ya adam 50 cc lik motoru günlük 50 ytl ye kiralıyor ben 1600 cc lik arabayı aynı fiyata kiralıyorum nasıl iş bu anlamadım neyse aynen bende merak ediyorum
dennis arkadaşımızında dedigi gibi böyle bi yer varmı motora binmeyi özledim valla
ya adam 50 cc lik motoru günlük 50 ytl ye kiralıyor ben 1600 cc lik arabayı aynı fiyata kiralıyorum nasıl iş bu anlamadım neyse aynen bende merak ediyorum
dennis arkadaşımızında dedigi gibi böyle bi yer varmı motora binmeyi özledim valla
murat_by
meraba, istanbul avrupa yakasında motor kiralanabilicek bi yer arıyorum, internette pek fazla bilgiye ulaşamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Arkadaşlar motor kiralayabileceğim bildiğiniz bi yer var mı?
kardeş kimse motor kiraya vermiyo verseler ben hemen yarın kiralarım
BMW kiralıyor ama biraz tuzlu.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
ya 2. şube yunuslardan bi arkadaş arıo herhangi bi yer yok mu motorcu ...
Dostum Motosiklet Kiralamak Biraz Riskli Artik Kimse Vermiyo üzerinize Kayitli Araç Kullandirmak Zaten Suç Biliyorunuz...
[QUOTE=sercansari]Arkadaşlar motor kiralayabileceğim bildiğiniz bi yer var mı?[/QUOT
Arkadaşım hangi şehirdesin ne tür motor kiralamak istiyosun önce biraz bilgi ver belki yardımcı olabilirim
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
mersınde var arn125 leri kiralıyorlar
Yeni yine yeniden
www.motoreast.com girin kiralama koşullarına iyi bakın R1 bile var kiralık
Merhaba arkadaşlar KTM veya F650 istanbuldan nereden kiralayabilirim?
cok zorrr.zaten kıralık motor bulmak cokz zor bıde ozellıkle model belırtıyon dahada zor bence.bende naked var ısını gorurse verım ama bende olucak
ben bi kaç hafta önce scooter kiralamak için araştırıyordum.. ve bulmuştum bmw f650 ve onun gibi guzel motorlar kiralanıyordu gunluğu 90-100 euro ya ama
su an baya bi bakındım ama bulamadım yine, ama var emin ol.. nerede sorun burda..
ha ama ben kiralayamadım.. cunku scooter kiralama ist da yok sadece antalya bodrum da filan neyse konu bu değil ... sizin aradığınız ise ist.da var ve fiyatı doğru hatırlıyorum..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Borusan bunu bilir arayın sorun bu kadar basit
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BORUSAN İSTİNYE DEN KİRALAYABİLİRSİN BİLGİ İÇİN LİNKE BAKABİLİRSİN....
http://www.bmw-motosiklet.com/index....ontent_eng.asp
Arkadaşlar Motorsiklet Kiralamak Istiyorum...nette Baya Bi Aradim Ama Maalesef Bulamadim.scotter Suzuki Burgman Yada Ona Benzer Bişey Istiyorum. Bilgili Ve Ilgili Arkadaşlar Yardim Ederseniz Sevinirim...
bende arıyorum. bulursan banada söyle
tamamlevopasha adlı üyeden alıntı
SANIRIM İZMİR'İ BELİRTMEYİ UNUTTUM. AMA NEYSE İSTANBUL'A HER AY GELİYORUM. ARKADAŞLARDAN ÖĞRENEBİLİRSEM HABER VERİRİM...
Bu Konuda Kİmsenİn Bİlgİsİ Yok Sanirim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)