arkadaşlar ramconun selamı vardı sedatan aldım slamını iletiyimdedim kendisi iyiymiş
inşallah üsküdar tayfası caya teşfik buyurur bekleriz
arkadaşlar ramconun selamı vardı sedatan aldım slamını iletiyimdedim kendisi iyiymiş
inşallah üsküdar tayfası caya teşfik buyurur bekleriz
Aleyküm selam ,inşallah gelecekler...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
selamun aleykum Mt kemik tayfa....maşallah bi gün bile rahat yok her an her gün bir icraat var...
Neyse ben bişi Görmedim,duymadım,bilmiyorum,söylemedim,yarın İrfan bombayı patlatır Mt de nasıl olsa
Şimdiden hepinize iyi eğlenceler,bol resimler ve videolar bekleriz ona göre
motorum yok binmeye , arabayla giderim bir ihtimal çay içmeye ...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
selamün aleyküm.bi turda ben isterim ama önce yanlara şu tekerlerden takalım
By farcob at 2011-10-08
beni listeye filan eklemeyin selocanlar affınıza sığınıyorum bu sefer beni affedin, pas geçin aslında gelmeyi çok istiyorum , fakat birdahki çıkarmayı buralara yaparsanız kocaeli kemik tayfada kemikleşiyor yavaş yavaş arkladaşlar hepinizi çok özledim fakat gelip gelemeyeceğim tam bir karmaşa
resim çekinin , video çekinin ne çekinirseniz çekinin ortamı teneffüs edelim biraz , haydeyin millet maltepeye ...
---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:19 ----------
abi alıştı o beleş motürlere , sağı solu belli olmaz ,yengeyle sıvışır uzar aradan , benden sölemesi
---------- Post added at 11:24 ---------- Previous post was at 11:22 ----------
ne oldu bekir motürün ishal mi oldu ybr yi bırak arabayla gel çay içmeye ne ayaksın sen şekerim gömü filanmı buldun ?
---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:24 ----------
ahmedim bomba filan deme zaten milletin bombalardan midesi iyicene bulanmış bulanmış , şimdi imha ekibi filan dikilir başımıza aman diyeyim
konuyu açtım bu arada , nihayet bu gün işi gücüde astım yoruldum yavvv mt de moral bulacam biraz dökülün video ve resimleri şekerim paylaşım olsun neşemizi bulalım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Senin adın yeter irfan efendi.
Farcop abi ayıp ettin şimdi sana 4 tekerlek takarız yanlara zaten kalkışta tekerlekler otamatikmen toplanıyor
http://www.youtube.com/watch?v=0AGfLLR16cM
hani liste nerede
irfan kardeşim topicde mesaj gönderdim görmedinmi
bide böyle mesajlar utandırıyor beni
ben geliyorum abim...
program yapıldı geçens efer buluştuğumuz yerdeyiz....
iftar yemegimizin afiyetle yedigimiz mekana 08 lastigimi ceviriyom
tekeriniz düz basın gelin gariiiiii
Yolcudur abbas bağlasan durmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
şimdi cıkıyom yola beyler lastiginiz düz basınkop kop
Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederiz özellikle bize sürpriz yapan JESSE e çok teşekkürler.Cümleten hayırlı sabahlar diliyoruz....MT KEMİK TAYFA Bu arada çaylar-kolalar ve hamburgerleri ısmarlayan Sayın FARCOP abiye de hürmetler Allah kesesine bereket versin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)