Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Chooper Tavsiyesi..

REKLAM ALANI
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    arkadaşlar bende 100lük bir yuki var onu satıp bir chooper yada spor tarzda bir motor almak istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? tavsiyeleriniz benim için çok değerli. 250lik tercihimdir. hangi marka modeli tavsiye edersiniz chooper ve sport olarak?

---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

bu arada başlık yamlış olmuş sadece chooper yazmışım kusura bakmayın
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Hocam bütçen ne kadar ? Boyun posun kilon ne ona göre elimizden geldiği kadar yardımcı olalım :D

Atahualpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR 250E-9
    Çançinçon Cruiserlerden alacaksan eğer Regal Raptor , Keeway den başkasına pek bakma derim. Biraz daha paran var ise Hyosung GV250 işini görecektir. Japon alacak kadar paran varsa bize neden soruyorsun
    YOU WILL NEVER WALK ALONE

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Keeway 'ı neden övdün. Pek kullananı ve tavsiye edeni görmemiştim. Ne yönden önerdin _?

Motosikleti
    RR 250E-9
    Super Shadow ve Land Cruiser gayet başarılı motosikletler. Superlight ile karıştırma o gayet fena. Zaten Yamaha Virago nun bire bir kopyaları az yakıyorlar ve bizimkine oranla daha az vibrasyonlular. Virago nun satışı Euro emsiyonları yüzünden avrupada bitti. Ancak Amerika da halen devam ediyor. Amerika da satılan Viragoları da Keeway i üreten firma yapıyor.

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Bizim motorlarda zaten tek takıldığım konu vibrasyon konusu..Ah onu bi çözebilsek yada en aza indirebilsek :(

Motosikleti
    RR 250E-9
    Hatta Lifan Türkiye ye kendisi girdikten sonra şu Ötv mevzu yüzünden getiremedikleri LF400 ü çok merak ediyorum şahsen.. Sıralı çift silindir olduğu sürece çözemeyiz o sorunu.

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cruiser ile sport arasında kaldıysan eğer sport motosiklet öneririm.
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    Alıntı telkarinn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim motorlarda zaten tek takıldığım konu vibrasyon konusu..Ah onu bi çözebilsek yada en aza indirebilsek :(
    konuyu başka yere çekmem istemem ama vibrasyon konusunu regal raptor için mi söylüyorsunuz?
    ben uygun devirde ve 120 yi geçmediğim sürece pek titreşim hissetmiyorum
    İkincilik kaybedenler içindir...

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Alıntı HaydarBıçak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu başka yere çekmem istemem ama vibrasyon konusunu regal raptor için mi söylüyorsunuz?
    ben uygun devirde ve 120 yi geçmediğim sürece pek titreşim hissetmiyorum
    Evet hocam regal için söylüyorum. Bende de 250lik var. Kısa mesafelerde hissetmiyorsun belki ama uzun süre üstünde olduğun zaman uyuşuyor belden aşağısı. En fazla kaç saat biniyorsunuz ki siz _?

HaydarBıçak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125r
    mesela dün bakırköyden çatalcaya gittim geldim 100 km toplam 3 saatte gittim çok trafik vardı
    düz olan kısımlarda da çatalca yolu çok bozuk olduğu için 80i geçmedim

akşamda mecidiyeköye gittim geldim toplam 1 saate o olsa sadece dün 4 saat kullandım ve boş yolda
    5. vites 80 - 90 arası sabit gazla titreşim hissetmiyorum şehir içide vites değiştirme aralığım
    1. vites 0 - 20
    2. vites 20 - 40
    3. vites 40- 60
    4. vites 60 - 80
    5. vites 80 - 110

bu şekilde titreşim yok denilecek kadar az
    İkincilik kaybedenler içindir...

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Ben hissediyorum yaa..baya bi net hemde. Bazen 6 saat - 7 saat üstünde oluyorum motorun. Sürekli yürür halde değiliz dinleniyoruz ama yine de rahatsız ediyo insanı.

Motosikleti
    RR 250E-9
    mesela dün bakırköyden çatalcaya gittim geldim 100 km toplam 3 saatte gittim çok trafik vardı

akşamda mecidiyeköye gittim geldim toplam 1 saate o olsa sadece dün 4 saat kullandım ve boş yolda
    5. vites 80 - 90 arası sabit gazla titreşim hissetmiyorum şehir içide vites değiştirme aralığım
    1. vites 0 - 20
    2. vites 20 - 40
    3. vites 40- 60
    4. vites 60 - 80
    5. vites 80 - 110

Aynen ben de bu şekilde kullanıyorum. Fakat V motoru bu şekilde kullandığında esas farkı anlarsın. Neticede bizim motorlar balansörsüz sıralı çift silindir. V motorun pistonlarının karşılıklı çalışması ile absorbe edebildiği titreşim ile mukayese edilemez.

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT

1. vites 0 - 20
    2. vites 20 - 40
    3. vites 40- 60
    4. vites 60 - 80
    5. vites 80 - 110

ah ah , hey gidi günler be , xx 5. vites dahil çinçonun yaptığını 1. viteste hemide gıpraşımsız yapıyordu , çok özledim o'nu
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Alıntı BBelt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cruiser ile sport arasında kaldıysan eğer sport motosiklet öneririm.
    Hakan Abi neden Cruiser önermiyorsun?

Kankam, cruiser ile sport arasında kalıpta sonra cruiser ile mutlu olan ne gördüm ne duydum. Cruiser ile sport arasında kaldım diyorsa bu arkadaş, bugün değilse yarın ama eninde sonunda mutlaka sport motora döner nasıl olsa... Sport motorun hasletlerini bir şekilde arzulayan adama cruiser kamyon gibi gelir. Zevk almaz. Kısacası bir insan cruiser ile herhangi başka tür bir motor arasında kalıyorsa aslında cruiser onu kesmeyecektir. Görüntüden, sesten etkilenmiştir ama üzerine bindikten kısa bir süre sonra "ben hata yapmışım keşke diğer motoru alsaydım" der... Ya da belki ben hep böyle örnekler ile karşılaşmışımdır, bilemiyorum.

Motosikleti
    RR 250E-9
    Kankam, cruiser ile sport arasında kalıpta sonra cruiser ile mutlu olan ne gördüm ne duydum. Cruiser ile sport arasında kaldım diyorsa bu arkadaş, bugün değilse yarın ama eninde sonunda mutlaka sport motora döner nasıl olsa... Sport motorun hasletlerini bir şekilde arzulayan adama cruiser kamyon gibi gelir. Zevk almaz. Kısacası bir insan cruiser ile herhangi başka tür bir motor arasında kalıyorsa aslında cruiser onu kesmeyecektir. Görüntüden, sesten etkilenmiştir ama üzerine bindikten kısa bir süre sonra "ben hata yapmışım keşke diğer motoru alsaydım" der... Ya da belki ben hep böyle örnekler ile karşılaşmışımdır, bilemiyorum.
    Mantıklı...........

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakan Abi neden Cruiser önermiyorsun?
    aşağıdaki açıklama birazda sana gelmiş herhal

cruiser bir motor ile sport bir motorun tek ortak özelliği ikisininde motosiklet sınıfında olması ,

cruiser tercih etmek için farklı kriterler sport tercih etmek için farklı kriterleriniz olmalı.

kişisel kriterleriniz bu iki model arasında seçim yapmanızı işaret ediyorsa böyyük bir hata var demektir.
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aşağıdaki açıklama birazda sana gelmiş herhal
    He, zaten Burak sorduğu için yazdıydım (Not: Walla şu anda GSR kullanıyor olmasıyla alakası yok ama )

Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cruiser bir motor ile sport bir motorun tek ortak özelliği ikisininde motosiklet sınıfında olması ,

cruiser tercih etmek için farklı kriterler sport tercih etmek için farklı kriterleriniz olmalı.

kişisel kriterleriniz bu iki model arasında seçim yapmanızı işaret ediyorsa böyyük bir hata var demektir.
    RocketIII alacak para varsa belki bu hata düzeltilebilir, ne dersin

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800

1. vites 0 - 20
    2. vites 20 - 40
    3. vites 40- 60
    4. vites 60 - 80
    5. vites 80 - 110

Bende regal vardı 2005 model 100de çok titreme yapıyordu, cidden ellerimi yoruyordu artık, arkadaşın gv250ye bindim alakası yok ... Şimdi VN800 aldım rahatlığın babasını gördüm. Ama dediğin gibi cruiser ile super sport arasında kalmak biraz tuhaf olmuş bence, tamamen apayrı dünyalar, ben super sporta hiç merak sarmamıştım o yüzden bu konuda sana yardımcı olamayacağım ama eğer kararını cruiserdan yana kullanırsan ne yap et V motor al derim...

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler