Lanet olsun içimdeki FZ6 FAZER aşkına.!!
Reklamlar
-
Merhaba arkadaslar bu siralar motorumu satip cc yükseltmeye karar verdim,(hayırlı olsun vatana millete)aklımda bir kac tane tercih vardi en başta ise fz6 fazer çünkü bu motora aşığım, bu motoru çok araştirdim inceledim eksi ve artilarini kullanan kişilerden dinledim, ama ne kadar benim kullanım amacıma uyar bu motor onu bilmiyorum kullanım amacım gunluk iş ve ev arasi gidip gelecegim 10-20 km hafta sonlarıda uzun yol gezileri şeklinde ,yerine göre basacağim yerine göre seyrinde kullanacağim , bana farklı motorlar da tavsiye eden arkadaslarim da oldu, bu motor şöyle yakar ,devirli kullanmassan şöyle olur ,uzun yolculuklarda yorar, alttan sıcaklık verir ,hararet yapar v.b bir çok şey dendi ama herkezin içinde bir motor aşkı vardırya benimde bu motora beslediğim bi aşk var belki bana bunlari anlatan uyaran git o motora vereceğin paraya transalp,v-storm, drag star v.b motorları al diyen arkadaslarım haklıdir,belki bu motoru aldiktan sonra pişmanlikta duya bilirim ama bana göre fazerin duruşu,tipi,kuyruk kısmından çıkan çift eksoz ve sesi beni daha çok bu motora yönlendiriyor bu yüzden lanet olsun içimdeki fazer sevgisine diyorum ve sizlerden şunu öğrenmek istiyorum uzun zamandır aşık olduğum motor doğru seçimmi benim için? Sizin aşık olduğunuz motorlar nelerdir? Aşık olduğunuz motora sahipmisinız? şimdiden teşekkurler...
Reklamlar
-
GOLDWİNG.....ve benzerleri.....
nerdeeeeeeeeee
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Nerdeeee
-
-
demek ki ikimizde aynı motoru seviyoruz...
inş. ben yılbaşından sonra kavuşuyorum, platonikliğim sona eriyor...
motor herşeyiyle bence olağanüstü....
gerçi olağan üstü dediğime bakma elbet ki eksiklikleri var ama bunları görüp ve bilip alıyorum....
bence sende bitir bu durumu ve kavuş yârenine...
-
ülen Ebubekir bi ara bana yazdın sandım.gelip dövecektim....
sonradan aşkının fazer olduğunu hatırlayınca oturdum yerime..
hadi ucuz yırttın yine...
-
-unnamed- adlı üyeden alıntı
demek ki ikimizde aynı motoru seviyoruz...
inş. ben yılbaşından sonra kavuşuyorum, platonikliğim sona eriyor...
motor herşeyiyle bence olağanüstü....
gerçi olağan üstü dediğime bakma elbet ki eksiklikleri var ama bunları görüp ve bilip alıyorum....
bence sende bitir bu durumu ve kavuş yârenine...
İnşallah bende kavuşmak istiyorum askıma ama bı türlü kısmet olmadı ama hayırlısı ile motorumu satarsam alacam inşallah bu sefer
-
sametagir adlı üyeden alıntı
GOLDWİNG.....ve benzerleri.....
nerdeeeeeeeeee
Hayaller hayaller ...
Goldwing kasa değiştirmedikçe,
k1600gt ve benzerleri derim ben buna
o sesi yok mu
-
Abi GOLDWİNG de askların kralı yaw sizinki icinden çıkılmaz bı durum zor vallla )) Allah sabır versin
-
Slm Fazer i 1.5 yıl kadar kullandım her şekilde sizi memnun eder, 8000 devirden sonra motorun dan muhteşem ses gelmeye başlar o zaman
daha çok aşık olursunuz, kimse sizi sıkıştıramaz geçmeye kalkışamaz otolardan bahsediyorum tabi, Ybr den sonra size çok süratli ve güçlü
gelebilir eğer daha önce bu tür motorlar kullanmadıysanız,lütfen çok dikkatli olun özellikle gaz kolu çok hassastır,
ama şimdi ne kullanıyorsunuz derseniz yeni transalp e geçtim bu da çok çok
güzel bi motor iki kişi için süper konforlu,aralarında performans farkı çok fazla transalp 60 hp ye 60 tork ,fazer de 98 hp ye 64 tork,
transalp güçsüz olmasına karşın tork yakın bunun da farkı hakikaten önemli, fazerin eksöz sistemi yakışıklı ama orası ısındığı için artçıyı
bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyo, ikisi birbirinde çok farklı motor karşılaştıralamaz biz eşimle transalp de çok rahatız ondan buna geçti
Sonuçta Fazer muhteşem bi motordur alın kullanın bakın görceksiniz şimdiden hayırlı olsun.
-
lanet olsun benimde içimdeki bmw s1000rr aşkına. loto filan tutarsa anca, diğer türlü sadece rüyalarımda
-
caner abi eğer senin hayalin oysa bence hayalinin peşinden git
-
caner abi sen wr125r deki gibi gezeceksen fazerlede boşuna alma derim :D kesene zarar onun yerine büyütecem illa dersen 250 cc motorlara bak derim sana bir anda fazer ağır gelir gaz tepkisi çok yüksek bir motor çünkü tehlike yaşama şansında yüksek bence bu konuyu barış abi ile konuş o kullanmış ve tecrübeli biridir sana yardımcı olacaktır derim
-
borabuhara adlı üyeden alıntı
Slm Fazer i 1.5 yıl kadar kullandım her şekilde sizi memnun eder, 8000 devirden sonra motorun dan muhteşem ses gelmeye başlar o zaman
daha çok aşık olursunuz, kimse sizi sıkıştıramaz geçmeye kalkışamaz otolardan bahsediyorum tabi, Ybr den sonra size çok süratli ve güçlü
gelebilir eğer daha önce bu tür motorlar kullanmadıysanız,lütfen çok dikkatli olun özellikle gaz kolu çok hassastır,
ama şimdi ne kullanıyorsunuz derseniz yeni transalp e geçtim bu da çok çok
güzel bi motor iki kişi için süper konforlu,aralarında performans farkı çok fazla transalp 60 hp ye 60 tork ,fazer de 98 hp ye 64 tork,
transalp güçsüz olmasına karşın tork yakın bunun da farkı hakikaten önemli, fazerin eksöz sistemi yakışıklı ama orası ısındığı için artçıyı
bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyo, ikisi birbirinde çok farklı motor karşılaştıralamaz biz eşimle transalp de çok rahatız ondan buna geçti
Sonuçta Fazer muhteşem bi motordur alın kullanın bakın görceksiniz şimdiden hayırlı olsun.
Vermiş oldugunuz açıklayıcı bilgilerden dolayi Cok tesekkur ederim.
Suan kullanmış oldugum motor wr125r cross tarzı bı motor daha onceden 250 cc motor kullandım ama üstü cc kullanmadım sonuçta 600 cc motor şakaya gelmez dikkati elden bırakmamak lazım bı tane buldum 2008 model 20 bin km lerde temiz bakımlı siyah renkte sadece lastikleri değişmesi lazım 12,500 tl fiyatı, fiyatida uygun geldi bana internette 2005-2006 modeller o fiyatta iste benim motoru bı satabilsem hemen alacam hayırlısı ile.
-
Mersin İl Temsilcisi
Fırsast bulursan almadan önce 1 günlüğüne kirala ya da bir kaç saatliğine ödünç bul.
o vakit sana daha çok neyin hitap ettiğini anlayacaksın.
hayalimdeki motora gelince, evrendeki tüm motorlarda gözüm var benim ( scooter ve commuterlar hariç )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
fat280 adlı üyeden alıntı
caner abi sen wr125r deki gibi gezeceksen fazerlede boşuna alma derim :D kesene zarar onun yerine büyütecem illa dersen 250 cc motorlara bak derim sana bir anda fazer ağır gelir gaz tepkisi çok yüksek bir motor çünkü tehlike yaşama şansında yüksek bence bu konuyu barış abi ile konuş o kullanmış ve tecrübeli biridir sana yardımcı olacaktır derim
Kartal07 dostum hayalimin pesinden gidecem inşallah bu sefer insanlar umutları ve hayalleri icin yasar sonu kötüde bitse ben bu hayalin sonuna kadar gidecem Allah'ın izniyle
Fatih kardesim doğru Fazer ciddi bı makine ama bende ciddiyim. sundan emin ol hafta sonları evde duracağımı hiç sanmıyorum Fazer i yada başka bı yol motoru alırsam hava koşullarına da bağlı tabi, bariş la konuştum o tavsiye etmedi bandit ,transalp veya tdm almamı önerdi kafam Cok karıştı bende hayalimin pesinden gitmek istiyorum bilmiyorum bakalım ne olcak...
---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
Fırsast bulursan almadan önce 1 günlüğüne kirala ya da bir kaç saatliğine ödünç bul.
o vakit sana daha çok neyin hitap ettiğini anlayacaksın.
hayalimdeki motora gelince, evrendeki tüm motorlarda gözüm var benim ( scooter ve commuterlar hariç )
Evet usta belki 1 kaç saatligine kullansam benim icin daha iyi olur ama fikrimi ne kadar etkiler onu bilmiyorum çünkü askın gözü kordur derler...
-
Canasil07 adlı üyeden alıntı
Kartal07 dostum hayalimin pesinden gidecem inşallah bu sefer insanlar umutları ve hayalleri icin yasar sonu kötüde bitse ben bu hayalin sonuna kadar gidecem Allah'ın izniyle
Fatih kardesim doğru Fazer ciddi bı makine ama bende ciddiyim. sundan emin ol hafta sonları evde duracağımı hiç sanmıyorum Fazer i yada başka bı yol motoru alırsam hava koşullarına da bağlı tabi, bariş la konuştum o tavsiye etmedi bandit ,transalp veya tdm almamı önerdi kafam Cok karıştı bende hayalimin pesinden gitmek istiyorum bilmiyorum bakalım ne olcak...
---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Evet usta belki 1 kaç saatligine kullansam benim icin daha iyi olur ama fikrimi ne kadar etkiler onu bilmiyorum çünkü askın gözü kordur derler...
hayırlısı olsun o zaman abi allah gönlüne göe versin ama kesenin ağzını açacaksın o zaman benzin parası yönünden hayaline kavuşmanında bir bedeli olacak yani
-
Al kardeşim motorunu al. Yarın alırsın başka birşey, o yanından geçtiğinde iç geçirirsin. Bedenin başka, kalbin başka yerde olur. Al sen o makinayı. Baktın kan uyuşmazlığı var, uymadı bünyeye boşar kurtulursun. Ömür boyu acaba demektense ye atın çiftesini kurtul bu kara sevdadan...
Dumanla haberleşmeye son.
Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI
-
samet abim seni seviyoruzda bi abi olarak(:
bu arada fazer cok yakar diyen arkadaslarima 7000devire kadar az yakip performans kullanmadiginiz muddetce cc sine gore yakitinin cok iyi oldugunu soyleyebilirim...
-
tek aşk ama imkansız aşk INDIAN CHIEF
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)