Motor Önerisi İstiyorum Lütfen Yardım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bence 600 TLye güzel bir bisikllet al. Elektrikli bisiklete falan para verme çok gereksiz bir alet. 17 yaşına gelince güzel bir eğitim ve ardından düşük cc bir makine alırsın.
-
seza35 adlı üyeden alıntı
Bence 600 TLye güzel bir bisikllet al. Elektrikli bisiklete falan para verme çok gereksiz bir alet. 17 yaşına gelince güzel bir eğitim ve ardından düşük cc bir makine alırsın.
aslında sınırları biraz zorlasa 100- 150 tl gibi temiz birtane cup alabilir bence.
hem bnce bisiklete 600 tl cok türkiye gibi bir ülkede...
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
-
-
-
\\\\O \\\\O baban olupta şunu görsem bisikleti bile elinden alırdım
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
Kenar süsü de yapsaydın
k.b bişey anlamadım?
-
bence bi tane mobilet al ben senin yaşında iken 2 tane mobiletim vardı bir pejo bir süper 51 ....... 500 lira verdin mi mobiletin süperini alırsın
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
-
adanalı01 adlı üyeden alıntı
bence bi tane mobilet al ben senin yaşında iken 2 tane mobiletim vardı bir pejo bir süper 51 ....... 500 lira verdin mi mobiletin süperini alırsın
abi mobilette çok ses çıkarıyor :S bide kaza riski çok yüksek diye duymuştum... :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
adanalı01 adlı üyeden alıntı
yakalanmayalım polise sonra 500 tlmizden oluruz bide ceza yeriz iyisinden
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Faruk.UZN adlı üyeden alıntı
\\\\O \\\\O baban olupta şunu görsem bisikleti bile elinden alırdım
nedenki
-
-
-
genç senin ders çalışma saatin gelmedi mi sen git önce 440 puan al sonra motor bakarsın hadi bakalım
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
-
Senin kullandığın bu Türkçe'yle, babanla aranızdaki anlaşmayı kıyaslayacak olursak sen motor sevdasından vazgeç. ///@@@---___---@@@\\\
Motosikletli Kaplumbağa...
-
konuşamda bişey yok ben antepliyim şiveden sana değişik gelmiş olabilir
-
[QUOTE=Waqrand27;2463021]abi mobilette çok ses çıkarıyor :S bide kaza riski çok yüksek diye duymuştum... :([COLOR="Silver"]
Sen biyonik ve pejo üzerinde duramıyorsan yeni modelleri hiç kullanamazsın..
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
-
[QUOTE=ysn17;2463387]
Waqrand27 adlı üyeden alıntı
abi mobilette çok ses çıkarıyor :S bide kaza riski çok yüksek diye duymuştum... :([COLOR="Silver"]
Sen biyonik ve pejo üzerinde duramıyorsan yeni modelleri hiç kullanamazsın..
kullanmasına kullanırımda sesine gıcık oluyorum bide yol tutuşu iyi değil diye duymuştum...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler