GT250 R ım için lastik nereden alayım?
Reklamlar
-
Merhaba ,
2010 model GT250R için 110/70 ve 150/70 lastik alayım diyorum , şu an orjinalleri var üzerinde ve güvenmiyorum .
Michelin Pilot Activ 'de karar kıldım , doğru bir tercih midir sizce ? Şehir içi kullanıyorum genelde , yağmurda pek çıkmıyorum.
270+340 TL gibi birşey liste fiyatları . Pazarlık oluyor mu bu fiyatlar üzerinden , kaça bulurum sizce ? Avrupa yakasında nerede alayım , nerede taktırabilirim,kaça takarlar ?
Bir de alırken dikkat etmem gereken birşey var mı ? Üretim tarihi , bazı belgeler vs gibi ?
Teşekkürler yardımlarınız için
Reklamlar
-
zaten kış geliyo bekle moto fuarı olacağında belki daha ucuza bulursun. Sadece tahmin yani moto fuarında lastik olur mu bilmiyorum da ama ben fuarı bekliyorum
-
kabataşta buz motor var michelin satış ve montaj hizmeti veriyor google da arat çıkar zaten ara orayı yardımcı olurlar
İkincilik kaybedenler içindir...
-
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
üretim tarihine mutlaka bakmalısın çok fazla beklemiş lastik alırsan ömrü kısa olur mümkünse üretimin üzerinden 1 yıl geçmemiş lastik al
Lastiklerle ilgili ayrıntılı bilgi için sitede arama yaptır çok faydalı başlıklar vardı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)