Arkadaşlar ben daha 14 yaşımdayken bir kaza geçirdim ve üzerimde halen psikolojik etkileri var isterseniz kısa bir şekilde anlatayım..:
Bir gün öğle saatlerinde bisikletimle hızlı bir şekilde eve gitmiştim oradan 3 ay tatili boyunca çalıştığım dönerci dükkanına giderken geç kalmıştım bizim evimizde o zamanlar biraz yokuştu yokuş da dik ama en fazla 100-150metre falan bende pedallara yüklenip hızlı bir iniş gerçekleştirirken kamyon kornası duydum ama duramadım arka frenimin teli koptu bende çareyi bisikleti yan yatırmakta buldum ki buda bir hataydı yine fayda yok en sonunda kendimi kamyonun altında geçmiş kaldırımın kenarında bisikletin jantları ikiye katlanmış veda kanlar içinde buldum kanayan yerim de sağ gözüm idi çok endişelenmiştim ama allah korumuş gözüme 42 dikiş attılar 1kaç milimetre daha kesilse imiş gözümü elime alıcakmışım...Olduğum yerden kalkamıyordum 2 tane abi allah razı olsun caner ve nuri isimli iki abi hemen beni yerimden kaldırıp gözümün durumunu görmem için toros model bir arabanaın aynası yardımı ile gözümü görmemei sağladılar ki o andan sonra biraz sersemlemiştim...Hemen kendimi toparlayarak bisikletide orada bırakmadım çocuk aklı işte eve gittim annemler falan indiler aşşağıya bir tıp merkezine gittik orada herhangi bir işlem uygulayamadılar devlet hastanesine yönlendirdiler bizde taksi ile hemn gitik tabi anem ağlıyo falan annemimi sakinleştiriyim gözümün acısınımı dindirmeye çalışıyım analamadım gittii.Hastanede estetik yapacak doktor izine ayrılmış bir adet hemşire gönderdiler oda biraz sık dişini die die 1.5 saatlik bir işlem gerçekleştirerek içli dışlı bir dikiş attı...Ve şimdi gözümün altında o dikişin hala izi var ve ben scooter tip motosiklet kullanıyorum...KORKULARIMI yenemiyorum ne yapıcam anlamadım olayın üzerinden 3-5 sene geçti...