İlk Önce Ehliyetini al.. Sonra git 100 cc 2.el bir (ÇİN MALI ) motor al. Onunla 1000 Km yol tecrubesi kazan. sonra onu sat, 150 CC bir Japon al. Onunla da 5 Bin Km yol yap Onu da sat Sonra Ne alırsan al..
İlk Önce Ehliyetini al.. Sonra git 100 cc 2.el bir (ÇİN MALI ) motor al. Onunla 1000 Km yol tecrubesi kazan. sonra onu sat, 150 CC bir Japon al. Onunla da 5 Bin Km yol yap Onu da sat Sonra Ne alırsan al..
kendin öğrenenmen uzun zaman alır bence. ben ilk ehliyetimi aldığımıda boş bir arazide arabamla bir ay akşamları sürekli çalıştım. değişik varyasyonlarla sonra trafiğe çıktım kendimden emin olarak. sonra bir kaza yapmaktan son anda kurtuldum. sonra aklım başıma geldi.
istanbuldaysan honda eğitimlerine katılabilirsin. benim verdiğim bir örnek sadece.
mct den uzak dur omrun sanayılerde gecer
DÜŞ PEŞİME....
BOYUM 1.80 KİLO 77 VE MOTOR HAYATIMDA SÜRMEDİM KISMET OLMADI AMA MOTOR ALMAK İSTİYORUM SUPER SUPORT OLARAK HYO 250 ALSAM SÜRE BİLİRMİYİM EĞER SÜREMEZSEM VİTESLİ OLARAK NE ÖNERİRSİNİZ SCOOTER İSTEMİYORUM:ddd
hyo 250 kullanırsın ama önce ciddi bir kurumdan eğitim alman gerek. bence honda eğitimlerini kaçırma. ondan sonra daha stabil kullanırsın.
drsteel arkadaşıma katılıyorum. Hondanın mutlaka güvenli sürüş eğitimine gitmeni tavsiye ederim. Yoksa başına gelebilecekleri kendin yaşayıpta deneyim kazanmış olursun. buda hoş bi deneyim olmaz Kilo ve boy olarak super sportlarda başlangıc seviyesine en yakın motor gibi duruyor. Ama bu benim fikrim tabiki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)