illede SS istiyorsan benım makineyi kiralim sana, saati 100ytl benzin sana ait birde herhangi bir hasarda motoru satın alacaksın. Uyarmı?
illede SS istiyorsan benım makineyi kiralim sana, saati 100ytl benzin sana ait birde herhangi bir hasarda motoru satın alacaksın. Uyarmı?
Soda Ayran Cool
maslak sanayi sitesinde var yamaha bayiisi adam aprillayı kiralıyor ama kapora olaraktan 2000 ytl alıyor ve iki günden az ollmamak şartı ile günlügü 250 ytl den başlıyor.
bilmem anlatabildim mii, bende kiralmak için gitmiştim ama adama dedim benim motoru veriyim sanaaa
98 Beygir.....
Motorsiklet kiralamak imkansiz degil.. Bu i$i yasal olarak yapan bir kac firma da mevcut. TURSAB yani Türkiye Seyahat Acentalari Birligi ve Turizm bakanligindan izin ve ruhsat alinmasi gerekiyor. Bu i$lemler cok masrafli ve yorucu oldugu icin kimse motor kiralama i$ine yasal olarak yana$miyor. Bu i$i ticari olarak uzun sure ara$tirdigim icin biraz bilgim var.
Kisaca motor kiralamak otomobil kiralamakdan cok daha pahali. Ayrica bu i$i yasal olarak yapan kurulu$larin hic birinde SS motosiklet mevcut degil. Genelde Enduro tarzi motorlari kiraliyorlar.. SS motorlar ise motor tamircileri, motor tuccarlari ve i$i ticarete dokmu$ motor kullanicilari tarafindan kiralanabilir. 600 cc motorlarin gunlugunu 250-300 YTL arasi kiraladiklarini biliyorum.
7 x 300 = 2100 YTL eder ki bu parayla guzel bir motor alabilirsin sanirim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Aslında Bu gn baya bi araştırma yaptım ve bi tamircide Buldum adam gnluk 100 ytl vericek kavasaki 600 cc mydi neydi
ama yasal olarakk sadece Bmw nin sitesinde buldum Fiyatılarıda O kadar tuzlu degil aslında.. Evt antalyada Çok varr biliyorum trustik meqan oldugu için ist da scooter De çokk ama 600rr Yok işde :D:D
ben de sadece bmw nin kiraladığından haberdarım.
ayrıca inşallah bu yaz 1 haftalığına antalyaya gitme projem var.
antalyada hangi motorlardan kiraya veriliyor?
fiyatları nedir?
bir de varsa internet siteleri? bunları merak ediyorum.
yardım edenlere teşekkürler.
Günde 30 milyon için böyle bir girişimcilik yapmak pek mantıklı olmaz bence. Çin motoru öyle hor kullanmaya ve çok kullanmaya gelmiyorlar. İkidebir servise götürürsün motorları. Bence borusan en güzelini yapıyor 100 euro verirsin baba gibi motora binersin gün boyu. Ben çok zengin değilim ama bu zevk işi, tabiri caizse haftada bir eşeğe bineceğime ayda bir yarış atına binerim daha iyi. Bende kiralık motor arıyorum bulamıyorum ama bu işe yetırım yapmayanlarada hak vermiyor değilim. herkese saygılar.
Buralardan gitmek lazım. Uzağa , daha uzağa. Hayır hayır, çok daha fazla uzağa.
Olsa da ben de bi bmw650 kiralasam
Satılık Asya125t-Spidi mont
bende kiralamak istiyorum istanbulda ama 600 falan bilenvarmı acaba nerde bulabilirim
arkadaşlar madem hiçbirimiz bulamıyoruz kiralanacak motosiklet,motosiklet.net e üye arkadaşlardan kendi motosikletini kiralayacak arkadaş var ise forumda açacağım yeni konuya cevap yazarsa memnun oluruz.fiyatları kendileri belirler,hatta önce kendi motosikletine artçı olarak biner ve kişinin motosikleti nasıl sürdüğünü görür.ister kiralar ister kiralamaz.nasıl fikir sizce??
merhaba site sakinleri.millet yana yakıla kiralamak için motosiklet arıyor.bunların içinde tabiki tecrübesizler de var ama tecrübeli arkadaşlar da var.benim bir fikrim var.
kendi motosikletini kiralamak isteyen arkadaşlar;fiyatı kendileri belirlerler,motosikleti kiralamak isteyen arkadaşın sürüşüne bakarlar,hatta artçı olarak bir müddet yol alırlar sonra da kararlarını verirler.bir sürücünün az çok tecrübesi anlaşılır.scooter dan racing e motosikletini kiraya verebilecek arkadaşlar buraya yazsın lütfen.
ayrıca 26 haziran günü bana kısa bir süreliğine racing makine lazım bugünden sorayım arkadaşlara.çok makbule geçecekher ücrete razıyım.mail ile ulaşınız lütfen enderbahar gmail.com
yok frog kardeş ben zaten bulmuş gibiyim de,foruma baktım millet hakikaten mağdurherkes dört dönüyor kiralık motosiklet için.ben de arıyorum arada gezeyim hevesimi alayım diye.başka ne sebep olabilir ki...
kimsenin motorunu vereceğini sanmam...
race makina anca bulursan kanuni racer200 tarzı bir makina bulunur gerçi race motor olmasıda tartışılır oda ayrı konu
benim çevremde motorunu başkasına veren tüm arkadaşlarımın motorları kaza yaptı.ben vermem şahsen
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Ben motorumu vermem de akıl fikir kiralayabilirim isteyene
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Prometheus
Fikiri napcaz aga motosikelet ver
İzmirdede birisi bana 1oooRR sini ya da R1ini bi turluk verse başka bişi istemem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)