Motorunuzu akşamları nereye koyuyorsunuz? Başına bişey gelir diye tırsıyorum
-
Reklamlar
-
Dostum Bence Ön Tada Arka Tekerİ Falan Bİ Dİrege Veya Dogalgaz Borusuna Falan Kİtle
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
Olcakla ölceğe çare bulunmaz .Ama tedbiri elden bırakmamak lazım tabiki kilit kapalı garaj otopark alarm vs vs İyi bir motorum olsa beraber yatardım heralde
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yakınlardaki bir otoparkla uygun fiyata anlaşabilirsin motorlar çok az yer kapladığı için uygun bir aidatla, gece rahat uyursun
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Oto park konusu en mantıklı ama onun dışında evinin bahçesi olabilir o da olmadı en güzeli Aydınlık bir yerde mesela sokak lambalarının altına park etmen çükü garaj gibi bir yerde hırsızın tek derdi garaja girmesidir motoru eninde sonunda garajın içinde çalıştırır. Sokaklambasının altında elbet geçerken biri görücek diye çekinirler.
Not : Bu bilgiler garantili bir yerlerden öğrenildi...
-
Walla tekerden kilitleme olayı illaki gerekli lakin ben biras pimpirikli bi adamım güvenemiyorum sokaklara başına bishi gelir diye.
Otoparkta aylık 30 - 40 ytlye kabul ederler umarım diye düşünüyorum.
Sizler nasıl yapıyorsunuz?
-
Garaj yada otopark
Alarm
Kilit
Benim garajım var
-
aynı sorunlar bendede vardı ve bi aralar almaktan vazgeçecektim, motoru almadan otoparkla anlaştım ayda 30 ytl'ye 24 saat açık istediğim zaman motorumu alıyorum ve yine 24 saat başında bekçisi var, otoparkla evin arası da fazla uzak değil. en güvenilir çare bu, bi de kilitlenebilir kılıf alınca kaskı'da motoruma bağlıycam ve sallana sallana evime gideceğim. (şimdi elimde taşıyorumda...)
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
ve bir orman gibi kardeşcesine...
-
apartmana koymaya izin verirler mi acaba
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
valla benim evin altında kapalı garajım var orda dahi korkuyorum bu hırsızların gözü çok kara artık kalın bir zincir aldım kirişlere bağlıyorum motoru. işe geldiğimde de aynı sekilde zincirsiz bırakmıyorum hiç
-
Kesinlikle kapalı otopark hem hırsıza karşı iyi hemde motorun için
ben 45 ytl ödüyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
iyi de yakında otopark mı varr
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
50 metre yürüyorum ben 500 metrede olsa yürürdüm,hem motor aldığımdan beri kilo aldım spor olurdu biraz.yeni motor alan arkadaşlar kilolara dikkat bana 15 kilo aldırdı (ee bakkala bile motorla gidersen olacağı odur)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
-
ah geceleri beni uykusuz bırakan yarim....
sana yaban ellerin uzanmayacağını bilebilmek ne büyük huzur olurdu...
motorum emniyette değil, apartmanın, motoru içine alamayacağım bir yapısı var. etrafta otopark yok. bulabildiğim en kalın ve an pahalı kiliti aldım ama mercedesin kilitini açan hırsız benim motoruma göz koyarsa hiç şansım yok biliyorum.... okuyup üflemekten başka çare mi var ki..???
[I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]
-
Arkadaşlar bu konu ile alakalı bir başlığımız zaten var konuya mevcut başlıktan devam edelim
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7722
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler