Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sahte NGK Buji

REKLAM ALANI
    blamir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Z750R, Husaberg FE450e, YZ125
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kargo türkiyeye 40 dolar tutuyor.
    Yukarıdada belirttim kargosu yüksek diye. 1 Adet değil 10 adet alırsanızda aynı kargo geçerli. 3-4 Arkadaş birleşip alınırsa yine ekononik oluyor. İridyum buji alırsanız çok daha avantajlı olur. O kadar para herkes vermek istemeyebilir tabi benimki sadece bir öneri. Açıkçası ben Türkiye'de kimseye güvenemiyorum. İngiltere, Almanya gibi ülkelerdeki büyük firmalardan alış veriş yapıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    audioslave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda & Yamaha
    Orjinal Ngk isteyip netten siparis etmeyi dusunenler;www.ozenticaret.com.tr yi oneririm,bikac gun once aldigim bujiler bu videoya gore orjinaldir,cr8ek cift tirnak bujiler icin iyi fiyatla satiliyor,ayrica motor yagi da satmaktalar,ben memnun kaldim,tavsiye olunur.

arkadaslar ıyı gunler konu bıraz eskı ama sızden bır rıcam var suphelendıgınız ngk satan arkadasları bana bıldırebılırmısınız..herkese kazasız gunler dılerım

Motosikleti
    Artık Yok...
    ngk konusunu çözebilen varmı orjinal internet üstünden nerden alabiliriz.. 3 tane aldım 3üde sahte çıktı.. en sonunda kafamın tası atıcak 40 dolarıda gözden çıkarıcam gidicem ngkstore dan sipariş vericem hiç olmassa elimdeki ürünün %100 orjinal olduğunu bilirim..

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Sahte olmayan NGK bujileri şu sitelerden alabilirsiniz. Zaten piyasadaki en güvenilir mağazalardandır:

http://www.merkezyedekparca.com/kategori/buji/24/

http://www.enduromarket.com/kategori...cesitleri.aspx

Ben eski motoruma enduromarketten, şu ankine ise merkez yedek parçadan sipariş verdim DPR7EA. Hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Bu adresten de Türkiyedeki NGK yasal distribütör ve dağıtımcılarının bilgilerini bulabilirsiniz:

https://www.ngk.de/tr/dagitim/distri...ulabilirsiniz/
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

barismanco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    http://www.brnmotor.com.tr/Kawasaki-...l,PR-3090.html

Arkadaşlar ben bu siteden aldım memnunum orjinal iridyum buji yolladı adamlar. Bence bakabilirsiniz bu siteye de.
    Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.

Motosikleti
    Artık Yok...
    orjinal olduğunu nerden biliyorsunuz adamlar bire bir sahtesini yapıyor zaten. distiribütör den onaylımı bu siteler .. yani distiribütör diyormu bu siteler benim orjinal ürünlerimi satıyor diye.. 3 kere sahte çıkınca artık güvenim sıfır..

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinal olduğunu nerden biliyorsunuz adamlar bire bir sahtesini yapıyor zaten. distiribütör den onaylımı bu siteler .. yani distiribütör diyormu bu siteler benim orjinal ürünlerimi satıyor diye.. 3 kere sahte çıkınca artık güvenim sıfır..
    Merkez ve Enduro Market direkt olarak distribütörden stok alıyor. Güvenmiyorsanız siz de perakende satış yapacak bir distribütör bulursanız oradan alın.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    Bende antalyada hondanın senelerce yetkili servisliğini yapmış bir satıcıdan ngk iridyum buji aldım buji 300 km de yağlanıp kararıyordu motor zor ve titreşimli çalışıyordu iki haftada bir temizleyip takıyordum sonra canıma tak etti ngk buji marketten denso iridyum aldım ve honda dylan gibi kronik yağ yakabilen motorda 3 yağ değişimi kullandım. Dahada kullanıtdım ama opetten aldığım benzin karbüratörü tıkayıp motorun çalışmasını bozunca bujinin porseleni biraz erimiş ve buji bozuldu sanayiden ngk orjinal buji aldım 20 liraya taktım. Sahte iridyumdan kat kat daha iyi. Sahtelerin kutusunun rengi biraz farklı oluyormuş vede bujinin metal kısımları mat duruyormuş. Youtubedeki videolardan anca bu kadarını çıkarabildim. Ben bir dahaki sefere tekrardan ngk buji market sitesinden alıcam. Geçen sefer aldığımda hediye olarak çok güzel boyun askılığı yollamışlardı.

Motosikleti
    Artık Yok...
    benim anlamadığım sahte mal bu kadar nasıl yaygın olabiliyor.. bakıyorsun koca koca ismi adı olan büyük yerler sahte satıyor.. hiçmi önlemini almıyorlar.. orjinal ürün bulamamak ne demekdir hakkatten şaşıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

arkadaşlar bujimarket.com var orjinal midir..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim anlamadığım sahte mal bu kadar nasıl yaygın olabiliyor.. bakıyorsun koca koca ismi adı olan büyük yerler sahte satıyor.. hiçmi önlemini almıyorlar.. orjinal ürün bulamamak ne demekdir hakkatten şaşıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------

arkadaşlar bujimarket.com var orjinal midir..
    O siteden Hyosung GV 250 için NGK buji ve buji piposu almıştım.Motorun üstündeki bujilerin ömrü dolmamıştı ama buji pipolarını değiştirirken bujileride değiştireyim dedim.Motorun üstünde de aynı marka model buji çıktı.Açıkçası yeni bujileri taktıktan sonra motorun çalışmasında olumsuz hiç bir değişiklik olmadı,yaklaşık 500 km dir kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.Yüzde yüz garanti veremem ama orjinal NGK gibi gözükyor.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

Romedon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja ZX-636,Bajaj PULSAR 200 RS
    bu buji standart birşey mi? yoksa her motor için ayrı mı oluyor?

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Romedon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu buji standart birşey mi? yoksa her motor için ayrı mı oluyor?
    Standart değil.Her motor bloğuna uygun belli tip bujiler var.
    Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.

ramcixx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 - cbr250 - cbf1000 - f650gs - cbf600
    Alıntı bassturbin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direk sitesinden sipariş verin beyler... Bayilere bizzat gidin bayiden alın. Eften püften sitelerden n11 den filan aman ha!!
    - - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı ramcixx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Direk sitesinden sipariş verin beyler... Bayilere bizzat gidin bayiden alın. Eften püften sitelerden n11 den filan aman ha!!
    ngkbujimarket.com sitesi kapanmış server not found hatası veriyor biraz araştırınca egesan oto yedek parçaya aitmiş o site.. yani bujimarket.com sitesinin sanırım site isim değiştirmiş..

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    ben orjinal tvs apache bujisi kullanıyorum. çif dırnahlıdır kendisi 25 tl.

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    http://www.rotas.com.tr/Yeni-uye/bu site ngk markasının resmi dist., ancak üye olurken cari hesap kodu istiyor, acaba parekende satış yapmıyor mu ? bu arada 2 hafta açtığım üyeliğimi silmişler

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    günaydın beyler. sipariş ettiğim ngk buji geldi. fakat içime bir kurt düştü. ya bu sahteyse? adamlar birebir taklit ürün yaptıysa sahte olduğunu nereden bileceğiz?

ayrıca ürün kutusunun üzerinde hint ya da gürcistan alfabesi ile yazılmış yazılar bulunuyor. normalde ingilizce/japonca olması gerekmez mi?

made in japan ibaresi bile yok.

çok pis tereddütteyim arkadaşlar! arafta kaldım. her yanı yılan dolu karanlık kuyulara düşmüş gibiyim. yok mu bir el uzatacak olan?

valeros46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın beyler. sipariş ettiğim ngk buji geldi. fakat içime bir kurt düştü. ya bu sahteyse? adamlar birebir taklit ürün yaptıysa sahte olduğunu nereden bileceğiz?

ayrıca ürün kutusunun üzerinde hint ya da gürcistan alfabesi ile yazılmış yazılar bulunuyor. normalde ingilizce/japonca olması gerekmez mi?

made in japan ibaresi bile yok.

çok pis tereddütteyim arkadaşlar! arafta kaldım. her yanı yılan dolu karanlık kuyulara düşmüş gibiyim. yok mu bir el uzatacak olan?
    Şu videoyu izle: https://www.youtube.com/watch?v=b4e9AraeXWg

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı valeros46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    teşekkürler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)