sonra televizyonda haberlerde boş yere yer işgal etme
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Okan kesinlikle kaçma.Özellikle asayiş e denk gelirsen en kotusu başına gelebilir.
ashes adlı üyeden alıntı
+1000000
Arkadaşlar size inanamıyorum,neler söylüyorsunuz.Neden kaçıyorsunuz.Yazılanların ve yapılanların %855'i kanunsuz,yasak işler.Yasalara aykırı işlerimi öneriyorsunuz.Gözllerime inanamadım.Kaçarken arkanızdan sıkarsa,ölür yada yaralanırsanız,sakat kalırsanız,kaçayımderken kaza yaparsanız sevdikleriniz ne olacak.Soruyorum neden kaçıyorsunuz.Kanunsuz bir işmi yaptınız.Yapmayın o zaman.Tüm evraklar tam ve sağlam çıkın trafiğe.Yapmayın lütfen.Siz bize ve sevdiklerinize lazımsınız.Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
2 alternatifiniz var
birincisi ashesin dediği gibi yapıp adrenalin yüklemek ve ghost rider olmak ki çok zevkli olacağına inanıyorum.ama ashes kameraman olursa dvd yi alanlar çimen kuş falan seyreder
ikincisi polis sizi suçlu sanır ve bozkurtun dediği gibi arkanızdan sıkar.bu durumda gene ghost rider olursunuz.
ama benden ashes a +1000
(şaka bir yana adam gibi taşıyın evraklarınızı yanınızda ve düzgün kullanın motosikletinizi işte.kurallara da uyarsanız değmesin keyfinize.)
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
motor ehliyeti 100-150 ytl arası zaten,git ehliyet al.yaşın tutmuyosa çıkmıcan trafiğe,çayırda çimende kros sürüceksin;)
Plakaya ceza yazamıyorlar artık dediniz.Biraz daha açsanız.
Bende bi rüyamı anlatıcam hocam. tamam rüya anlatma köşesi deil de, içimden geldi anlıyomusun? Polisten kacarsak ne olur? Plakanı alırlar ceza yazarlar, yada iyice işkillenirlerse takip ederler, tutanak tutarlar, polisi görev sırasında tehliye soktu diye. Bi ton iş. Karakolda karşılarına alıp artizmisin sen len derler, amerikamı burası şş? derler. Neyse Rüyam,
Motosikletle gidiyorum, altımda HD Road King war, bak bak rüyaya bak
Polis durduruyo, benim üstümde beyaz bi atlet war, dövmeler falan war, saçlar dazlak, bide spor yapmışım irileşmişim, yaz mevsimi ayakta postallar war manyaq gibi. Polis soruyo ehliyet diye, sonra yanımdan acılıyo biras uzaklasıyo, diyo ki:
-cok kötü kokuyosunuz!
-ayrıca bu motorun arkasındaki bos bira siseleride neler !
-Route 66 da bi barda takıldım arkadaslarla.. diyorum adama gayet rahat, sonra üfle! diye bişi cıkartıyo diyorum;
-bende hastalık war taşıyıcıyım, bide tükürüyom yere, adam iyice iğreniyo,
- ne pismişsin sen be! diyo,
- hadi len diyorum, basıyorum por por akıyorum, plakayıda alamıyo, çamur içinde oda çünkü, memur arkadası soruyo;
-noldu ehliyet ruhsat sordunmu diye,
-ilerde suleyman abi war radarda ona haber verelim, bu çamurların dilinden o anlıyo gör bak simdi! diyo ben ufukta kayboluyom. Sonra ev arkadasım uyandırdı
-uyan ise gec kalıcaksın otobüs kaçıcak şşş! diye.
Comfirmation Bias
ozgurozeren: [/B]
motor ehliyeti 100-150 ytl arası zaten,git ehliyet al.yaşın tutmuyosa çıkmıcan trafiğe,çayırda çimende kros sürüceksin;)[/
bu fiyata veren yer nerde war ben daha pahalı diye biliyordum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
17 sayılırım ama malesef agustos ayında ehlıyetımı alabılıyorum..bıde ayrıca ben polısı atlatayım ondan 200 MTRE sonra gıderım bı apartmanın altına koyarım ordan uzaklasırım.sonra polis motoru bulsa nolur???petitfalcon adlı üyeden alıntı
Yeni yine yeniden
Okan sanırım senin istediğin cevap;hiçbir şey olmaz,motoru bulsa da birşey olmaz,hatta uzerinde seni de yakalasa birşey olmaz,güle güle ehliyetsiz kullan,zaten bakanlar kurulu'nun aldığı kararla artık motosiklet kullananlara ehliyet sorulmayacakmış.
Okancığım başın derde girer,sonu iyi olmaz.Polisten falan da kaçma.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)