Yaaaa ne kadar güzel olurdu deil mi arkadaşlar
Yaaaa ne kadar güzel olurdu deil mi arkadaşlar
Nette konuyla ilgili bulduğum firma sayısı 3 ! Fiyatları 100 lük scooterlar haricinde araba fiyatlarıyla aynı. Kiralayanlarda kasklar dandik, koruyucu diğer ekipmanlar yok tabi ki.
Motosiklet kiralaması ne zaman gelişir
:bounce: aman dikkat yavrum, sağlık önemli şey !
Bence Çin motor furyası böyle devam ederse asla...
Bu arada ilk mesajın ve ilk topiğine cevabınıda ben vermiş oldum
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Benzer başlıklar birleştirildi. Başlık açmadan önce arama yapınız.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Evet 2005 ten beri ilerleyen birşey yokmuş..
Bence sorun çinlilerin gelmesinde değil.
Çin motoru alıp günde 30 liraya kiraya vermek daha mantıklı oysa..
Bi girişimcilik gerekecek
:bounce: aman dikkat yavrum, sağlık önemli şey !
yahu beyler ben 1 haftadır Kiralık motorsikletlerinolup olmadıgına bakarken gördümki ist da kiralık motor yok ama antalyada fln var mesela Honda 600rr Kiralama olanagı var Mı Varsa ist Nerde Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
Mototal da olması lazım. Bir bak istersen.
Soda Ayran Cool
Koskoca istanbul illaki vardır ama benim şu ana kadar hiç motor kiralamadığım için bilmiyorum
[COLOR="Blue"][B]BEN SENİ DELİLER GİBİ SEWDİM AMA SEN BENİ DELİYİM DİYE SEWMEDİN:([/B][/COLOR]
600 rr ı kim kiraya verir ? mantıklı bişi diil bu dediğin riski çok fazla olduğu için vermezler bu tür ss motosikletler zaten kullanması beceri ve tecrübe isteyen aletlet yani öyle scoter gibi alıp gazı açıp hadi dolaşalım diyen herkes binemez binersede sonucu kötü olabilir o yüzden vermezler kiraya kanımca...
Mersinde bile var ist neden olmasın, ayrıca fiyatlar nerelerde bilgisi olan varsa?
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Birisi senin kiraladığın, arkadaşına ödünç verdiğin, oğluna gezmesi için verdiğin ya da eşinin kullandığı araç eğer senin üzerine ise, o anda kim kullanıp kaza yaparsa senin de başın belaya girer. Her türlü manevi ve maddi tazminat davaları ile kamu davalarına taraf olacaksın. Bunu bilen herkes kimseye araç vermez veya kiralamaz. Bu yüzden de çok zor bulursun gibime geliyor. Antalya'da olduğunu duymuştum ama emin değilim. Herhalde bayağı bir senet falan imzalatırlar.
bence sağlıklı değil öle kiralama fln ;););) hane gereği yok gibime geliyorr...araba kullanmakLa motor kullanmak arasında dünyalar kadar fark var...dedemin dediği gibi arabada dört teker var ...motordada...ama motorun 4 tekerinden 2si şeytanın elinde....
****beN duRdum aRtık ismim yüRüyoRRR****:bounce:
Antalya da her köşe başı var valla
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
sağol kardşeim....bende bu sözü herr zman düşünüyorum...yakınlarım dediğim abilerimde büyük motorlar var ve hızın kralını yapıolar..iştee benim motorum ibresinin sonuna kadar dayanabiliyor..yanei en fazla 120...oda bazen olmuyor:D bazen 110 bazen 115 ....o hızda bile korktugum anlar oluyor...allah korusun....anam babam ,bacım sözlüm var...bana bişi olursa geride kalacak olanları düşünemiyorum:(...o yüzden motor kullanan tüm artkadaşların dikkatliş olmasını istiyorum....gözümün önünde gencecik bir çocuk ölmüştü...en iyi hız güvenli hızdır...
****beN duRdum aRtık ismim yüRüyoRRR****:bounce:
bmw motor kiralıyor diye biliyorum ama fiyatlar biraz tuzlu gibi
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
ss motorlari kiraya vermiyolar diye biliyorum cünkü kisiler onun riskine giremezler en ufagi 100 ps den baslayan motorlarin üstüne tecrübesiz kisiler binerse muhtemelen düsececektir
DREAM OF POWER SAKO
gel benım sl 150 i kıralayım sana
bir ara bende merak edip araştırmıştım bu konuyu!daha büyük hacimli motorları denemek istemiştim,internet ten edindiğim bilgiye göre istanbul da sadece honda mototal,ve bmw kiraya veriyordu,honda bütün ikinci el motorlarını kiraya veriyordu,anladığım kadarıylada daha çok turistlere hitap eden bir kiralama eğilimindeydiler.dolayısıyla hiçte ucuz değildi!baya uçuk fiyatlar.bmw de pek farklı sayılmaz,onlarda enduro modellerini kiralıyorlardı,650 gs den 1200 gs ye kadar üç opsiyon veriyorlardı,e tabi bmw nin fiyatlarıda gayet sağlam.bildiğim kadarıyla yazmaya çalıştım.
Burda 125 cc scooter 25 ytl ye veriliyor
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)