Arkadaşlar asyanın yeni modellerini bi görün derim..150T 19A tatlı geldi gözüme...
Arkadaşlar asyanın yeni modellerini bi görün derim..150T 19A tatlı geldi gözüme...
www.asyamotor.com
linki de verelim tam olsun
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Asya geçen senenin yıldzı parlayan firmalarından. Özellikle ucuz motosiklet prensibini benimsemesi onu diğerlerinden ayıran en temel özelliği idi. Bu sene rakiplerinin ataklarına cevap vermekte oldukça geç kaldı. Ben farklı modeller bekliyordum açıkcası. Beklediğim modeller yok. Bi dolu scooter ve moped benzeri cub model var. Hepsi fiyat ve özellik olsrak birbirini andırıyor 200cc lik motoru ve 150T 19A yı saymazsak diğerleri sıradan modeller.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
biz onun 250cc olacağını sanmıştık ):scoozy adlı üyeden alıntı
neyse, dikkatimi çeken birşey var, asya motor her yeni modelinde kalitesini biraz daha artırıyor gibi. 2 sene sonra çok daha sağlam modelleri olur diye düşünüyorum.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Dünkü gazetelerde çıkan reklamlarında ısrarla yeni geleceklerin daha basit modellerini yayınlamışlardı. (Kesinlikle sitedekilerin en alışılmış en basit modelleri.)
Bunlar gelecekse Asya bu sene yine iyi iş yapacaktır bence...
Ama reklamlarında daha seçici olmalılar.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yeni motorlar baya bi ilgi çekecek ,bu sene asya çok iş yapar gibi.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
lam küfür ediyorlar
harbi şu motor güzelmiş
Başlığı motosohbete taşıyorum.....
Bu bölümde açılan başlıklar , marka ve modeller hakkında kapsamlı bilgi içermeli
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Farklı bi kaç model var en azından bence bu bile güzel diğer markaların piyasadakilerden farklı olmayan bir tane bile motosiklet getirmediğini düşünürsek...Bazı modeller ve fiyatları bence gayet iyi ama kalite olayıda önemli tabi...İzmirdeki servisleri çok iyi olduğu için diğer markalardansa (çin malı) asyayı tercih ederdim heralde gene alıcak olsam ama diğer şehirlerde servis olayı ne durumda orasını bilemem.Zaten çin malı motor markaları bir sürü piyasada ama alınabilecek marka bi kaç taneyle sınırlı çünkü almakla bitmiyor bunun servisi yedek parçası vs. de var...Biraz önce İzmir bayisiyle konuştum mart sonunda modeller burda olacakmış.Hayırlısı neyse o olsun diyelim...
arkadaşlar bu direksiyon farkını biri bana açıklasın allah aşkına.bazıları ön kısımla bütün bazılar ön kısım ayrı şekilde yapılmış farkı nedir.yardımcı olursanız sevinirim
asya ne getirirse getirsin almamak lazım ben aldım oradan biliyorum yani
"hayırlı evlat anasına günde bir çuval küfür toplar" derler ....
bunlar hayırlı evlat
sabah küfür ediyorum akşam küfür ediyorum , servis yok , garanti hikaye ,işçilik sıfır
"ÇİN malından ne bekliyorsun" diyebilirsiniz ama , adi olduklarını biliyordum ama bukadar olduklarını bilmiyordum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)