demekki yokmuş bitti bu kadar
demekki yokmuş bitti bu kadar
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Elazığdada yok kiralanacak biyer olsada kazık olur
Hemide 600cc...hemide yarış motoru....Ehliyet hadi var diyelim bence bir mercedes yada bmw kirası gibi olur günlük.300 euro gibi...
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
istersen motosikletimi kiralayabilirim sana. hemi de limuzin hemi de 150 cc
antalyada bir sürü rent a car şirketi var her birinin kapısının önünde bws tarzı motorlar yığılı turistler falan kiralayıp kemer alanya geziyorlar ama burda bile 600cc kiralayan yer görmedim ben ki kimseninde kiralayacağını zannetmiyorum bu çünkü bu tip motorlar onlara kardan çok zarar getirir motoru teslim ederken günlüğünü 200 liradan bile verseler illaki kiralayan 10 kişiden 4ü-5i girer bi yere kullanmayı bilen adamın zaten o tip motoru elinde mevcuttur.
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Antaya'da ne derecede bilmiyorum motor kiralama ama ben bodrumda çok kiraladım zafer usta diyolar senet karşılığı kiralıyodu tanıdıklarına.Şunuda söyleyim 5 sene motor kullandım en ufak kaza yapmadım.2 senedir motor kullanmıyorum bi lazım oldu motor eskişehirdeyim kütahyaya gidip gelmek için lazımdı acaba bulabilirmiyimdiye.Kullanmayı bilen adamın o tip motorları oluyosa bende yok şuan demekki ben kullanmayı bilmiyorum gel ozaman seninle yarışalım şehir içinde bakalım kim kullanmayı biliyo kim bilmiyo.
Yamaha R1 veya R6 Yeni sezonda.
180 le kırmızı ışıklar bekleyin az kaldı.
Hatalı motor kullanırsam ikimizin arasında kalsın.
kahramanlarda ki yere 1-2 gün önce uğradım honda 600 rr için günlük 200 YTL istediler.... Ayrıca motorlarda kasko vs yok çalınma yada kaza olursa siz ödüyorsunuz....
istanbulda motosiklet ( özellikle scooter tipi ) kiralayacak bir yer aradım ama bulamadım, mahallede tanıdığım biri elindeki 8-10 tane scooterı ( çin malı çoğu) kiralamayı düşündüğünü belirtti, günlük istediği ücret 20YTL, haftalık ise 70YTL, sizce fiyat uygun mu? Teşekkürler.
vala fıyat bence baya uygun dostum ıstanbulda öle kıralık motor bulman zor zaten gecen hafta tatıldeyken kusadasında yamaha bms100 kıraladım 40 ytl onun fıyatı bıle iyi geldı bana haftalık 70 ytl bedava bence fakat dıkkatlı ol sana verır arkandan calıntı ıhbarı vermesın yada calıntı motor olmasın sakata gelme derım gercı tanıdık bırı demısın garantılı ıs yap okey
Bence bedava.Çünkü kiralamak isteseniz bile bulamıyorsunuız.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
SS motosiklet kiralayan bir yer biliyormusunuz fiyatı filan ne kadar olur 1 günlük
dostum bılsek sölerdık zaten artı bununla ılgılı daha once topık acılmıstı zaten benım bı bılgım yok ama sankı hondamı ne kıralıyordu bazı sartları vardı yanı aklımda öla kalmıs ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılemem aynı zamanda cok para ısterler kanımca ss ıcın
valla gucum olmasa bi motor alacak kadar yada motora ihtiyacim olsa o gun icin hic dusunmem durmam kiralarim 20 ytl neki bisiklet kiraliyolar o fiyata
bmw motosiklet kiralıyor bazı şartları var ve de dudak uçuklatan fiyatları f650gs 100€ gibi birşeydi galba günlük
bmw diyorsun onun kullanan ayri ona gunluk 100 euro verecek adam gider motor alir bence cok fazla kiralaadiklarini sanmiyorum
fiyat çok iyi..........
her yerde yok galiba. sivas ta var mı acaba bilen varsa çok iyi olur
3 yıllık a2 mi yaşlanmam gerekiyor sanırım
Arkadaslar Izmirde Motosiklet Kiralanacak Bir Yer Varmi.????? Bilgisi Olan Arkadaslarim Bu Konu Hakkinda Bana Bilgi Verebilirmi şimdiden Yardimlariniz Için Teşekkürler
[COLOR="Red"][I][B][U]BÜTÜN AŞKLAR SAHTE KİMSEYE GÜVENMİYORUM ARTIK[/U][/B][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)