ulen bu veletler yüzünden velespite başlayacağız galıba
Bu domalan Antalyanın kazası fakat geçen yerel seçim öncesi adı değiştirildi gerçi yöre hala domalan diye biliniyor.
Umarım yeni adı Yeni domalan yukarı domalan filan olmamıştır.
Not Yeşilöz olmuş galiba
üstelık indirimde bu fırsatı kacırmayın derım oldukça ekonomık benzın derdı yok
http://www.deltabisiklet.com/?_Args=...fo,15,OdesisMc
lütfen onun adı zam değil Sadece güncelleme...
Artık alıştık yalama yaptı
g*te g*n şemsiye açılmaz diye ya neyse ...
Ben Yaşadıkça Sen ÇıLdIrAcAksIn!!!
Kanuni Breton _Mavi Ejder_
Vedalar Zamansız olur...
Arkadaşlar demokraside halkın dediği olur o yüzden katlanıcaz alışıcaz yurdum insanı böyle istiyor
beyler size de bi zam haberi vermeye gelmiyor hemen cıvıtıyorsunuz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bütün paramı benzine yatırıp 1 sene sonra satarsam iyi bir motor parası çıkar
Büyük motor almayı planlıyordum ama bu gidişle alsak bile yatacak otoparkta.
Hiç kusura bakmayın millet ama bizim toplumumuz Türk tarihi boyunca gelmiş geçmiş en berbat halk.Ekonomi yerin dibinde zamlarla kurtarmaya çalışıyorlar ama nafile.Bu gidişle bir anda çökeceğiz.Avrupalının, ekonominiz iyi laflarına inanmıyorum.Onlar yaptığımız iyi şeyleri ne zaman dillendirdiki.Ulan iflast etti edecek denilen Yunanistan'da bile zam yapmaya korkuyorlar bizde çatır çatır zam haberleri geliyor.Sürekli zam yaparak herkes ekonomi yönetir.
umursamak değil bu zaten umursamasakta değişen birşey olmayacak
en sonunda kimse benzin alamayacak giderek bu yüzden ne yakıt tüketen araç kullanılabilecek nede satışı gerçekleşebilecek.
en son soluduğumuz hava için ağzımıza da bir sayaç takarlar olur biter ne olacak sanıyorsunuz başka ?
sonra dersiniz daha yabancılar ev alıyor arsa alıyor orada burada diye millette para bırakıyorlar sanki en son tüm ülkeyi alıp tekmeyi basacaklar işte sömürgeciliğe doğru adım adım...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
bu pompalara yazar kasa taktıktan sonra bu zamlar başladı. eskiden kasamı vardı alıodun benzini veriodun parayı. fiş isteyen markete gidip alıodu. artık devlet 1 lt bile satsan bilio. şer...sizler. gerçekten navrodun dediğine tamamen katılıom. Siz böyle istiyorsunuz. Biz böyle istiyoruz. kimse napıon hemşerim 4.5 benzin mi olur diyor mu. yooo demiyor. adam neden yapmasın? siz otursanız o masada nasıl olsa ses cıkmıo patlatayım dersiniz geçersiniz. pisikoloji sınırı 4 tldi ne oldu? ohooo geçti 4.5 oldu bile. şimdi 5tlye cıktı sınır sonra 6-7 tl. nereye kadar?
bu gidişle 4 silindirliye anca uzaktan bakarızALLAH aşkına bir delikanlı çıkıpta bir dur desin!Çanakkale'den geriye hiç mi delikanlı dönmedi be arkadaş
15-30 Eylül arası Dubaideydim benzin galon hesabı galonu 4 UAE Dirhem, 3.68 dirhem= 1 USD aşağı yukarı benzinin litresi 50 kuruşa denk geliyor. Bu perakende fiyat tabiiki satanda kar ediyor varın bize nasıl giydiriyorlar anlayın.
Uçakta yanıcı madde yasak bende mango meyvesi aldım kilosu 4 tl filan, bizde tanesi 7-8 tl, ayrıca 3 şişe black rom 1 er litrelik tanesi 18 tl ye geliyor.Dün gelen zamla şişesi 100 tlyi aştı. Keyifle içiyorum vallahi.
Acimadiki. acimadiki. acimadiki.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
bu kadar şey yazmışsınız ama şimdi bi iktidar yancısı (yağdanlığı) bunları okursa size uzun uzun cümlelerden oluşan bi ton eleştiri yazar. niye bu kadar yükleniyorsunuz diye görürsünüz......
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)