Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

GT250 R ım için lastik nereden alayım?

REKLAM ALANI

Merhaba ,
    2010 model GT250R için 110/70 ve 150/70 lastik alayım diyorum , şu an orjinalleri var üzerinde ve güvenmiyorum .

Michelin Pilot Activ 'de karar kıldım , doğru bir tercih midir sizce ? Şehir içi kullanıyorum genelde , yağmurda pek çıkmıyorum.

270+340 TL gibi birşey liste fiyatları . Pazarlık oluyor mu bu fiyatlar üzerinden , kaça bulurum sizce ? Avrupa yakasında nerede alayım , nerede taktırabilirim,kaça takarlar ?
    Bir de alırken dikkat etmem gereken birşey var mı ? Üretim tarihi , bazı belgeler vs gibi ?

Teşekkürler yardımlarınız için

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zaten kış geliyo bekle moto fuarı olacağında belki daha ucuza bulursun. Sadece tahmin yani moto fuarında lastik olur mu bilmiyorum da ama ben fuarı bekliyorum

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    kabataşta buz motor var michelin satış ve montaj hizmeti veriyor google da arat çıkar zaten ara orayı yardımcı olurlar
    İkincilik kaybedenler içindir...

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    fuar bu sene nisanda.
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    üretim tarihine mutlaka bakmalısın çok fazla beklemiş lastik alırsan ömrü kısa olur mümkünse üretimin üzerinden 1 yıl geçmemiş lastik al

Lastiklerle ilgili ayrıntılı bilgi için sitede arama yaptır çok faydalı başlıklar vardı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)