kiralayacağına motor al motor mal sahibi olursun
kiralayacağına motor al motor mal sahibi olursun
vermem israr etmeyin kardeşim
oğlum (edy) beni motoruna bindirmiyor, bende onu bindirmiyorum.
Atalarımız ne demiş;
At (modern çağda motor)....................... kimseye teslim edilmez.
bir tek bmw den kiralayabilirsin ben param olunca 1 haftalığına kiralayacağım
http://www.bmw-motosiklet.com/
Fiyatlar
F 650 GS R 1200 GS
1-5 gün için
KDV dahil €
106,00 170,00
14 gün ve üstü için günlük
80,00 eur 130,00 eur
1 aylık
55,00 eur 90,00 eur
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
edit.............................................. ....
Okan ACAR
Adana da, değil bahsettiğiniz motosikletleri, çin malı kros kiralayan yer olsa eyvallah edicem.ne bi dt ne xl ne xlr hiç bişi yok.ben bulamadım.hatta motosiklet servislerine bile sordum.kendi çalışan ustalara..yinede bulursanız haberim olsun.kolay gelsin
arkadaşlar ankarada motosiklet kiralayan yer varmı? bilenleriniz varsa lütfen yazarmısınız adresiyle birlikte
http://www.bmw-motosiklet.com/ a bak. bmw kiralıyor.
Daha önce defalarca konuşuldu....Yazıldı...Bir arama yapsaydın bari....Bilgilere ulaşırdın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Merhaba Gümbette Kiraladığınız Beat'leri ben den almış olabilirsiniz Via oto kiralama. Beat' ler gerçekten çok dayanıklı 38 adet beat var filoda şuana 2004 model olupbu sene 4. sezonuna çalışacak 3 beat de var km leri yaklaşık 28.000 bu 2004 modellerin sadece 20.000 km de kayış ve arka fren balata ile her 8000 km de arka 15.000 de ön lastik değişti. 5,5 lt fiziki deposu ile 1 kişi 220 2 kişi 210 km civarı hemde yokuşlu bodrumda yakıyor .
Buarada Foruma yeni katıldım herkese merhaba Bodrumdan GökTürk
arkadaslar kahramanlarda motor kiralayan yer var orda xt660 kiralamak istiyorum ordan o motoru kiralayan yada herhangibi motor kiralayan varmi? kosullari nelerdir fiyati ne kadardir bilgilendirirseniz sevinirim ben suan sehir disindayim kosullar uygunsa motorsuz gidip xt660 kiralicam yoksa izmire motorla gidicem yarina kadar cevaplarsaniz sevinirim simdiden herkese tesekkur ederim
izmiir kahramanlarda yol ustunde bu sene acılan bı yer olması lazım bır sor derım
Ride your way
Selamlar!
Ben Almanya/Hamburg'da yasiyorum.
Bu yaz Türkiyeye tatile gelecegim. Istanbul/Idealtepe'de oturuyorum ve Motorsiklet kiralamak istiyorum. Ama malesef nerden kiralayabilecegim hakkinda kimse bana dogru düzgün Bilgi veremedi.
Lütfen bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok memnun olurum.
Simdiden tesekkürler.
Caglar
hasanpaşa mototalde transalp var 2006 model, günlüğü 175 ytl. en az 3 yıllık a2 ehliyet
google da mototal olarak ara, veya motosiklet kiralama olarak ara
üç yıllık ehliyet şartımı var ben mi öyle anladım ?
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Eskişehirde yarış motoru kiralamak istiyorum 600cc ve üstü kiralıyabileceğim yer varmı.A2 ehliyetim var.Yardımcı olurmusunuz.
Eskişehirde motosiklet kiralama imkanı maalesef bulunmamaktadır...
aaah ah
böyle bir şirket olmasını ne kadar isterdim, ama yok eger tanıdıgın varsa gelsinler buruda şube açsınlar, çok memnun oluruz
yüreginin götürdügü yere git
niye yok birsürü araba kiralama yeri var bazı tırt motorcular sezonu kapatıyo kışın bari kiralasınlar bi işe yarasın motorlar havalar soğuyuncada
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)