Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

lütfen yardımcı olun!!!

REKLAM ALANI

ben hayatım da hiç motor sürmedim ama 2-3 ay içerisde içimde bir motor(super sport ) aşkı doğdu hayatımda hiç motorsiklet sürmememe ramen gt 250r alsam kullana bilirmiyim NOT= Çok iyi bisiklet süperim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    Güzel Kardeşim Bisiklet İle Motosiklet Heleki VİTESLİ MOTOSİKLET sürüşü aynı değildir,

kaldıki 250 cc motordan bahsedıyorsun,
    tamam ilk görüşte aşk olabilir ama Hemende Benimsenmez

biraz daha öğrenmen gereken şeyler var,
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

bisiklet konusu espiriydi:D
    zaten daha elhiyetim yok 16,5 yaşindayım yazın almayı düşünü yorum
    elhiyet alırken aldığım tecrubeler yetmez dime :D

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    ehliyet alırken tecrübe edindirmiyolarki engüzeli cuzi fiyata hodnanın eğitimleri var 1.ve 2. seviye eğitimlere katılman sana yetecektri.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

ya şimdi gt 250r ye bakma diosunuz öle mi
    peke piyasası ii olan yani 2.el olarak sata bileceğim
    beni de super suport a alıştıra bilecek beni motor önerirmisiniz cimle süper oldu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

yada 100-150 cc kulana bilirmiyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

bu honda nın eğitimleri paralımı ya paralıysa nekadardır

merhaba arkadaşlar.sanırım hafta sonu bir gv250 alacağım.43bin kmde.sahibi bir sorunu yok dedi.fiyatı uygun du.bu motorlar için 43 bin km sorun olur mu?fiyatı 3500 lira ama pazarlık var.ne dersiniz.

eby78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25
    Alıntı furkan61 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya şimdi gt 250r ye bakma diosunuz öle mi
    peke piyasası ii olan yani 2.el olarak sata bileceğim
    beni de super suport a alıştıra bilecek beni motor önerirmisiniz cimle süper oldu :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

yada 100-150 cc kulana bilirmiyim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

ilk defa motor kullanacaksın,tecrübe 0,trafik deneyimi de 0...ve sen 250R diyorsun.!herşeyden önce yapman gereken güvenli sürüş eğitimi almak olmalı..motor sevdan var ise bunu asla ve asla es geçemezsin,geçmemelisin ;) seni tariflersek eğer bu tarife en uygun motor cbr 125 olacaktır..temiz 2.el bir repsol alıp hem motosiklet tutkuna ilk adımı atarsın,hemde kontrolü kolay,rahat kullanabileceğin güzel bir motorla başlangıç yapmış olursun..ileride yeteri kadar deneyim elde ettikten sonra kademeli olarak 250 cc ye rahatlıkla geçersin..tabi alacağın eğitimin buna çok katkısı olacak ;)

Motosikleti
    yuan 150gy
    bende ılk motorumu bı hafta once aldım 150 cc kross ehlıyet sınavına dun gırdım motoru almaya gazıosmanpasaya gıttık avcılara getırdık almaya yanımda gelen arkadas bısıklet kullanmayı bılıyosun arabada kullanıyosun ıkısını bırselstır dedı bısmıllah dedık yola cıktık araba kullanmanın rahatlıgı ıle kazasız belasız geldık ama bende n tavsıye ılk once kucuk bı motorla basla sonra da ne kadar kucuk cc bı motora bınersen bın her zaman tam koruma yı eksık etme...
    DÜŞ PEŞİME....

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Valla ben motosiklete Ramzey qm125t-10d ile baslamistim -kodunu bile unutmamisim - sonra Suzuki an125hk aldim o varken ustune Honda cbf150 aldik suzukiyi sattik Honda Pcx aldık sonra cbf yi sattık bı tane daha Pcx aldık ehliyeti alınca babamla rekabete dönüşmesin diye üniversiteye geçince enduro almayı düşünüyorum direk vitesliyle başlama sana tavsiyem hele yüksek cc yle başlama geberir gidersin

hepinize ço teşekkür ederim zaten ilk olarak aklımda cbr 125 vardı
    sonra gt 250r yi gördüm o hoşuma gitti eby78 kardeşiminde diği gibi ilk cbr 125 alacam
    inş.

