Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

lütfen yardımcı olun!!!

REKLAM ALANI
    MotoRizeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CC büyütme aşamasında.
    İlk Önce Ehliyetini al.. Sonra git 100 cc 2.el bir (ÇİN MALI ) motor al. Onunla 1000 Km yol tecrubesi kazan. sonra onu sat, 150 CC bir Japon al. Onunla da 5 Bin Km yol yap Onu da sat Sonra Ne alırsan al..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    drsteel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kendin öğrenenmen uzun zaman alır bence. ben ilk ehliyetimi aldığımıda boş bir arazide arabamla bir ay akşamları sürekli çalıştım. değişik varyasyonlarla sonra trafiğe çıktım kendimden emin olarak. sonra bir kaza yapmaktan son anda kurtuldum. sonra aklım başıma geldi.
    istanbuldaysan honda eğitimlerine katılabilirsin. benim verdiğim bir örnek sadece.

Motosikleti
    yuan 150gy
    mct den uzak dur omrun sanayılerde gecer
    DÜŞ PEŞİME....

mct için kullananlar öyle demiyor.

lütfen yardımcı olun!!!1haftadır konu açıyorum:D

BOYUM 1.80 KİLO 77 VE MOTOR HAYATIMDA SÜRMEDİM KISMET OLMADI AMA MOTOR ALMAK İSTİYORUM SUPER SUPORT OLARAK HYO 250 ALSAM SÜRE BİLİRMİYİM EĞER SÜREMEZSEM VİTESLİ OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ SCOOTER İSTEMİYORUM:ddd

hyo 250 kullanırsın ama önce ciddi bir kurumdan eğitim alman gerek. bence honda eğitimlerini kaçırma. ondan sonra daha stabil kullanırsın.

Motosikleti
    2006 R1 ;)
    drsteel arkadaşıma katılıyorum. Hondanın mutlaka güvenli sürüş eğitimine gitmeni tavsiye ederim. Yoksa başına gelebilecekleri kendin yaşayıpta deneyim kazanmış olursun. buda hoş bi deneyim olmaz Kilo ve boy olarak super sportlarda başlangıc seviyesine en yakın motor gibi duruyor. Ama bu benim fikrim tabiki.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)