Buda oldu! Muhabbet kuşuyla takas Cbf arıyor...
Reklamlar
-
Çok cazip bi teklif sitedeki cbf 150 sahiplerini bi uyarıyım dedim Buyrun efendim:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0484409/detay/
Reklamlar
-
-
Benim ilanımada kurbanlıklarım var diye mesaj atmış biri
-
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
-
Dün 1908 Model Nagant 6 patlar tabanca ile takas teklifi geldi motoruma siz ne diyorsunuz Muhabbet kuşu da neymiş
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
Dün 1908 Model Nagant 6 patlar tabanca ile takas teklifi geldi motoruma siz ne diyorsunuz
Muhabbet kuşu da neymiş
Vay bee adam tam antika hastasıymış desene...Nerden bulmuş o çakar almazı :D
-
offf dvd vcd seti buzdolabı verenleride görmüşlüğümüz vardır
-
Adam bu işi beceremedim demiş açık yüreklilikle
O zaman tüm kuşuna bakamayanlar için gelsin
http://www.youtube.com/watch?v=gSCUfkAEySE
-
Bana da dün akşam Ps2 - Trident tv'li telefon ve bisiklet takası geldi Hepsi bir arada 3'lü paket yollayacakmış. Buzdolabı mı? No-frost'sa olabilir belki
~ - 2012 Skoda Octavia TDI DSG - 2011 Palio Sole 1.4 Premio ~
-
Benim de Safkan Sibirya Kurdum Var Translap la değiştirebilrim :D
-
Daha önce televizyonda böyle bir olayın gerçek olduğunu gördüm.Motorla da değil, arabayla hem de...
http://www.samanyoluhaber.com/h_4023...as-edildi.html
-
uzaktan kumandalı oyuncak araba teklif edene ne demeli
-
beyler muhabbet kuşu üreticisiyim..
cbf'i 3000 tl sayarsak,karşılığına nerden baksan 25-30 çift muhabbet kuşu denk gelir...
2 ayda 1 ortalama 4 yavru verirler... 6 ay sonunda iyi bir bakım ve hastalığa maruz kalmazsa çok rahat fazer parasını çıkarır...
en kötü tarafı bakımı zor ve meşakkalidir,bırakıp ta bir kaç günlüğüne bir yere gidemezsiniz.
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
sandal ve tesbih koleksiyonnu benim gördüğüm ilginçliklerdi
-
babaçi adlı üyeden alıntı
cbf'i 3000 tl sayarsak,karşılığına nerden baksan 25-30 çift muhabbet kuşu denk gelir...
2 ayda 1 ortalama 4 yavru verirler... 6 ay sonunda iyi bir bakım ve hastalığa maruz kalmazsa çok rahat fazer parasını çıkarır...
en kötü tarafı bakımı zor ve meşakkalidir,bırakıp ta bir kaç günlüğüne bir yere gidemezsiniz.
O fazer parası net kar mı yoksa masrafları da düşecek miyiz oradan ? Ayrıca üretirsek nereye satabiliriz bunları toptan ?
YOU WILL NEVER WALK ALONE
-
Atahualpa adlı üyeden alıntı
O fazer parası net kar mı yoksa masrafları da düşecek miyiz oradan ? Ayrıca üretirsek nereye satabiliriz bunları toptan ?
abi ankaraya göre konusuyum ulusta halin karşısı ful kus balık dukkanı . o tarz yerler alıyor.
ayrıca millet bebek kuş hastası + bende dahil . 50 tl ye 1 aylık kuş aldım 10 ay oldu catır catır konusuyo . sırf bunu konusturmak icin alanlar var dogdugu andan itibaren elden satış yapa bilirsin . temiz iş ugraş gerektiren iş . arkadasında dedigi gibi biyere bırakıp gidemiyosun . biz bayramda trabzona giderken bile yanımızda götürmek zorunda kaldık aclıktan yamulmasın die
bii soruda benden bu tür üretim amaclı kuşlara otomatık yemleme sistemi tarzı bişi yapamıyormuyuz. akvaryumlarda oldugu gibi ?
EcelE GitmeK CoK KolaY , SevdiğinE GiT SeN Yava$ Yava$...!!!
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------
[/COLOR]
beyler muhabbet kuşu üreticisiyim...
reklam yapmayalım arkadaşım
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
fazer'in tekerini alamazsin 6 ay degil 6 sene sonra..bizim burda 5 lira muhabbet kuslari sen neyden bahsediyon
-
Zodium adlı üyeden alıntı
fazer'in tekerini alamazsin 6 ay degil 6 sene sonra..bizim burda 5 lira muhabbet kuslari sen neyden bahsediyon
valla hocam sizin orada baya ucuzmuş bizim burada (akhsar) 15 - 20 TL arası gidiyor muhabbet kuşları :D
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
Kesinlikle haklı.. Az çok bilgim var kuşlar ve balıklar hakkında.. İyi bi bakımla kısa zamanda parasını çıkartır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)