Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Chooper Tavsiyesi..

REKLAM ALANI
    anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    kusura bakmayın bazı bilgileri yazamışım hemen ekleyeyim;
    boyum 175 kilom 57
    bütçe 4000TL civarı(asgari üzretle ancak bu kadar oluyor :D) birde sıfır almak taraftarıyım ikinci ellere pek güvenmiyorum. sakın kızıp darılmayın arkadaşlar
    chooper rahat olmasından dolayı sport motoru ise hız egomdan dolayı istiyorum ama ikisi arasında kaldım sport mu chooper mı?
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı anaconda84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boyum 175 kilom 57
    bütçe 4000TL civarı(asgari üzretle ancak bu kadar oluyor :D) birde sıfır almak taraftarıyım ikinci ellere pek güvenmiyorum. sakın kızıp darılmayın arkadaşlar
    chooper rahat olmasından dolayı sport motoru ise hız egomdan dolayı istiyorum ama ikisi arasında kaldım sport mu chooper mı?
    o vakit bütçen doğrultusunda alacağın SS hız egonu tatmin etmeyeceğinden elde bir tek cruiser kalıyor...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    hocam bu arada cruiser ile chooper aynı şeylermi? cahilliğimi mazur görün.

BBelt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    boyum 175 kilom 57
    Sürat merakın varsa (keşke olmasa) elbette sport almalısın. Rahat olsun diyorsan şehir dışı için touring, şehir içi için commuter ya da scooter öneririm. 4.000TL bütçe ile 0 km motosiklet alayım diyorsan, alabileceğin -bence- tek motosiklet cbf150. Başka bir alternatifin yok. Rahat motordur ama... O kriterini karşılar yani...
    I'm all alone, I smoke my friends down to the filter...

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Hocam konuyu chopper diye açmış. Sanırım gönlü chooperlarda. Cbf ihtiyacını karşılar belki ama farklı ekollerde motorlar. Aynı statüde değerlendirmesi yanlış olur. O bütçeyle 250cc lik chopper da bulabilirsin

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    Alıntı BBelt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sürat merakın varsa (keşke olmasa) elbette sport almalısın. Rahat olsun diyorsan şehir dışı için touring, şehir içi için commuter ya da scooter öneririm. 4.000TL bütçe ile 0 km motosiklet alayım diyorsan, alabileceğin -bence- tek motosiklet cbf150. Başka bir alternatifin yok. Rahat motordur ama... O kriterini karşılar yani...
    hocam bence her motorcuda azda olsa sürat merakı vardır. zaten bende şehiriçinde bu egomu hiç bir zaman tatmin etmedim etmemde.burada bir drag pisti var orada bir iki defa gidip gelmek bana yetiyor onuda zaten iki haftada bir yada ayda bir ancak yapıyorum. kendi hayatım neyse de başkalarının hayatını riske atmak istemem.bendeki motor 100lük bir yuki hocam egomu tatmin etmek için onunla bile limitleri sonuna kadar zorluyorum tabiki pistte

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun sanırım chooper uygun olanı benim için. peki chooper olarak ne tavsye edersiniz 4000TLlik bir bütçeye göre yada buluna bilirmi sıfır kesinlikle tercihimdir ama temiz 2. el bulabilirsem onuda düşünebilirim.

hocam bu arada cruiser ile chooper aynı şeylermi? cahilliğimi mazur görün.
    Öncelikle, affına sığınarak, chooper değil chopper diye yazılmalı. Senin chopper derken kastettiğin motor cruiser... Chopper aslında biraz daha farklı, kesilip biçilmiş, özel yapılmış bir makinedir... Fabrika çıkışı chopper diye birşey yok.

Şöyle bir şey chopperdır misal:

Tabii bu yalnızca bir örnek... Site içinde bu konu üzerine bol bol yazılıp çizildi, biraz incelersen merak ettiğin tüm ayrıntılara ulaşabilirsin.

Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Hocam chopper olarak o bütçeye sana önerebileceğimiz yanlış bilmiyorsam tabi Regal önerebiliriz. Hem görüntü olarak güzel bi motor hemde hakkını fazlasıyla veriyor. 4000 tlye de temiz bi ikinci el bulabilirsin. Eğer biraz daha zorlayabilirsen bütçeni hysoung da önerebiliriz.

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    Öncelikle, affına sığınarak, chooper değil chopper diye yazılmalı. Senin chopper derken kastettiğin motor cruiser... Chopper aslında biraz daha farklı, kesilip biçilmiş, özel yapılmış bir makinedir... Fabrika çıkışı chopper diye birşey yok.

Şöyle bir şey chopperdır misal:

Tabii bu yalnızca bir örnek... Site içinde bu konu üzerine bol bol yazılıp çizildi, biraz incelersen merak ettiğin tüm ayrıntılara ulaşabilirsin.
    estağfirullah hocam bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. ben chooper olarak biliyordum sayenizde doğrusunu öğrendim bu arada choppper'in ne olduğunuda öğrenmiş oldum sayenizde ilginiz için çok teşekkür ederim sayın hocam

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    boyum 175 kilom 57
    Bana sorarsan GV250 seni ilk başta hem hız hem rahatlık açısından yeterince tatmin eder, maddi durum iyileşirse eğer gv650 bakabilirsin, zaten gv250de gt250 moturu, gv650 de gt650 motoru var. Ben sana gv al derim =)

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Cevap hakkımı kullanıyorum

Ben arada kalmamıştım, yalnızca motorumu satıp model olarak yenilemek istemiştim,ancak elimdeki parayada intruder m800 alamadığımdan araya böyle bir çeşit yaptım,ama hedefim ileride m800 ile cruiser'a yeniden dönmek,
    ama eski motorumda yeni hedefimde zaten sport-cruiser tipindeydi,hem cruiser hem sport o yüzden nacked aldım sanırım

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    hocam bence her motorcuda azda olsa sürat merakı vardır. zaten bende şehiriçinde bu egomu hiç bir zaman tatmin etmedim etmemde.burada bir drag pisti var orada bir iki defa gidip gelmek bana yetiyor onuda zaten iki haftada bir yada ayda bir ancak yapıyorum. kendi hayatım neyse de başkalarının hayatını riske atmak istemem.bendeki motor 100lük bir yuki hocam egomu tatmin etmek için onunla bile limitleri sonuna kadar zorluyorum tabiki pistte

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun sanırım chooper uygun olanı benim için. peki chooper olarak ne tavsye edersiniz 4000TLlik bir bütçeye göre yada buluna bilirmi sıfır kesinlikle tercihimdir ama temiz 2. el bulabilirsem onuda düşünebilirim.
    o bütçeyle sıfır v motor alman imkansız gibi birşey hocam ama yaklaşık 1000tl daha çıkarabilirsen temiz, az kmli, bakımlı bir gv250 alabilirsin hatta 4500e de alabilirsin son fiyatları tam bilmiyorum.

Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevap hakkımı kullanıyorum

Ben arada kalmamıştım, yalnızca motorumu satıp model olarak yenilemek istemiştim,ancak elimdeki parayada intruder m800 alamadığımdan araya böyle bir çeşit yaptım,ama hedefim ileride m800 ile cruiser'a yeniden dönmek,
    ama eski motorumda yeni hedefimde zaten sport-cruiser tipindeydi,hem cruiser hem sport o yüzden nacked aldım sanırım
    Kankam valla sana taş atmak için yazmadım yaf

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hocam çok sağolun. şu durumda tercihim gv'den yana olacak bütçeyide biraz zorlamam lazım inşallah en kısa zamanda alırım. tekrar hepinize teşekkür ederim

---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:53 ----------

Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o bütçeyle sıfır v motor alman imkansız gibi birşey hocam ama yaklaşık 1000tl daha çıkarabilirsen temiz, az kmli, bakımlı bir gv250 alabilirsin hatta 4500e de alabilirsin son fiyatları tam bilmiyorum.
    hyo'larda çok hoşuma gidiyor aslında ama onun içinde bütçem yok ama cruiser için zorlayacağım kendimi biraz bel ağrısından bıktım artık :D bende cub var ve kendimi pek güvende hissetmiyorum. sürüş pozisyonu olarakta bana uymuyor belim ağrıyor artık.ya tam kamburlaşıyorum motorun üstünde yada kazık gibi dimdik duruyorum.buda pek sağlıklı olmuyor bu arada tekrar belirteyim boyum 175 kilom 56 yani uzun ince bir yol gibiyim :D zayıfım baya

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    iki zıt kutuptan motor tavsiyesi istedin
    ozaman orta yolu bulalım sana
    "enduro al" der, kaçarım

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Kankam valla sana taş atmak için yazmadım yaf
    ben bounce passla assist yaptım
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hocam çok sağolun. şu durumda tercihim gv'den yana olacak bütçeyide biraz zorlamam lazım inşallah en kısa zamanda alırım. tekrar hepinize teşekkür ederim

---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:53 ----------

hyo'larda çok hoşuma gidiyor aslında ama onun içinde bütçem yok ama cruiser için zorlayacağım kendimi biraz bel ağrısından bıktım artık :D bende cub var ve kendimi pek güvende hissetmiyorum. sürüş pozisyonu olarakta bana uymuyor belim ağrıyor artık.ya tam kamburlaşıyorum motorun üstünde yada kazık gibi dimdik duruyorum.buda pek sağlıklı olmuyor bu arada tekrar belirteyim boyum 175 kilom 56 yani uzun ince bir yol gibiyim :D zayıfım baya
    Ama bak gv dede belin ağrıyacak uzun yolda, bunu bilerek al, ya da WTP nin yaptığı gibi şöför için bir sırt dayama yaptırırsın, bi doblo kafalığı olabilir mesela, inanılmaz rahat edersin öyle =)

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    uzun yola çıkmıyorum zaten hep şehiriçindeyim en uzun gittiğim yol yaklaşık 30 kmlik bir mesafedeki bir kasaba orayada sadece yazları gölet için gidiorum ayda bir ancak o da. ben şehir içinde çok geziyroum bir günde bir depoyu yokediyorum diyebilirim. yani sürekli geziyorum motorla çıktığım zaman inmek istemiyorum hiç. öğlen bir çıkarım ordan oraya ordan oraya gidip dururum gezerim hep. yani biraz gezentiyim galiba )

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    uzun yola çıkmıyorum zaten hep şehiriçindeyim en uzun gittiğim yol yaklaşık 30 kmlik bir mesafedeki bir kasaba orayada sadece yazları gölet için gidiorum ayda bir ancak o da. ben şehir içinde çok geziyroum bir günde bir depoyu yokediyorum diyebilirim. yani sürekli geziyorum motorla çıktığım zaman inmek istemiyorum hiç. öğlen bir çıkarım ordan oraya ordan oraya gidip dururum gezerim hep. yani biraz gezentiyim galiba )
    He yo o zaman pek sorun olmaz şehir içinde kullanıyorsan, devamlı oturuş pozisyonu değiştiriyorsun zaten =)

Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    ilginiz için teşekkür ederim RamuthRa hocam.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler