Selamlar
Ben ankarada yim ve burda motosiklet kiralanabilecek yer var mi bilmek istiyorum.. Moped degil yalnız 500-650 chopper, race farketmez... Motor hasretini biraz olsun gidermek lazim arada bir
Selamlar
Ben ankarada yim ve burda motosiklet kiralanabilecek yer var mi bilmek istiyorum.. Moped degil yalnız 500-650 chopper, race farketmez... Motor hasretini biraz olsun gidermek lazim arada bir
Ben de Ankara'dayım, ben de arıyorum ama yok Buluşma yapmayı düşünüyoruz bir ara gelirsin orda Ankaralıların sorunlarına çözümler üretiriz ;) Güzel projelerim var
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Seve seve gelirim ama yaya olduktan sonra pek bi anlami kalmaz gibi projelerini takip edicem.. gorusmek uzere
bende izmir'de arıyorum.varmı bilgisi olan?
yook izmir de çeşme kuşadasında var
bende izmit&sakaryada olsa kiralarım.
ama ben seneye insallah aldıgımda. ehliyetli üyelere kiralıcam. simdiden duyrulur.
iki tekeri seviyorum.
heuheueh arkadaşlar hepiniz arıyorsunuz valla heuehu ne diyeyim hiç kimse ayrıntılı bi bilgi yazmamıs gerçekten heuhe
gelin kusadasina kiralay1m size eueheue
:bestmt:
herkes motor almadan önce kiralayıp iyice öğrenmemi tavsiye ediyo da kimse nereden kiralayacağımı bilmio kötü tarafı bende bulamadım ev halkı da aynı fikirde (yaş daha 19 olunca dinlemek zorundayız) yani kısaca bildiğiniz bir yer varmı?
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
ehliyet için okadar bekledik ama hala motor alamadım artık rüyama girmeye başladı
Kira işi çok zor, bulsanda ehliyet soracaklardır.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Merhaba, bana kalırsa kiralayıp motorsiklet kullanmayı öğrenmektense (ki bu çok zor, ehliyet olmadan kiralamazlar), motorsiklet eğitimi veren yerlere ulaşıp, iyi bir eğitim alman çok daha doğru olur(maddi olarak da, kiralamaya vereceğin ücretten biraz daha yüksek olacaktır).
Ankara da bildiğim yer var ama istersen İstanbul için de öğrenebilirim.
ehliyetsiz kiralayan yer var ne yazıkki bebek veya kuruçekmede olması lazım yakın san eger gel bak ,yamaha bws veriyolar die biliyorum
herşey sende biter, yeterki sen karar ver
bebek veya kuruçesme demissiniz tam olarak yer biliyormusunuzz???
bende kiral1k motor ar1orumm
designer samo şunu ogren de bi faydalanalım :Ddesigner-samo adlı üyeden alıntı
ii zaten ehliyet var yani yeni aldım
biraz araştırdım internette 1000 dolar depozit 21 yaş falan diyolar
Ankarada adres verebilirmisin,bide ücret tahminen nekadardır.peynir, Merhaba, bana kalırsa kiralayıp motorsiklet kullanmayı öğrenmektense (ki bu çok zor, ehliyet olmadan kiralamazlar), motorsiklet eğitimi veren yerlere ulaşıp, iyi bir eğitim alman çok daha doğru olur(maddi olarak da, kiralamaya vereceğin ücretten biraz daha yüksek olacaktır).
Ankara da bildiğim yer var ama istersen İstanbul için de öğrenebilirim.
arkadaslar bildiiniz bi yerrr yokmuu motor kiralama içinn ???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)