yolda kalan motorculara yardım etmek için duruyormusunuz?
Reklamlar
-
17 Ağustos 2013, 03:12
Reklamlar
-
17 Ağustos 2013, 03:14
yedek depo yok mu
_Kotto_ adlı üyeden alıntı
Öncelikle söyliyim çok güzel bi konu olmuş insan motorcu olduğunu hatırlıyor
ama şunuda söyliyim gerçekten apaçi olan adama yardım etmem onlar motorcuların adını kötüye çıkarıyolar ben motorcuysam motorcuya yardım ederim. Herneyse ben şu ana kadar 2 kere yolda kaldım ikisindede benzinim bitmişti ilkinde köpeğimi hastaneye götürcektim dışarda arkadasımlaydım gece 11 12 gıbı annem aradı gazozu serume götürmen lazım dedi hemen eve gittik aldım gazozu hastaneye giderken motor gaz kesmeye basladı derken tık stop etti kaldık yolda biraz bekledıkten sonra cbr 250 li biri geldi noldu falan sordu benzınım bitti dedim köpeği hastaneye yetiştirmemiz lazım dedim atla hemen götürelim dedi ama hastaneye vardı biraz arkadasımıda o saatte tek bırakamazdım cok tesekkur ederım sagolun dedim gitti daha sonrasında bi kurye abim geldi sordu benzinim bitti dedim hemen yerden bi pet şişe bulup verdi allah razı olsun sonrasında hemen hastaneye gittik gazozu bıraktıktan sonra hemen benzibliğe gidip benzin aldım
2. seferdede o gün biraz fazla gezmiştik göstergeyede bakmayı unutmusum yine aksam 10 11 gibiydi sahile indik benzin bitti biraz bekledıkten sonra cup lı birisi geldi söyledım benzın bitti diye hemen gidelim dedi önce evlerıne ugradık benzın bidonu aldı benzinliğe gittik sonra geri aynı yere bıraktı ondanda allah razı olsun ama bana sorarsanız şu ana kadar hiç yolda kalan görmedim görürsem kesinlikle dururum yardım edemesem bile ve şu olay çok dikkatimi çekiyo mesela karsıdan 600 rr r6 vs büyük cc li racingler gelıyo göz göze gelıyoruz selam verıyorum takmıyolar bence yaptıkları yanlış insanı selam vermekten sogutuyolar ama kesınlıkle bana selam verene selam verırım
-
17 Ağustos 2013, 03:25
shooter1 adlı üyeden alıntı
yedek depo yok mu
Varda dikkat edemedim bitti napıyım insanlık hali
-
17 Ağustos 2013, 03:34
Bende 2 hafta once sicaktan etkilenmis bir motorcu gordum, yol kenarina kusuyordu. Altimda araba olmasina ragmn durup. Bir seye ihtiyacin var mi dedim. Yok falan dedi ama arabada su selpak kolonya vardi. Verdim. Arabaya cagirdim. Klima da serinlesin diye. Nefesi falan yerine gelinceye kadar bekledik. İyi olduguna ikna olunca ayrildim. Tesekkur ve dua etti. Yani bazen karsi taraf kibarlik edip yok dese bile yardim etmeli...
Yer fsm koprusu ile umraniye koprusu arasi bir yer. Oradan otuz tane motorcu gecti. Biri de durmamis. Durmadi da.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)