video süpermiş motorcuda saglam indiroyr hani kaskla vursaydi güzeldi neden acaba kaski kullanmadi sanirim bokscu arkadas
http://video.haberturk.com/eglence/v...avga-ani/54353
video süpermiş motorcuda saglam indiroyr hani kaskla vursaydi güzeldi neden acaba kaski kullanmadi sanirim bokscu arkadas
http://video.haberturk.com/eglence/v...avga-ani/54353
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Harbi pis kapattı heee Kaskı çıkarmasının sebebide kalabalık olunca görüş açısı düşmesin diye çıkarmıştır.Biber gazın olucak ufak hiç kavga dövüşe gerek kalmayacak.Neyse dayak yemişsede üzülmez sanırım o nakavttan sonra )
kapattı ancak herif yaşlıydı sonraki adam canına okudu motorlunun
he bide hiç düşündünüz mü rusyada neden böyle şeyler araç kameralarına yansıyo yada genelde hep ruslardan çıkıyo diye...
orada devlet tüm araçlara uçaklardaki gibi camera sistemini şart koşmuş her araçta camera varmış
Mustafa Kemal Atatürk
yanlız dikkat edin arkadaşlar rusyadada diğer yetişenler motorcuya saldırıyor
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
motorcumuz az bile yaptı böyle gavatlara
Herkes motorcuyu haklı çıkarmış ama sanırım olay bırda başlamıyor,
daha öncesinden motorcunun yaptığı bir hata var ve araba sonradan
motorcuyu yakalıyor kaçmasın diye önüne kırıyor gibi.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
motorcu tek yumrukta adamı yere indirdim edasıyla kaskı çıkardı ama çok pişman olacağı bi hareketti aslında fena patakladılar motorcuyu sonrasında
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
zaten motorlu olan yaya gecidi filan dinlemiyo kavşakta en önde o duruyo :D bencede kasıtlı bi şekilde sonradan gelip bi hesaplaşma oldu
ama işin daha ilginci türkler gibi ateşli dalan bir millet daha yok baksana adamlar kavgada boksör moduna geçiyolar bizde ucan tekmeyle başlar kavga
Mustafa Kemal Atatürk
Çok rahat millet yav, öyle kavga mı olur...
#sürenadam
elemanlar gta karakterlerıne benzıyorlar...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Kim bilir önceden motorcu ne yaptıda bu durum meydana geldi.Sanmıyorum ki durup dururken adama saldırsınlar.Ya da motorcuya ters hareket yaptılar oda küfür felan etti.
motorcu alt seviye boksörmüş direkt yumrukla indirdi şoförü,sonra gelende attığı high kicklerle kick boxcu olmanın avantajıyla yıldırdı motorcuyu
Rusya da bilim şehri denen chernogolovka diye bir beldesi var Moskova ya bağlı. orada işim gereği belli bir süre kalmıştım. öyle sözüm ona elit olmasına rağmen, oranın insanına Afrika kabileleri bile medeniyet klasmanında taş çıkartır ha desen ki sabahtan kalkıp yatana kadar su yerine içki içmek(yaşa çağa bakmaksızın hemde), köpeğini alıp gezdirmekse medeniyet, rusların eline kim su dökebilir , Moskova nın merkezinde gezerken durduk yerde sataşmaları da hiç katmıyorum.
bunun yanında, 174cm boy uzunluğumla orada yaşayan rusların arasında ergen gibi kaldım
pes diyorum ne sağlam vurmuş adam yerden kalkamadı kalkınca da affalladı diğerinede diş geçirdi bence büyük cesaret bence bu videonun öncesinde de aralarında sürtüşme olmuş olabilir.böyle durumlar için bencede en iyisi bibergazı
arkadaşlar biri bana açıklasın nedir bu kaskla kavgaya girme sevdası Motorcular kavga da kask mı kullanıyor harbi işe yarıyo mu ya Allah'tan motorlu çeçen değilmiş yoksa bir değil bir kaç nakavt izlerdik herhalde
[COLOR="#008080"]''Her suç topluma sorulmuş bir sorudur''[/COLOR]
adam orada kaskını çıkarmamış araçtan inen diğer adam yumruk atınca kaskı kafasından çıkıyor oda direkt yere koyuyor kaskı. yani adam kaskını başlamamış sabitlememiş
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Kavga esnasında kaskı çıkarmak yanlış birşey. görüş açısı pek önemli değil görüş açına kim girerse ona kapatırsın. Kafana yurmuk yemedikten sonra gerisi önemli değil. Benimde başıma geldi kaskı çıkarmadım adam kavgaya cesaret bile edemedi bastı gitti.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)