Kanuni Tiger uzun yolda yorarmı !! (Eskisehir-Alanya arası)
Reklamlar
-
Arkadaslar bundan7 sene once mz251 motorum vardı ve bu motorla 200km yaptım fakat oldukca zorlanmıstım toplam 3 ay kullandım motorsiklet kullanmayıda o makina ile ogrendim ve bu gecen 7 yıl icerisinde hic motorsiklet kullanmadım son 1 yıldır tekrar motorsiklet tutkunlugu basladı ama şayet alırsam senede en az 5 kere uzun yolda yapmam gerekecek bahar ve yaz aylarında bu siteyi konulara hakim olmadıgım icin pasif takip ediyorum ve yorumları okuyorum sadece buradan gozlemledigim ve gidip birebir gordugum 4000 ytl altı bana en uygun makina kanuni tiger gibi geldi kaslı ve kuvvetli gibi gorundu sizdende fikir almak istedim bu sozunu ettigim motorsiklet uzun yolda diger ucuz cinli 250cc liklere gore kullanaımı nasıldır rahatlık,sarsılma,gidonun sıkılıgı,hararet yapma vb. yardımlarınız icin simdiden tesekkurler..
Ayrica acaba tekrar motorsikleti kullanırken zorlanırmıyım acaba hic uzun sure kullanmaya ara verip tekrar kullanan oldumu?
Reklamlar
-
walla aslında kategorisi uzun yolda kulanılacak motor tipi ama , kanuninin çinlilere uzun yol tecrübesinden de yararlanmasını söylemişmidir bilemem bana dersen ,
5 üzerinden 2 puan veririm tiger 250 ye
-
bence yormaz sonuçta rahat motor
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
-
Merhaba
Uzun yol yapabilirsin. Özellikle 15 dişliyi mutlaka taktırmanı tavsiye ederim. Uzun yol sürüşlerde daha az titreşimle gidersin. Yatması kalkması iyidir. Frenler güçlü. Yalnız süspansiyon biraz serttir. Bozuk yolda çok gidersen biraz rahatsızlık hissedebilirisin. Gerçi bu kişiye göre değişen birşey. Motor gücü sınıfının en yükseği. Tüketim olarakta oldukça iyi bir motor. Depo yarım veya daha fazla doluyken yol tutuş ve direksiyon hakimiyeti daha iyi. Çünkü ön arka ağırlık dengesi düzeliyor ve motor tadından yenmiyor. Koltuğu serttir. Özellikle kilon benim gibi fazla ise (100kg) koltuk uzun sürüşlerde kaba etlerde ağrı yapıyor. her 150km sonunda bir 10dk dinlenirsen sorunun olmayacağını düşünüyorum.
görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Makinecvp icin saol tiger topic inde ayrıltılı yazını okumustum cok acıklayıcı bilgiydi fakat topic in konusu bozulmasın diye oraya yazmamıstım hemen hemen tum 250 lik cinlileri gordum bana en saglam ve guvenilir tiger geldi aradaki 1000ytl farkı verdigi guven kapatıyor diye dusunuyorum bu arada tigerin fiyatıda3900e dustu almanın tam zamanı durumu olanlar icin umarım ilk suruslerde yana yatmam
-
100 km'de bir 15 dakka falan mola verirsen yormaz heralde...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
ArkadaŞim Hicbirsey Olmaz Yanliz Zorlama Antalya İstanbul Arasi Iki Kere Gittim Yanliz Ortalama 100 İle 150 Km Arasinda 10 15 Dakika Mola Ver Hem Motor Icin Hem Senin Sagligin Icin Disliyi Degistirirsen Ortalama Motorun 150 İle 160 Km Surat Yapar Buda Fena Sayilmaz Mutlaka Yanina Lastik Kopugu Al Allah Korusun Biryerde LastiĞin Patlarsa Diye Şİdİden Hayirli Yolculuklar Kendine Dikkat Et...
-
just life sor , o kullanıyor
-
cevaplarınız icin cok tesekkurler arkadaslar zaten baska bir arkadasda antalyave eskisehir arasında gidebilirmi diye farklı bir motor sormus zannedersem o motor confirigasyon olarak tigerden dusuk fakat uygun sartlarla gidildiginde onunda gidebilecegi soyleniyor ama kullandıgın aletin uzun yolda cok rahatsız etmemesi ve yormamasıda onemli fakat makine arkadasda o konudada sorun yasamayacagını soyledi sıra motorsikleti almaya geldi beklesemmi acaba biraz daha malum fiyatları dusecekmis
-
Şu an Tigerin fiyatı her ne kadar sitesinde4560Ytl gibi yazsa da 3850Ytl.
Bunu bayideki listeden görmüştüm.Onlar da bu fiyat düşüşünden yüksek fiyatla sattıkarı müşterilerine karşı mahçup durumdaydılar!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler