Benim başıma 2 kere geldi ama yolda kalan bendim.Eski motorumla Sabiha Gökçen'den Tuzla Sahil yoluna inerken benzinim bitti.Çektim kenara bakınırken CBF150 'li bir amca durdu.Kaskı çıkarana kadar yaşını anlamamıştım ama görünce şaşırdım
Yaşın kaç amca dedim 60 dedi
Hemen benzini çektik para almadan gitti Allah Razı olsun
Diğeri daha komik ve acı.1 ay önce sanırım motoru yeni aldığın zamandı.Hatta sanırım 2. günü idi.Taksime gidiyoruz kardeşimle.Bir gün önce Burger King'in önünden motorunu çekmişler onu almak için Boğaz Köprüsünden geçerken tam ortada motor gaz kesmeye başladı.Ne oldu derken
anladım benzin bitti
80 km hızla giderken bir iki kere istop edip tekrar çalıştırdıktan sonra en sağdan boşta gitmeye başladık.Hız 80 km den düştü 50 km ye derken 20 km
kardeşim dediki abi reserv kapalıdır belki dur açayım dedi bir umut durdum hemen
Bir bakalımki reservde boş
Köprünün ortasında kaldık kornalar sıkışan arabalar ortalık karıştı.Dedim çabuk it beni ceaz yicez çok kötü.Ben atladım motora kardeşim arkadan itiyor geçen gülüyor korna çalıyor ben ise soğuk terler döküyorum.Ben iyice hızlandım ilerde 2-3 km sonra güvenli bir yere sağa çektim.Bİzimkide kafasında kask koşuyo köprüde gülmekten ölüyorum tabi ben onu beklerken
O sırada bir motor durdurdum dedim kardeş benzin bitti çekelim mi?Abi dedi benim depoda bitti bitecek ama istersen alıp geleyim Zincilikuyudan.Dedim kardeş sen gelene kadar 1 saat geçer , hem yazık sana uğraştığına değmez diyerek yolladım.O sırada tekrar kardeşime baktım ki ortalıkta yok
Alla alla ne oldu çocuğa telaşlandım arabamı çarptı ne oldu derken bir baktım motorun birinin arkasına atlamış geldi.O motorda da benzin yoktu :(Onuda tan yolladık ki scoterlı bir arkadaş kaydırarak durdu
Benzin de yarım depo varmış çektik hemen.Bizi en yakın Gayrettepedeki shellede götürdü.Orada ben onun depoyuda fulledim öyle hellaleştik gittik.