Motosikleti
    CBR 600F
    cbr 125 ya da hyo 250 ile başlayabilirsin... onların grenajları var yalnız düşürürsen ayıplı olur ki düşürmen yüksek ihtimal sonra satarken zorluk çekersin.. ancak herşeyden önce başladığın yaş zaten delikanlı yaşı.. önce gidip honda'nın eğitimlerini almanda fayda var... super sport a bu kadar hızlı heveslenmenden senin olayının daha çok hız yapmak, biraz da artistik yapmak olarak algılıyorum... hakaret değil kesinlikle, senin yaşına uygun tavırlar bunlar hepimiz geçmişizdir aynı evreden... önce eğitim al ve ehliyet kursu buna kesinlikle dahil değil bunu da bil.. sonra bol bol kaza videosu izle ki nasıl bir risk içinde olduğunu öğren... burayı da bol bol oku ki tecrübesi olan kişilerin neler yaşadığını biraz anla.. bana göre 17 yaşında istanbulda motor sürmek başlı başına hata zaten ama almak istiyosan zaten seni engelleyebilecek biri yok bari iyice araştır öncesinde...

Grhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Angeila Jolie'de ilk görüşte aşık olunup sahip olunmak istenecek bir varlık ama her istediğin olmuyor. Sitede benzer konuları ararsanız ilk aldıkları motosikletler SS olanların yaklaşımları BENMİ MOTORU KULLANDIM YOKSA MOTORMU BENİ KULLANDI ANLAMADIM oluyor. Önce azda olsa tecrübe...
    Dumanla haberleşmeye son.
    Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI

yok abicim amacım hız yapmak değil görünüş bakımından falan çok beyendim bide odun gibiyim:D
    Bİ HOBİM OLSUN DEDİM MOTOR HOŞUMA GİTTİ bide hyo 250 derken zaten gt 250 kast ediyosun heralde sende gt 250 yi sürebilirmiyim

ya kafam karıştı şimdi hyo 250 le başlasam kulana bilirmiyim yok sa kulanamazmıyım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

hyo=gt 250 dime

Grhn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    ya kafam karıştı şimdi hyo 250 le başlasam kulana bilirmiyim yok sa kulanamazmıyım

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------

hyo=gt 250 dime
    SS olmadığı sürece kullanabilirsin...
    Dumanla haberleşmeye son.
    Her yer DUMANSIZ HAVA SAHASI

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda Eğitimi
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

MotoRizeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CC büyütme aşamasında.
    Valla iyi cesaret hiç motor tecrubesi olmayan biri için.. Helal olsun.. Basamakları sırayla çıkmayı dene..

peki modial mtc 250 nasıl kulana bilirmiyim

drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben sana yaşayacağın küçük bir anı paylaşayım. şimdi sen acemi olduğun için sağdan sağdan gidiyorsun. önünde kamyon var ama çok yavaş gidiyor. e sen dersinki ben bunu sollayayım. solunu kontrol ediyorsun. uzakta bir araba geliyor. sen diyorsun ki altımdaki motor ucar ben araba gelinceye kadar geçerim diyorsun. sola çıkıyorsun. sola çıkınca aklına geliyor ben hangi vitesteyim. motor niye hızlanmıyor. uzaktaki araba artık arkanda ama sen hala vitesi bulamamışsın. tahmimin panikten debrajı brakmıyorsun ve yerinde sayıyorsun. arkanda şöför eğer bir şeylerin ters gittiğini anlayıp frene basmasa kaza olacak. arabanın önünde uçaçaksın. Allahtan şöför aynı zamanda bir motorcu. sen kendine gelinceye kadar sana kollama yapıyor sen basıp gidiyorsun. bu olaydaki motor sürücüsünü tanımıyorum. altında ninja 250 vardı. arabada ki ise bendim. arkadaşın vitesi bulmasını bir beş dakika bekledim.
    böyle bir durumla karşilaşmamak için önce eğitim sonra motor.

zaten motor alınca ilk ehliyetimi alacam sonra trafiğe çıkmadan öğrenip sonra trafiğe çıokmayı düşünüyom :D

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)