ehliyet olsada yeni ehliyetli birine hiç kimse motor kiralamak istemez. size bi tavsiyem olucak ben öğle kiralamıştım. gidin bi motor tamircisine yürüyen aksamı iyi ama granejı pek de iyi olmayan motoru kiralayın. ben ist de oturuyorum ama yinede tamirciler size güvenemediği için anne ve babamı da istemişti onlarla gittik motoru aldık sonra onları yolcu ettim. aman dikkat ilk başta konuşun kaza yaparsam düşersem kim karşılıcak falan.. sonradan konuşmayn başıma gelmedi ama yinede tavsiye.
motor aşkı bana büyükdedemden kalma...
1949 650cc 6T Triumph Thunderbird
arkadaşlar ben gaziantep'te motor kiralanacak yer arıyorum bir bilginiz var mı bu konuda_?_?_?
Arkadaşlar ANTALYA da motosiklet kiralama işini profesyonelce yapan ciddi bir firma var trust rent a car web siteside www.trust.com.tr bence çok iyi makinalar var.
Bu kadar talep mecvutken motosiklet kiralama olayına neden giren kimse yok.Aldığımız duyumlara göre Antalyada oldukça yaygın bu iş.Özellikle yamaha bws çok diyorlar.Ücretlerde çok uçarı değil.Ben 600 cc arıyorum şöyle 1 haftalık falan kiralıcam.Ama kimse 600 cc motoru kiralamaz!Farkındayım.Motor araba gibi değil sonuçta.Sorumluluk almak istemiyor kimse.Dolayısıyla kiralama olayının üstüne gidemiyoruz...Umarım yakın zamanda yaygınlaşır...
arkadaşlar siz işinizi bilmiosunuz saten motoru resmi olarak kiralayan yer çok ama çok az izmirde o0turanlar için bir tavsiyem var herkes fuarı bilir fuarın basmane tarafında deil lozanın o tarfta sokak boyu motorcular var alayı kiralıyo hemde günlüğü 30 40 ytl ye fln gelio bu arada online motor alamazsın diyenler bni dinleyin PIAGGIO BEVERLY 250 aldım ruhsat ta üzerime şu anda deneme sürüşlerimi bile yaptım artık her şey online unutmayın
2008 racing 600cc ve 1000cc kiralamak isteyenler a2 ehliyet olması şartıyla günlük kiralamalar için arıyabilir.. Fiyatlar piyasaya göre uygun sabah 8 akşam 24e kadar verilmektedir.. motosikletler full kaskoludur... istanbul anadolu yakasından teslim edilir....538 549 50 73den bilgi alınız...
600 ve 1000cc racing kiralamak isteyenler arıyabilir.. şartlar ehliyet ve sabah 8 akşam 24 saatlari arasında verilmektedir.. Fiyatlar çok cazip olup motosikletler full kaskoludur... 538 549 50 73
isteyene istanbuldan mz 251 kiralanır :D
Now the world is gone. Im just one.
bizim arkadasın tanıdığı var , motosiklet kiralayan . cillop gibi motorlar var, nası kiraya veriyolar anlamıyorum birde adam motoru sana kiraya veriyo mesela , sende gidip motorla kaza yapıp ölüyosun , al başına belayı ( kiraya veren için söylüyorum ) ne cesaretle kiraya veriyolar hayret
sahibinden com da kiralama işi yapan şirketin ilanı var. 600cc ve 1000cc SS ler gördüm ben. İşte linki
http://www.sahibinden.com/kiralik_ho...XQQdisplayitem
Merhaba!
Sorry, but my turkish is not very good so I will have to write in English... hopefully, someone may be able to help me.
I am looking to rent a motorcycle for the next time I go to Turkey in November. My wife lives in Istanbul and we are flying to Gaziantep for a few days to see her family. I would love to rent a motorcycle around Gaziantep. Does anyone know of somewhere that rents some around there?
Any help is appreciated.
You can reply in Turkish if its simpler, I would ask my wife to translate
Cok tesekurler!!
Marc
ben de yamaha 125 imi kiralayabilrim tabiki a2 ehliyeti olmak şartıyla
With regards to my compentence in motorcycle riding, I am 25 years old and have owned motorcycles since I am 18 (7 years of ownership).
I currently have a Honda CBR600 RR 2005 and previous to that I have owned a Suzuki GSXR 600, Yamaha FZ750 and Suzuki Katana 600. I have experience on dirt track, normal tracks and of course, normal roads
And that's about it!
If anyone is interested in either renting their bike OR knows someone who would be, please let me know.
mtomkinson@c3solutions.com
Marc
ABİ BENDE KAYSERİ DEYİM BU KİRALAMA İŞİNİ YAPAN BİRİSİ VARMI yardımcı olursanız sevinirim teşekkrlr
makına nerden kıralayabılırım ıstanbuldann
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)