Evet hız km ile alakalı 6-7 binde 100-110km/h 20-30 binde 140-150km/h 50-6o binde 200-230km/h böyle gider,bence hiç motor üstünden inme ver kmyi ver kmyi Hayabusaya bile kafa tutarsın...
slm kardeş motorun hızı 125-150 cc olmasıyla alakalı değildir arkadaşlar motorun yapısı şanzuman dişli sayılarına göre hız değişir vites aralıkları kısa olan motor yani aniden 5 vitese çıkan motor fazla hız yapmaz ama iyi çeker biryerde duymuştum windy 150 ninde vites aralıkları kısa imiş öyle ise hızı normal yani fazlasını belkeme ancak dişlilerle oynarsan az bir fark olur hızında
fat280_aynı şekilde cbf150 içinde durum aynısı
Mustafa Kemal Atatürk
120 yide yapmıyor ki ben birkez 115 görmüştüm genelde 110 son hızı
kafaya koyduktan sonra ölümü göze alıp 150 kmhızda yapılır ancak bu asla gerçek hız değildir düzde rezalet çekip araçları sollayamazken yokuş aşa sollamak tehlikeden başka birşey değil hiç bir fayda sağlamaz
Mustafa Kemal Atatürk
fat280in de dediği gibi motosikletin ürettiği gücün şanzıman vasıtasıyla son hız/serilik oranlaması yapılır...yani motosikletin son hızı hem ürettiği güce hem de bunun ne şekilde aktarıldığına bağlıdır.sadece ccye bakılarak motorun son hızı saptanamaz.sadece ortalama değerler verilebilir.ve senin yaptığın hız ortalamaya uygun duruyor
MT 17 ÇANAKKALE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)