Aşkım Sadece Motorum
tabiki kiralama var lütfen kimse bilmeden ortaya kimse motor kiralamıyor gibi laflar atmasın maslakta süleyman memnun motosiklet vardır her türlü motosikleti kiralıyorlar bmw r1200gs e kadar.....
motoreast in koşulları saatli bomba gibiymiş.
"değişgendir" kelimeside gözüme ilişti.
arkadaşlar daha feazla bilgi var mı
" inandığın gibi yaşar, yasadığın gibi ölürsün!!! "
geçen sene bmw gazeteye ilan vermişti fiyatı söleyeyim f 650 gs 100 euro günlük bir günden fazla kiralarsan 85 euroya kadar düşüyordu şuan ki fiyatı bilmiyorum bide k1200 lt vardı yanlış hatırlamıyorsam oda 200 euro evet fiyatı pahalı ama bmw sonuçta parası olan için süper bi seçenek
günlük 10 avroya motoalda var sanki
er-5, kle 500, xt 660 gibi motosikletleri kiralayan yerler varmi? Adanadayim, 1 haftalik kiralamayi dusunuyorum. Bildiginiz yerler varsa yazarsaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Yaa şu meşhur "İntercity Rent a Car" var ya , orada mutlaka kiralıyolardır.
Bi sormak bakmak lazım ...
http://www.motoreast.com/rentabike/TR/sart.htm
http://www.intercityrentacar.com/anasayfa/index.html
boşver ne kiralıcan insan rahat binemez bence...kendi malın deil
Arkadaşlar öyle demeyin.Bakın ben öğrenme amaçlı motor almak istiyorum.1500 ytl yi bir çin malına vererek sokağa atmayın diyorsunuz.Ama yukardaki motor siteleri neredeyse birkaçyüz yeni liraya kiralıyor motorları günlük.Şöyle öğrenme amaçlı scooter veya vitesli uyduruk motorlar kiralayıp çalışabileceğimiz yerler yokmudur istanbulda?Yani race motor kullanmaya hazırlık için sadece honda veya yamaha 125 mi almalıyız?
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
ben gümbet ten kiraladım, bodrum içerisindeki yer daha çok fiyat söylemişti. ben yarı fiyata gümbette buldum .kaldığımız yer zaten o taraftaydı.
neden honda cup motor üretmezki acaba?
üretmezmi
innova,wave,rs sonic,supra,xrm 110
yapmayın ya keske benimde kiralama imkanim olsada buralarda biraz alıştırma yapıp ne tür motorların bana uygun olduğunu göre bilsem
lezzet gider,mesuliyet kalır...
arkadaşlar bişey sorucam beat ile activa arasında sürat farkı var mı? motor olarak aynı ama kasa beatte biraz daha aerodinamik gibi..activa kullandım ama beati kullanmadım nedir durum acaba? iyi akşamlar herkese..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
Kesinlikle Sigaracı , 125 hacimle başlayıp birkaç ayda motorunu satmak isteyen arkadaşların pekçok yazısını okuduk. Şöyle uygun fiyatlı kiralık motorlarla geçiş süreci kısaltılamaz mı?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
isatnbulda ya da kayseri de kiralama olasılıgımız var mı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)