Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Motor kiralama

REKLAM ALANI
    CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    şahsen bende vermem maslakta sormuştum bi sefer iki günlügü 600 ytl ve kapora olarakda 1000 ytl nakit alıyor 600 cc motor için bence çok bee
    98 Beygir.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    ben arkadaşıma bile zor verdim, ne olur ne olmaz. motor bu başka şeye benzemez. kimse kusura bakmasın, ben motorumu paylaşamam

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Prometheus
    Fikiri napcaz aga motosikelet ver
    İzmirdede birisi bana 1oooRR sini ya da R1ini bi turluk verse başka bişi istemem
    onlarda seni bekliyordu zaten PIERzig gelsede bi tur versek diyorlardı.

Motosikleti
    inşallah gt 250 r olacak
    Alıntı CİHAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şahsen bende vermem maslakta sormuştum bi sefer iki günlügü 600 ytl ve kapora olarakda 1000 ytl nakit alıyor 600 cc motor için bence çok bee
    o kadar kiraya werileceğine yeni motor alırsın

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    efem benim fikrime göre birinin motorunu istemek birinin karısını veya kocasını istemek gibi birşey.delirmemişse kimse hayatta vermez.
    şahsen ben saatine 5 milyar da verseler vermem kızımı kimseciklere.cruiser kullanıcısı babama bile kullandırtmıyorum.
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şahsen ben saatine 5 milyar da verseler vermem kızımı kimseciklere.cruiser kullanıcısı babama bile kullandırtmıyorum.
    Abartmayalım lütfen Saati 5 milyardan bırak kızını, çocuk yuvası kurarsın motosikletlerden
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    asya mondıal zonghsen kınroad ramzey ve bilumum garip isimli çinçon sahipleri iki kere düşünsün bence bu olayı...motorlar hurdaya çıkmadan önce benzin parasını çıkarın bari...geçen yaz alanlar bu yaza ömrünü bitiriyor zaten...

kuyuya taşı atar kaçarım...byy...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abartmayalım lütfen Saati 5 milyardan bırak kızını, .ocuk yuvası kurarsın motosikletlerden
    yuvada falan gözüm yok.ben kızımı kimselere değişmem.başka motor alsam da kızım kalır.

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    asya mondıal zonghsen kınroad ramzey ve bilumum garip isimli çinçon sahipleri iki kere düşünsün bence bu olayı...motorlar hurdaya çıkmadan önce benzin parasını çıkarın bari...geçen yaz alanlar bu yaza ömrünü bitiriyor zaten...

bence de kuyuya taş atan kişi olmuşsun!insanların motosikletleriyle aralarında kurdukları bağdan haberin olmasa gerek.1 saatin 5 milyar alsam gider vespa alırım o parayla ama istemiyorum.çinli minli daha hiç sorun çıkartmadı koca 1 senede...abimin benden 2 ay sonra 15 milyara aldığı 2006 model yamaha dragstar yolda kaldı benimki bir kere bile tık demedi...
    motorum hurdaya çıksın çıkmasın o da bizim problemimiz.gerekirse koyarım odama sehpa yaparım.
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

Motosikleti
    HONDA cbf250 + kanuni WINDY
    bırak kiralatmayı üstüne bile oturtmam :D

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence güzel bir başlık olmuş. En nihayetinde garajında paslanmaya yüz tutmuş 2. motoru olan insanlar için güzel bir öneri olabilir...
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Emanet atın canı burnunda olur.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    mondial 150zc
    valla kardeşim bende ist de arıyorum ya

Forumdan Uzaklaştırıldı
    bencede ben de vermiyorum ama 5 milyar verseler birdaha geride istemiye bilirim ama motor önemli değil çarpar ALLAH korusun başıma iş alırım motorumu vermem zararlı

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alır motorunu birine çarpar köşeye atar kaçar motoru....Sonra seni feriştahın bile kurtaramaz....Anlat anlatabilirsen derdini....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Komik bi topic olmuş allah akıl fikir versin ne diyeyim.

CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    hiç kasmadan maslakta süleyman beyin mağzasından kiralayabilirsin kardeşim... Binicilerden bu şekilde bir talepte bulunman abes olmuş ama fikrine saygı duyuyorum.. kolay gelsin
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

koyulacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dorado V5
    valla bu kadar zamandır bu siteye takılırım geçekten gördüğüm en acayip başlık bu. yinede bu yolda sana başarılar dilerim. canını dişine takıpta motor alanlardan yana sanşın yok söyliyim ama değilerlerinide bilemicem... kolay gelsin
    Dorado V5

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Neredeyse herkes eleştirmiş arkadaşı... kimse motorunu kiralamıyor... Kimse kiralamak istemiyor...

Size çok kısa bir şey anlatayım... herhalde hepiniz intercity rent a car'ı bilir.. Türkiye'nin en büyük araç kiralama şirketi.. genelde filo kiralama şeklinde şirketlere araba kiralıyor.. ve binlerce aracı var evet binlerce.. yanlış hatırlamıyorsam 10 bine yakın olabilir.. sahibi (adını şuan hatırlayamıyorum) türkiye'nin en zenginlerinden birisi. fakat medyaya fazla çıkmadığından doğal olarak çok popüler değil adı aklıma geldi Vural Ak... neyse, Vural Ak araba kiralama işine nasıl başlamış biliyor musunuz? tahmin edebileceğiniz gibi kendi arabasını kiralayarak.. Evet üniversite yıllarında kendi otomobilini arkadaşlarına kiralayarak şuan türkiyenin en büyük araç filosuna sahip şirketini kurmuş... intercity...

hiç biriniz motorunuzu kiralamıyorsunuz ama bakın arabasını zamanında kiralayıp neler yapan insanlar var... Bu arada bu işe parası çok olduğu için başlamamış... paraya ihtiyacı olduğundan başlamış...

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çin malı scooterım olsa kiralardım tepe tepe gezsinler.
    ==============================
    ==============================

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    ben kiralarım kardeş.. ama eski motorumu, zaten öyleee kuzu kuzu yatıyor, Kanuni Seyhan 250.. Valla motor lüleburgaz da.. isterseeenn buyur al.. zaten satıyorum.. istersen de kirala...

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler