ben fazlasıyla yardım ediyorum hatta bir keresinde motorluya çarpan bir meyve satış kamyonunun şöförü hem suçlu hemde dövmeye giderken durdurdum oradan 5kg lik ağırlığı aldı az daha kafama yiyodum yeterince yardım etmeye çalışıyorum motorculara
ben fazlasıyla yardım ediyorum hatta bir keresinde motorluya çarpan bir meyve satış kamyonunun şöförü hem suçlu hemde dövmeye giderken durdurdum oradan 5kg lik ağırlığı aldı az daha kafama yiyodum yeterince yardım etmeye çalışıyorum motorculara
HONDA
CBF 150-CBF 500-CBF 1000
M.T'den değilse durmam.
30 senelik motor geçmişimde defalarca yolda kaldım. Bir kişi bile durup yardım etmedi. Tanımadığım birine neden yardım edeyim ? Mt stickerı vs.. buradan olup olmadığını anlamak için yeterlidir.
benim motorum subap kestiğinde kimse durmadı, merakı için duran scooterci abi hariç... öyle zor durumda kalan motorcu denk gelmedi bana. geçenlerde abinin biri motoru dinleye dinleye gidiyo, döndüm yanına gittim. "bi sıkıntı mı var?" dedim, marş yaparken dişliyi geç bıraktığını söyledi. çalıştırdı, öyle. servise gitmiş, servis personeli aynı model başka bir scooter çalıştırmış, onda da aynısı varmış. (honda fizy) demekki normal dedim bende. sonra sen sağ ben selamet...
ben normalde dururdum emme gebze taraflarında zaten trafikten bunalmıştım sağda scoterli birisi vardı eğiliyor kalkıyor falan dursammı derken trafik aldı götürdü beni
bide xj6 vardı bitane önümde onuda merak ettim nasıl motor diye öyle gittik bi daha
umarım okumuyordur :D
Apaçi değilse her türlü dururum, zaten alet edavat her daim var.Genelde otostopçuların tavırlarına göre de dururum.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
tabiki her motorcuya durulmaz.. bakarsın belli eder kendini zaten
kıyafet mont eldiven pantolon yada dizlik varsa ve olmazsa olmaz kask, durmayan suçludur zaten.. bilmese bile durmalı..
birGarip..
yakıt yüzünden yolda kalanlara uyuz oluyorum!!!
valla herkesin depoyu hergün dolduracak parası yok usta kimin ne zaman nerde nasıl kalacağı hiç belli olmaz.gevşer ve benzin akabilir sen gidersin seni 100 km götürcek benzin vardır ama 50.kmde benzinin bittiğini görürsün ve işte o zaman anlarsın.motorcu olmaya gerek yok yardım etmek için insan olmak kafidir.
ayak gücüyle çalışan 2tekere 5 yaşından beri binen gazlı 2tekere yeni başlamış biriyim.ve son olarak bir Beşiktaş taraftarı.
Ben de açıkcası apaçi değilse duruyorum. Bazı insanlar yolda kalır mıyım diye kendisi bile düşünmüyor ben de onları düşünmüyorum.
hergün depo doldurmaya gerek duyacak kadar gezenin depoyu dolduracak parası olması gerekmez mi?
üstelik motor depoları araba gibi değil 50-60 tl ile full doluyor. 10 tl ile yakıt alsan epeyce yeterli oluyor. bence yakıt bitmesi yüzünden yolda kalmak para ile alakalı değil, tamamen kişisel rahatlıktan.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Efendi biri ise yardım ederim apaçi tipi varsa bakmam bile.
Bir sefer yardım ettim böyle açık egzozlu kask ayna yok apaçi benzin aldık geldik adam çalıştırdı motoru anahtarına kapışalım mı deyip ön kaldırarak gitti.
bi keresinde tenha bir yolda cbr 250 kaza yapmış adam yerde inliyordu, hemen motordan indim yardım için yanına gittim. tam yanına gittiğim anda doğrulup elindeki enjektörü baldırıma saplayıp enjekte etti elindeki ilacı başım dönmeye başladı bayılmak üzereyken kan ter içinde uyandım
(bu rüyayı geçen sene görmüştüm )
---------- Post added at 12:55 ---------- Previous post was at 12:50 ----------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)