Motorcunun işlediği şuç - Lütfen Dikkat
Reklamlar
-
Kadıköy Hasanpaşa da bulunan motorcu camiası tarafından sevilen Ustamızın bir tanıdığına Pazar günü saat 15:00,da e-5 yolunda , 70 km sürat ile giderken, daha önce aralarında alışverişten kaynaklı husumet bulunan bir kişi, racing motoru ile yanaşıp gidona tekme atma sureti ile motorcuyu yere düşürmüş.Yere düşen kişinin elleri,her iki dizi,de belinde ve dirseklerinde zedelenmeler var. Arkadan gelen araçlar olaya şahitlik etmiştir.Durum savcılığa yansıtılmıştır.
Tanıyanların yada bilenlerin bu insan ile ilişkilerini gözden gerçirmesine, dikkat etmesini sağlamak amaçlı bilgi verilmiştir.
Motoru ile başka moturcunun yanına yaklaşıp gidonuna tekme atan kişi;
EĞİTİM MAH.ABDİ BEY CAD.İKİNCİ AÇIKGÖZ SOK.NO.4 GÖZTEPE,DE
motor tamirciliği yapan,Menderes akbaş.
Reklamlar
-
Gerçekten kötü bir durum.Motosiklet sürücüsü abimize geçmiş olsun derim buradan.Peki kazaya sebebiyet olan arkadaşın kullandığı motosikletin plakası var mı? Belki tanıyanlar çıkacaktır.
-
Moderatör
Alacak verecek meselesi yani. 2 yildir 1500 tl alacagim var adinin birinden. Bulsam işkence ede ede gebertirim. Gazetelere cani olarak başlik olurum. Umurumda bile olmaz. Kisaca olayi bilmiyoruz, belki cogumuz ayni durumda ayni seyi yapardi.
Hadi beni pis, kötü insan ilan edin, ama alacagi olan, hakkini alamayan, hakkini alamadigi icin borc harc icinde yasayan bir insanin gözü karardiginda hersey yapabilir.
-
Geçmiş olsun, küçük insanlar böyle küçük olaylara takılırlar işte. Sonuçları da malum. :( (lafım meclisten dışarı, aslında olayın aslını öğrenmek lazım, haklısın)
-
anlamadığım bu tarz bir olayı gerçekleştiren bişeyden insan olarak bahsetmek niye..yaratık olarak isimlendirin ve motosiklet camiasıylada adını anmayın....
BURSA / GEMLİK 16 CUP 68
+905324776099
ARABA BEDENİ MOTOR RUHU TAŞIR...
-
bahsi geçen kasti adam düşürme eylemini yapan kişi camiada tanınmış sevilen biri olarak aklımda kalmış ,
aralarındaki geçen konuyu bilmeden cevap verecek taraflar da burada olmadan yorum yapmak doğru olmaz ,
düşürülen kişinin düşmüş ve yaralanmış olması aralarında geçen konuda onu haklı çıkarmayacağı gibi,
düşüreninde haklı olsa bile yaptığından dolayı suçunun cezasız kalmayacağı ortadadır.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
-
Ucunda ölüm olabilirdi bu hareketin.Durumu tam olarak bilmiyoruz ama ne olursa olsun hiçbir insan evladı böyle bir işe kalkışamaz.
-
Eskiden Keeway scooter'ım varken sık sık görüştüğüm bir insandır Menderes usta.
İşin aslını astarını bilmeden yorum yapacak ya da yapmamıştır diyecek değilim ama inşallah yapmamıştır.
Zira haklı sebepleri bile olsa iki yanlış bir doğru etmemektedir.
Öte yandan aklıma birşey takıldı. "Kadıköy Hasanpaşa da bulunan motorcu camiası tarafından sevilen Ustamız" dediğiniz motorcu Melih olabilir mi?
Zira öyle ise o adam beyaz peyniri gösterip "bu beyazdır" dese inanmam da o yüzden sordum...
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Alacak verecek meselesi yani. 2 yildir 1500 tl alacagim var adinin birinden. Bulsam işkence ede ede gebertirim. Gazetelere cani olarak başlik olurum. Umurumda bile olmaz. Kisaca olayi bilmiyoruz, belki cogumuz ayni durumda ayni seyi yapardi.
Hadi beni pis, kötü insan ilan edin, ama alacagi olan, hakkini alamayan, hakkini alamadigi icin borc harc icinde yasayan bir insanin gözü karardiginda hersey yapabilir.
Haklısın Lucas.İnsanlar o parayla 2 ay geçiniyor...Ekmeği elinden alınan bir köpek gibi saldırgan olabilir insanlar gözü karardığında.Ben kan göremiyorum.Elim ayağım bir hoş oluyor.Ama damarıma basarlarsa bir insanı gözümü kırpmadan öldürebileceğim konusunda iddalıyım. :D
-
Burası teksasa dönmüş ya herkes birilerini öldürüyor.
-
yuh ya husumetin böylesinide görmemiştim...
-
Hiç kimse Polise şikayet etmeyi akıl edememişmi
-
konuyu görünce aklıma geld ;Yıllar önce pejo motoruyla polisten kaçan arkadaşım başınada böyle birşey gelmişti. polis dur dedi arkadaşım durmayınca tekme atarak durdurdu. tabi ozamanlar bırakın korumayı kask bıle takılmıyordu.başlangıç farklı ama sonuc aynı.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
Mersin İl Temsilcisi
LUCAS'ın söylediklerini düşününce ve olayı kıyaslayınca insan dumur oluyor ama. bir küfürleşme yüzünden adam öldürüp yıllarca hapis yatmış bir tanıdığım bir gün şöyle demişti " keşke bütün gelmişime geçmişime küfretseydi de ben yıllarca hapislerde sürünmeseydim"
adamınki resmen cana kastetmiş...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
insan mı bunlar gidona tekme atıyo peh:D
-
Hızlı giden pisiklete tekme atsan bile kullanıcısı ne hale gelir.Olayın içeriği ne olursa olsun hareket halinde ki motosiklete tekme atacak hale gelen adam neden yolunu bekleyip pekmezini akıtmasın ki? Yetişkin diyebileceğimiz yaş grubunda ki insanlar.Kendi adıma yakıştıramadım.Bu konunun kapanması muhabbetimiz açısından sağlıklı olacaktır kanaatimce.
-
böle şeylerde yaratilmiş naparsin insan değilki...
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)