yanındaki motosikletle işaretleşme anlaşma sırasında farkında olmadan sol şeride kayıyor ve isabet ki arkadan gelen araçta o hızlarda saniyelik bir şeydir tepki verip uyaramadığını sanıyorum , tabi motosiklet sürücüsü o pisikoloji ile araç sürücüsüne kitleniyor ve sonuç hepimizin anladığı gibi ,
her zaman bas bas bağırıyoruz kurallara uyalım diye 2 tarafıda düşünmek gerekir motosikletçiyiz diye afferim ulem motorcu adamı nasıda dağıttı diye yorum yapmak yanlış olur , teraziye 2 kefedende yaklaşmak gerek adaletli olmak gerek, yiğidi öldüreceksin ama hakkını yememek lazım
motosiklet sürücüsü kanımca hatalı dikkatini yandaki ile işaretleşme temasına verip ikaz uyarı vermeden istem dışı şerit ihlali yapıyor , bunu hayatıylada ödeyebilirdi allah kimseye göstermesin...
öte yandan bu konu ile benzer türkiyeyi düşündüğümüzde elimize silah alıp adam vurmamız gerektiği gerçeğinide itiraf etmeden duramayacağım ,
bırakın şerit değiştirmeyi kendi şeridimde adam posta koyup bide arkadan elle sttır gıt hareketi yapıyor , çekil yoldan diye , yaşadığımı söylüyorum,
yotubeden ordan buradan izlediğimi değil ..
onun için bir an o bizim meşhur sürücülerimiz geldi aklıma haksızda olsa sanki bitanede benim hatrıma çak düşüncelerimi dizginleyemiyorum ,
aynı zamanda bir çok insan gibi bende araç sahibi ve sürücüsüyüm ben öyle yaparsam benide yamultsunlar...