Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

mondial 150 MC ve 150 MC X Roadracer

REKLAM ALANI
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    arkadaşlar bu iki motor arasında kaldım aradaki farkları nedir? gönlüm 150 MC X Roadracer'dan yana. ama ikisi aasındaki farkı bilmiyorum.bu konuda yardımcı olabilir misiniz bana? hangisini almalıyım acaba? boyum 175 kilom 57. şimdi bazı arkadaşlar daha önce cruiser alacaktın ne oldu diyecekler :D burada cruiser satan yer yok ne yazıkki tek bir yer var o da kredi kartı istiyor bende kredi kartı kullanmıyorum. 2. el taraftarı değilim içimde hep bir şüphe olacağına motorsuz kalırım daha iyi.
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    roadrecerın Ön çamurluk değişik, arkada disk fren var Kırmızı rengi mevcut. MC'den farkaları bunlar sanırsam
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    peki bu arkanın disk olması normal kampanaya nazaran çok farkediyor mu? yani ben motor kullanıyorum ama sadece o kadr ne yazık ki teknik bilgim hiç yok :(

Motosikleti
    Alıntı anaconda84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki bu arkanın disk olması normal kampanaya nazaran çok farkediyor mu? yani ben motor kullanıyorum ama sadece o kadr ne yazık ki teknik bilgim hiç yok :(
    Bu tarz hafif motorlar da disk olmasının çok önemi yok ama disk daha iyi tabiiki daha stabil bir duruş sağlar görüntüsü güzel olurvs.
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    teşekkürler kardeşim verdiğin bilgiler için

_w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tarz hafif motorlar da disk olmasının çok önemi yok ama disk daha iyi tabiiki daha stabil bir duruş sağlar görüntüsü güzel olurvs.
    bence ön disk olmalı ama arkanın disk olması özellikle 150 cc motosiklet için tehlikeli olabilir...
    Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
    Kanuni Breton _Mavi Ejder_

Vedalar Zamansız olur...

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    Alıntı _w_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence ön disk olmalı ama arkanın disk olması özellikle 150 cc motosiklet için tehlikeli olabilir...
    nedenini sorabilir miyim?

_w_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Breton 125
    Alıntı anaconda84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nedenini sorabilir miyim?
    motosiklet hafif olduğu için arka disk mucurlu yolda direk kilitlemeye sebep oluyor.

bence 150 cc vb motorların arka kampana ön disk olması her zman daha iyidir.
    Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
    Kanuni Breton _Mavi Ejder_

Vedalar Zamansız olur...

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    2 ay önce mcx aldım . görüntü olarak mc den farklı yakından daha ıyı anlaşılabılır ve mc kullanan arkadaşlarda aynı görüşteler .şu an motosıkletım 2000 km oldu problem yok ama ilk aldığında lastıklerını değiştıreceksın bu hangı model motosıklet olursa olsun ben michelın aldım .yağışlı havalarda mukemmel ler .motosıkletın cekişi güzel atak motor hesaplarıma görede 130 krş yakıyor hem yenı olması sebebı ile hemde 162 cc olması sebebı ile fazla yakıyor olabılır bırde benzındeki güncellemelerın etkısı tabı onun dışında sorun şimdilik yok

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    motorun lastiklerini kesinlikle orjinal tutmam mümkünse tubeless alır taktırırım. bu arada motorunuz hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin inşallah. ayıptır sorması fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa?

Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    anahtar teslım 3100 tl
    koruma ve canta demırı 100 tl
    lastıkler 340 tl

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bende mc almaya niyet etmiştim bi ara malesef almadım.. sonra motoruma lastik ararken mondial bayisinde inceledim gerçekten güzel gözüküyordu mc x olandan bahsediyorum
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    lastikler baya pahalıymış o kadarı beni aşar ilk başlarda ancak birkaç ay sonra. o da belki birde bişey daha soracağım bu motorların vergisi ve sigortası ne kadardır ne kadar yol yapılabilir en fazla yani ben akhisarda oturuyorum izmire gitmeye kalksam sorunolurmu bu motorda? yaklaşık 90km'lik bir mesafe.

shooteronur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tekrar mcx ile döndük hayata
    bende mc x aldım kırmızı yoktu 3-4 güne getirtecekler :D çok araştırdım tek kötü özelliği biraz yakıyor.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    biraz yakıyor derken?? ne kadar biraz :D sonuçta 150lik bir motor yakıtıda ona göre olur tabi ama bu normalden de fazla mı yakıyor biraz? bu arada hayırllı uğurlu olsun kardeşim. güle güle kazasız belasız kullan.

Motosikleti
    Alıntı _w_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet hafif olduğu için arka disk mucurlu yolda direk kilitlemeye sebep oluyor.

bence 150 cc vb motorların arka kampana ön disk olması her zman daha iyidir.
    Arkadaşım haklı olabilirsin.. Ama şöyle birşey daha var disk frenle ilgili; sanki elimde ayağımda daha iyi hissediyorum disk fren kullandığım zaman, Kampanada o hissi alamıyorum bir tutarsızlık bir kararsızlık oluyo kampanada. Doğrumu?

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    aslında kampana bende pek sevmem çünkü fren ayarı sanki bozuluyor sık sık sonrada normale dönüyor bir süre sonra. diskte bu yok benm motor ön disk arka kampana diskin performansı daha iyi geliyor bana da.

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 ay önce mcx aldım . görüntü olarak mc den farklı yakından daha ıyı anlaşılabılır ve mc kullanan arkadaşlarda aynı görüşteler .şu an motosıkletım 2000 km oldu problem yok ama ilk aldığında lastıklerını değiştıreceksın bu hangı model motosıklet olursa olsun ben michelın aldım .yağışlı havalarda mukemmel ler .motosıkletın cekişi güzel atak motor hesaplarıma görede 130 krş yakıyor hem yenı olması sebebı ile hemde 162 cc olması sebebı ile fazla yakıyor olabılır bırde benzındeki güncellemelerın etkısı tabı onun dışında sorun şimdilik yok
    bilgiler çok güzel, ama tek bilgi eksik. son hız nedir? bir de 100 km ile giderken kaç devir çeviriyor hiç baktınız mı?

bu arada arka freni disk olan bir scooterim var. benim motorun en iyi yanı frenleridir. kymco agility 125 sürdüm. 150 zcden sonra kymconun frenleri berbat geldi.

Motosikleti
    mc x 150 mondial
    lastikler okadar pahalımı çokmuş hakatden

Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    michelin lastık alırsanız evet pahalı arka lastık özelıkle 247 tl

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler